Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2010 [PS3]

Captain Cook

New Member
PES 2010 kehittyy kaikkien aikojen realistisimmaksi jalkapallosimulaattoriksi.


Konami Digital Entertainment GmBH on ilmoittanut että heidän tuleva PES 2010 pelinsä tulee sisältämään enemmän uudistuksia ja muutoksia kuin koskaan aikaisemmin pelisarjan historiassa, kaikki mahdolliset osa-alueet pelistä tulevat muuttumaan parempaan suuntaan. Suuret muutokset pelituntumassa tulevat tekemään PES 2010 pelistä markkinoiden parhaan jalkapallosimulaattorin.

PES 2010 tullaan julkaiseman PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PSP® (PLAYSTATION®Portable) ja PlayStation®2 alustoille sekä myös matkapuhelimille syksyllä. Kuukausien analysoinnin, palautteeseen tutustumisen ja suuren yleiskatsannon jälkeen PES:sistä tulee kaikin tavoin parempi peli.

PES Productions, Konamin Tokiossa majaa pitävä kehitystiimi on kerännyt palautetta pelin vahvuuksista ja heikkouksista eri fanifoorumeilta, on kuunneltu sekä hardcorepelaajia, uudempia pelaajia kuin myös pelitoimittajia. Näin ollen monia asioita joita on pyydetty on pystytty lisäämään peliin. Tuloksena tulee olemaan haastavin, realistisin ja eniten tyydytystä antava PES-peli tähän asti.

Konami on viimeisen vuoden aikana palkannut uutta väkeä kehitystiimiin sekä perustanut useita erikoisryhmiä jotka työskentelevät omien vastuualueidensa parantamiseksi ei vain PES 2010 peliä mutta myös tulevia versioita silmälläpitäen. PES 2010 peliin on luvassa seuraavia uudistuksia:


Gameplay: PES 2010 parantaa tuntumaa otteluissa pelaajien välillä luomalla haastavan kokemuksen joka jatkuvasti testaa pelaajaa. Intuitiivinen aluepuolustus ottaa tilan pois ja pelaajan on jatkuvasti keksittävä uusia tapoja joilla hyökätä. PES 2010 pyrkii oleman oikea jalkapallosimulaattori yhdistämällä taktisia elementtejä ja nopeita reaktioita, aivan kuten oikeassa jalkapallossa. Tämän lisäksi tulevat maalivahdit esiintymään suuremmalla vaihtelevuudella. He tulevat myös omaamaan enemmän erikoisominaisuuksia muistuttaakseen enemmän nykypäivän oikeita veräjänvartijoita. Myös pelin tuomarit on ohjelmoitu uudestaan älykkäämmällä AI:llä, tämä tekee heidän päätöksistään otteluissa tasapainoisemmiksi.


Parannettu ulkoasu: PES 2010 on läpikäynyt hyvin suuren visuaalisen muodonmuutoksen, pelaajien ulkonäkö ja animaatiot tulevat olemaan entistä enemmän oikeiden esikuviensa kaltaisia. Tähän sisältyy pelaajien kehonkieli kentällä sekä uusi systeemi parannetuin valoominaisuuksineen jotka muuttuvat pelin eri miljöissä. Pelin eri areenoja on myös massivisesti parannettu hienommilla nurmilla ja erilaisilla muilla hienosäädetyillä detaljeilla.


Täysin uudet animaatiot ja liikkeet: Animaatiot tulevat yhdistymään saumattomasti toisiinsa hyvin luonnollisella tavalla jossa kuljetukset, harhautukset ja vedot maalia kohti saavat pehmeämmät animaatiot. Uusia henkilökohtaisia taitoja tulee myöskin esiintymän, tähän kuuluvat myös lukuisat eri tavat erilaisille harhautuksille ja kikoille. Nämä uudet mahdollisuudet tulevat esittämään suurta roolia siihen millaisiksi ottelut muodostuvat. Monia liikkeitä jotka ovat olleet pelissä mukana on työstetty täysin uudelleen. Tämä koskee varsinkin kuljetuksia, harhautuksia, käännöksiä sekä vetoja. Ero syöttötyöskentelyssä kun pelaaja seisoo paikallaan tulee myöskin olemaan huomattava liikkessä tapahtuvin syöttöihin verratuna.


Otteluiden tunnelma: Yleisön reaktiot otteluiden kuluessa tulevat olemaan huomattavasti monipuolisempia uusin lauluin ja huudoin. Eroja koti- ja vierasmatsien välillä tullaan peilaamaan ja yleisö tulee reagoimaan spontaanisti eri tapahtumiin otteluissa näyttämällä vihansa tai riemunsa esimerkiksi kun oma joukkue saa vapapotkun tai tekee maalin. Selostajien otteluanalysoinnit tulevat olemaan paremmin ajantasalla samalla kun niistä tullaan saamaan osuvampia yhteenvetoja ottelutapahtumista.


Parannettu Master League: Master Leaguea on työstetty vahvasti uudelleen monine parannetuine vaihtoehtoineen valmentajalle. Joukkuetta tulee oleman mahdolista johtaa pidemmän ajanjakson ajan. Monen pelaajan kohdalla Master League on ollut ratkaisevassa osassa pelisarjan suosiolle ja PES 2010 tulee sisältämään monia pitkälle vietyjä uudistuksia parantaakseen pelitilaa. Lisää yksityiskohtia on luvassa pian.


AI: Kehitystiimi Tokiossa on työskennellyt parantaakseen pelin AI:tä ja on implementoinut Teamvision 2.0:n. Keskikenttäpelaajat ja puolustajat työskentelevät nyt yhdessä minimoidakseen tilan ja tekevät näin vastustajajoukkueen hyökkäämisen hankalammaksi. Tämä tarkoittaa käytännösä sitä että muodostuu parempi suoja kun käytössä on heikompia puolustajia, tämä on askel takaisinpäin kohti sitä PES:siä jossa ei helppoja maaleja ole mahdollista tehdä. PES palaa näin takaisin juurilleen jalkapallosimulattorina. Hyökkäämisestä puhuttaessa, nyt pelaajalla on mahdollisuus lähettää ylös lisää pelaajia kentän eri alueille mikä avaa enemmän maalipaikkoja kuin koskaan aikaisemmin. Tämä tarkoittaa että pelaajalta vaaditaan aivan uudenlaista kontrollia PES 2010:ssä. Strategisestä ajattelusta tulee yhtä tärkeä elementti kuin esimerkiksi lyhytsyöttöpelistä ja uuden systeemin avulla pelaaja saa paremman kontrollin joukkueestaan. Esimerkiksi vapaapotkuissa on nyt mahdollista laittaa pelaajia tekemään juoksuja rangaistusalueen sisälle.


Henkilökohtainen pelaaja AI: Aikaisemmissa PES-peleissä on joukkueen muodostelma päättänyt siitä miten pelaajat liikkuvat. PES 2010 lanseeraa uuden systeemin jossa pelajien henkilökohtainen puolustus- ja hyökkäysluonne päättää siitä miten he jalkapallonsa pelaavat. Jokaisella pelaajalla on oma henkilökohtainen AI joka on kytköksissä heidän parhaisiin ominaisuuksiinsa ja tähän reagoivat sekä kanssapelajat että vastustajat. Jos esimerkiksi pelaajalla joka on tunnettu hyvistä keskityksistään on pallo, hyödyntää moni pelaaja tätä hakeutumalla boxiin tai sen läheisyyten odottamaan keskitystä. Samalla tavalla jos dribblailuissa taitava pelaaja kohtaa pelaajan 1v1 niin puolustava pelaaja asettuu peittämään heikkoa puoltaan. Yksinäinen hyökkäjää saa nyt myös enemmän tukea keskikentältä vastaanotettuaan pallon.


Strategioidenkäyttö: Uusi pikakomento uusien strategioiden säätämiseen tulee olemaan käytettävissä ennen otteluita. Kaikki eri aspektit mitkä jalkapalloon sisältyvät tulevat olemaan edustettuina; syöttöjä, liikkumista, puolustuslinjaa, leveyttä ja hyökkääjien asemia on mahdollista muokata oikeiden joukkueiden taktiikkoja vastaaviksi. Esimerkiksi Juventus tulee hyökkäämään paljon vastahyökkäyksillä kun taas Barcelona hyökkää koko kentän leveydeltä.Näitä asetuksia on mahdollista vaihdella koska tahansa. Koti- ja vierasmatsi taktiikkojen välillä tulee olemaan pieniä taktisia eroja mikä lisää vaativuutta, varsinkin Master Leaguessa.


Rangaistuspotkut: Täysin uusi rankkarisysteemi on luotu, tämä antaa entistä paremman kontrollin mitä tulee tarkkuuteen ja osumisvarmuuteen.


Parannettu nettimoodi: Täysin uusi sektio kehitystiimistä työskentelee pelkästään nettipelin parissa. Enemmän ladattavaa materiaalia suunnitellaan myös. Konami on ahkerasti päivittänyt PES 2009:ää muun muassa uusilla lisensoiduilla joukkueilla ja pelaajasiirroilla, tämä tulee jatkumaan ja parantumaan kun PES 2010 ilmestyy. Joukkue- sekä erilaisia pelisisältöpäivityksiä on suunniteltu pelin koko elinkaaren ajaksi. Nämä tulevat tekemään pelistä entistä paremman kokemuksen kentällä.


Konami on vahvistanut suhdettaan UEFA:aan ja voi kertoa että myös yksinoikeus Europa Leagueen (entinen UEFA-Cup) on varmistunut. Tämän lisäksi Konami tulee hyödyntämään ja kehittämään UEFA Champions League lisenssiään PES 2010 pelissä entistä tehokkaamalla tavalla.

Lisää yksityiskohtia koskien pelin uusia funktioita tulee seuraavina kuukausina. Konami vahvista myös että Lionel Messi on jälleen pelin kansikuvassa ja hän tulee osallistumaan sekä pelin promootioon ja kehittämiseen myöhemmin tänä vuonna.

Olemme keränneet feedbackiä ja ajatuksia PES-sarjasta melko pitkän aikaa nyt, PES 2010 pelissä tulemme käyttämään monia niitä ideoita joita pelaajat ovat esittäneet kertoo Naoya Hatsumi, PES Productionsin tuottaja Digital Entertainment Japanilta. Toivomme pystyvämme tekemään PES 2010:stä käyttäjäystävällisemmän ja välittömämmän pelikokemuksen, joka heittää pelaajan suoraan sisään siihen pelituntumaan joka on tehnyt sarjasta niin tunnetun. PES 2010 tulee näyttämään paremmalta, peli kentällä tulee olemaan parempaa ja peli tule esittämään jalkapalloa niin hyvin kuin se tämän päivän teknologialla on mahdollista.

Olemme valmistautunet PES 2010 peliin jo melko pitkään nyt. Tämä on onnistunut hienosti uudella organisaatiomallillamme sekä avautuneilla uusilla mahdollisuuksila Tokion studiolle asettaa eksperttejä eri alueille produktiossa ilmoittaa John Murphy, PES European Team Leader. Olemme nyt paremmassa asemassa jossa voimme lisätä muutoksia ja parannuksia pelisaarjaan. Tästä voimme kiittää PES yhteisöä ja sen osuutta tähän


PES 2010 julkaistaan seuraaville alustoille syksyllä: PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PSP® (PLAYSTATION®Portable), PlayStation®2 sekä matkapuhelimet.

Lähde: News "PES 2010: New Season, All New Game" - Konami

Edit: Otetaan ne omat alkuhöpinät pois kun tästä tehtiinki ihan oma ketju näköjään. Eli tää juttu löytyi suomipes.blogit.fi sivuilta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Kovat puheet... mitättömät teot??? Kiitos hienosta topiicin avauksesta. Valitettavasti itse odotan uutta Pessiä jälleen kerran kauhun sekaisin tuntein.

Mitä tapahtuikaan tuolle rakkaalle - kaikkien aikojen parhaalle pelisarjalle - kultti maineen saaneelle PS2 Pro Evolution Soccerille??? Siis siirryttäessä PS3 koneen synkkään sielun maailmaan.

.----.----.

Toki? Nuo erikoistiimit ja uudet palkatut kehittäjät luovat jälleen kerran uskoa paremmasta, mutta on toki, toki, toki, täysin selvää, että koko peli on tehtävä alusta saakka uusiksi, niin kaukana se on 'Sika-Influenssan' lailla leviävästä Fifa sarjasta... Puheet paremmasta graafisesta ilmeestä, siis ulkoasusta lämmittävät mieltä, koska nykyinen pes on, niin hirvittävän ruma ettei sitä pysty pelaamaan. Onko tuleva pes verrattavissa Fifan ulkoasuun vai ... Tiedätte kyllä liikaa ??????? <- näitä ilmassa.

Jokatapauksessa kautta yli-negatiivisuuteni - haluan sokeasti uskoa pes-sarjan tulevan takaisin minunkin elämääni. Fifa ei sinne kovasta yrittämisestä huolimatta päässyt. Pelistä kun puuttuu se sydän ja persoonallisuus, jota pes parhaimmillaan edustaa, siis edusti. Saako uusi pes nyt uuden keino sydämen? Sitä odotellessa ... Suur-Kiitos hienon topiicin aloittamisesta ja kaikkille hyvää loppu elämää ja aurinkoa.!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

...Ai niin?

Uutta pes 2010 odotellessa kokeilkaapa Wii:n uutta pessiä - se on toistaiseksi parhaiten tehty pes, arcade ohjaimella pelattuna.:eek:
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Kovat puheet... mitättömät teot??? Kiitos hienosta topiicin avauksesta. Valitettavasti itse odotan uutta Pessiä jälleen kerran kauhun sekaisin tuntein.

Mitä tapahtuikaan tuolle rakkaalle - kaikkien aikojen parhaalle pelisarjalle - kultti maineen saaneelle PS2 Pro Evolution Soccerille??? Siis siirryttäessä PS3 koneen synkkään sielun maailmaan.

.----.----.

Toki? Nuo erikoistiimit ja uudet palkatut kehittäjät luovat jälleen kerran uskoa paremmasta, mutta on toki, toki, toki, täysin selvää, että koko peli on tehtävä alusta saakka uusiksi, niin kaukana se on 'Sika-Influenssan' lailla leviävästä Fifa sarjasta... Puheet paremmasta graafisesta ilmeestä, siis ulkoasusta lämmittävät mieltä, koska nykyinen pes on, niin hirvittävän ruma ettei sitä pysty pelaamaan. Onko tuleva pes varrattavissa Fifan ulkoasuun vai ... Tiedätte kyllä liikaa ??????? <- näitä ilmassa.

Jokatapauksessa kautta yli-negatiivisuuteni - haluan sokeasti uskoa pes-sarjan tulevan takaisin minunkin elämääni. Fifa ei sinne kovasta yrittämisestä huolimatta päässyt. Pelistä kun puuttuu se sydän ja persoonallisuus, jota pes parhaimmillaan edustaa, siis edusti. Saako uusi pes nyt uuden keino sydämen? Sitä odotellessa ... Suur-Kiitos hienon topiicin aloittamisesta ja kaikkille hyvää loppu elämää ja aurinkoa.!

Ei tsiisus DPK näiden jätkän PES-paatostelujen kanssa:p Nuo vertauskuvat hakee vertaistaan.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Kovat puheet... mitättömät teot??? Kiitos hienosta topiicin avauksesta. Valitettavasti itse odotan uutta Pessiä jälleen kerran kauhun sekaisin tuntein.

Mitä tapahtuikaan tuolle rakkaalle - kaikkien aikojen parhaalle pelisarjalle - kultti maineen saaneelle PS2 Pro Evolution Soccerille??? Siis siirryttäessä PS3 koneen synkkään sielun maailmaan.

.----.----.

Toki? Nuo erikoistiimit ja uudet palkatut kehittäjät luovat jälleen kerran uskoa paremmasta, mutta on toki, toki, toki, täysin selvää, että koko peli on tehtävä alusta saakka uusiksi, niin kaukana se on 'Sika-Influenssan' lailla leviävästä Fifa sarjasta... Puheet paremmasta graafisesta ilmeestä, siis ulkoasusta lämmittävät mieltä, koska nykyinen pes on, niin hirvittävän ruma ettei sitä pysty pelaamaan. Onko tuleva pes varrattavissa Fifan ulkoasuun vai ... Tiedätte kyllä liikaa ??????? <- näitä ilmassa.

Ei kai se ulkoasu ole lähellekkään tärkein jalkapallopelissä?

'sitten itse asiaan. Itse odotan kyllä tuota seuraavaa osaa toiveekkaana. Niinkuin kaikki tietää on pes paljon jäljessä siitä mitä se oli PS2:lla. Mutta 09 oli jo parannus 08:siin verrattuna ja ainakin on kovat puheet seuraavasta osasta. Taitoa tehdä huippu futispeli löytyy, ehkä se saadaan jopa näytettyä tässä osassa. Itse en ole juurikaan fifaan koskenut, satunnaisia pelejä kavereita vastaan boxilla, niin en voi pahemmin niitä verrata pessin kanssa, olen tyytynyt muiden sanaan aina fifan nykyisestä loistosta. Itse tulen pysymään pes-miehenä hamaan loppuun asti, toivotaan parasta!!
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Hyvä ketjun avaus!
Itseäni rupesi ärsyttämään nämä fifa10 ja nhl10 ketjut, jotka ovat pelkkää wishlistiä. Pelkän uuden ketjun avaamisen ilosta perustettuja. Puolittaista faktaa itse pelistä ei sitten yhtään. Toivotaan että vanha mestari ottaisi paikkansa takaisin. Fifaa jonkun verran tullut pelattua mutta se jokin "vielä yks peli" puuttuu.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Onko kyllä DPK aivan väärän sarjan parissa pyörinyt jo useamman vuoden, jos kerta nykyinen PES on niin hirvittävän ruma. Milloin viimeksi sarjan peli olisi näyttänyt paremmalta, kuin Fifa? Muutenkin kuka nyt fudista pelaa sen ulkonäön takia...Tärkeämpää olisi saada pelaajien animaatiot ja ja kaikenmaailman fysiikat eri tilanteissa kohdalleen, sekä ruudunpäivitys pysymään hyvänä, jota se tosin on jo mielestäni nykyisessä versiossa.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Eikä 2009 edes ole mitenkään ruma. Ihan ok. Omasta mielestäni grafiikka on parantunut päivityksien myötä tai sitten vaan kuvittelen. No se 2009 versiosta. Tollainen kuva oli Pes2010:stä. Eli keskimmäinen kuva on 2010 ja molemmilla sivuilla 2009. No eipä tossa näy kuin Messin naama josta nyt ei kauheasti voi mitään päätellä muuta kuin miltä Messi tulee näyttää pelissä. Jos toi nyt on oikea kuva siis. Onhan toi kyllä paljon hienompi kuin 2009 pärstät.



f_09to10m_ec8f34f.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Itselleni riittäisi hyvin nykyinen PES-grafiikka tai vähän rumempikin, jos vain noissa asioissa mitä tuossakin sanotaan päästään eteenpäin. Itseäni varsinkin nuo strategiset asiat ja taktiikoihin liittyvät innostavat. Tähän kun lisää tuon että erikoistilanteisiin saisi oikeasti vaikuttaa ja suunnitella asioita, niin uudistukset kuulostavat todella hyviltä. Juuri erikoistilanteissa ollaan PES sarjassa ja varsinkin FIFA:ssa(jossa ei voi säätää edes muutamaa nousijaa kulmissa) todella kaukana vielä oikeasta pelistä.

Toivotaan että PES toteuttaa mitä lupaa, niin varma hankinta, vaikka näyttäisi ihan samalta mitä nykyisin.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Itselleni riittäisi hyvin nykyinen PES-grafiikka tai vähän rumempikin, jos vain noissa asioissa mitä tuossakin sanotaan päästään eteenpäin. Itseäni varsinkin nuo strategiset asiat ja taktiikoihin liittyvät innostavat. Tähän kun lisää tuon että erikoistilanteisiin saisi oikeasti vaikuttaa ja suunnitella asioita, niin uudistukset kuulostavat todella hyviltä. Juuri erikoistilanteissa ollaan PES sarjassa ja varsinkin FIFA:ssa(jossa ei voi säätää edes muutamaa nousijaa kulmissa) todella kaukana vielä oikeasta pelistä.

Toivotaan että PES toteuttaa mitä lupaa, niin varma hankinta, vaikka näyttäisi ihan samalta mitä nykyisin.

Samaa mieltä olen kanssasi. Nykyisen ulkoasu ei häiriköi minua yhtään, jos ei ota välillä hieman tönkköjä animaatioita huomioon. Ihmettelenkin tällaisen vanhan pelisarjan tapauksessa, että mikä ihme siellä nyt mättää. Palkkaisivat esimerkiksi konsultiksi kokeneen valmentajan, joka kertoisi erikoistilanteista jne, kun nähtävästi sitä eivät ole tehneet.

Laitanpa tähän ketjuun samantien:

Eli oletteko muut huomanneet 2009 vapareissa sellaista, ettei kierrettä saa palloon läheskään aina niin halutessaan?
Lisäksi pelin valikostahan pystyy liikuttamaan kuvan kohtaa sillä tavalla, että saa vieläkin enemmän kenttää näkyviin, vaikka tv-näkökulma(vai mikä se nyt olikaan) olisi valittuna.... Tämä siis ainakin omalla töllölläni
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Itse toivoisin myös että noihin erikoistilanteisiin voisi itse enemmän vaikuttaa. Olisi esim. tosi hyvä jos pystyisi jossain training-modessa suunnitella omat vapari ja kulmapotku tilanteet, vähän niinkuin nhl:ssa. Eli antaisi tietyille pelaajille tietyt "reitit" mihin ne menisivät.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Itse toivoisin myös että noihin erikoistilanteisiin voisi itse enemmän vaikuttaa. Olisi esim. tosi hyvä jos pystyisi jossain training-modessa suunnitella omat vapari ja kulmapotku tilanteet, vähän niinkuin nhl:ssa. Eli antaisi tietyille pelaajille tietyt "reitit" mihin ne menisivät.
AI: ................. Strategisestä ajattelusta tulee yhtä tärkeä elementti kuin esimerkiksi lyhytsyöttöpelistä ja uuden systeemin avulla pelaaja saa paremman kontrollin joukkueestaan. Esimerkiksi vapaapotkuissa on nyt mahdollista laittaa pelaajia tekemään juoksuja rangaistusalueen sisälle.

Kulmapotkuista ei kyllä puhuta mitään, mutta minäkin toivoisin että voisin päättee ketkä siellä boxissa häärää ja miten.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Tuosta avauksesta nousi pitkästä aikaa mielenkiinto tätä sarjaa kohtaan.
Parina vuotena olen fifan valinnut, mutta nyt JOS nuo uudistukset tulevat toimimaan niin voisin palata pessin puolelle.
Erityisesti intohimoa herätti tuo suurempi kontrolli erikoistilanteissa.
Nyt vaan pitäisi saada suuret puheet levylle.:)
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Innolla odotan lisäinfoa pelistä. kuvia ja videota myös!!! Loistavalta kuulostaa muuten noi jutut mitä siinä tulee olemaan!!!
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Jos nuo puheet vielä toteutuu nii kukapa olisi uskonut 2008 ja 2009 kuran jälkeen?

Voisin kyllä lyödä 1.7 kertoimella että kun peli valmistuu nii on se ihan samantasoista kurasarjaa. Anyway joko pessi tai fifa täytyy syksyllä hommata kun viime vuonna ei tullu ostettua.

Toivottavasti se parempi ois pessi niin ei tarvis taas miettiä että ostaako kumpaakaa.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]


En ymmärrä miksi tuollaisia trailereita edes tehdään. Ne ei paljasta mitään pelaamiseen liittyvää. Sais nyt tulla joku gameplay- video. Tuosta messi jutustakaan ei saanut mitään selvää. Hienoa ainakin että hän tekee niitä animaatiohommia :D

Toivottavasti tästä tulisi saman tasoinen peli kuin esim. Pes 5, joka on mielestäni paras pes tähän saakka. 2008 oli täyttä kuraa, mutta 2009 oli jo harppaus parempaa päin. Jos ton alkuviestin hehkuttelut sais toimimaan, niin tästä tulee ylivoimaisesti paras jalkapallopeli tähän saakka.

Eikun odottelemaan.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

kyl on fifaan tulossa niin kovia uudistuksia, että imo luulen että fifa vie 2010 vuodenkin nimiinsä. toivottavasti molemmista tulee samoihin aikoihin demot, niin ne päättää sitten kumman ostan. pessin master league oli kyllä niin rautaa verrattuna fifaan, kun muut seurat teki pelaajaostoja, ku sensai päättää tekeekö ne paljon vähän vai jonkin verran ostoksia. mutta pessissä on master leaguen heikkous siinnä (muistakaa IMO) kun rahayksikkö on joku ihmeen pessi piste. eikö ne saa lisenssejä edes euroille, vai miks pitää olla jotkut pes pisteet. toinen on sitten liigojen vähyys. mestareiden liigat yms. oli ainakin PES 5 & 6:ssa ihan turhia, kun siellä oli aina samat joukkueet. Jo lisenssien takia luulen että aion ostaa FIFA10 ellei tää pessi oo sitten vaan niin paljon parempi kuin pleikkari2 aikoina.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2010 [PS3 Hype]

Jaahas, PES tuntuu taas vahvasti esittelevän uutta tuotostaan entistä upeammannäköisillä kasvoilla ja ihohuokoset ovat tarkassa syynissä… FIFA on viime aikoina jäänyt auttamattomasti junasta tällä saralla. Näin ollen fanipoitsut ovat päässeet nokittelemään ja kyykyttämään toisiaan.

…hmmmm…

Empiiristen mietiskelyjeni jälkeen lopputulokseni tämän suuntauksen syyksi on seuraava.

Kasvokuvapojut kannessa !

PES, jonka talliin mahtuu varsin lutuisia ja söpöliinejä joita kelpaa anopille esitellä, siis näin viime vuosilta…
Crisu Ronaldo, Mickey Owen, Lionel Messi, Fernando Torres

FIFA, tänne alfaurosten kruunattomaan joukkoon on viime vuosina ollut tarjolla…
Wäino Rooney sekä Ronaldinho.
…Warsin Willit huhut kertovat että seuraavaksi haaviin oltaisiin pyydystämässä Franck Ribery sekä rajaheittojen tämän hetkinen kruunamaton kuningas Rori Delap… jotta tyylisuuntaus säilyisi edelleenkin... toki myönnetään että anopit saattaisivat Delpaista pitää kun sille olis helppo antaa korvatillikka.

Enää ei liene vaikea arvata miksi toisessa pelissä on panostettu viime vuosina erityisen paljon kasvojen mallinukseen ja toisessa hitusen vähemmän. Eitoki millään pahalla itse ketään kohtaan, siis nuita nimiä joita tuossa mainittua tuli.

*Päätän tutkimukseni tähän, olisikohan joku ylioppinutopiston tapainen (Leedsin ? kenties) valmis minut hoiviinsa ottamaan tutkijakseen ? Kerran sinne jo kyselivätkin ja samalla että mikä olis mahdollinen palkkatoiveeni, vastasin nälkäpalkalla voisin tulla… se nyt ois sentään oikeus ja kohtuus sikäläisessä ruokakulttuurissa !
 
Ylös Bottom