Jäsenen ara uusimmat tuotokset

 1. A

  Pelikaupat

  Vastaus: Pelikaupat Ideaparkissa liikkuvien kannattaa käydä Swamp Musicissa tsekkaan, siellä myydään nykyään myös pelejä. Esim. uutuudet 10e halvemmalla kun gamestopista (lähes järjestään). Melkein myös kaikkia vanhempia.
 2. A

  Pelikaupat

  Vastaus: Pelikaupat TILTeistä ovat vielä seuraavat pystyssä: Mylly (Raisio) Trio (Lahti) Ideapark (Lempäälä) Koskikeskus on syyskuun loppuun jonka jälkeen loppuu vuokrasopimus. Ja toki nettikauppa toimii. Numerot ovat hieman vaihtuneet mutta ovat nykyään oikein tilt.fi:ssä.
 3. A

  Wii-pelien tarjousketju (vain tarjouksia, ei muuta keskustelua!)

  Vastaus: Wii-pelien tarjousketju (vain tarjouksia, ei muuta keskustelua!) TILT Pelikaupoista viikon verran Band Hero (koko setti kitarat,rummut,mikki,peli) 99€!!
 4. A

  Supertarjoukset ja muut huippuhalvat pelit

  Vastaus: Supertarjoukset ja muut huippuhalvat pelit TILT Pelikaupoista viikon verran Band Hero (koko setti kitarat,rummut,mikki,peli) 99€!!
 5. A

  PS3-pelien tarjousketju (ei muuta keskustelua!)

  Vastaus: PS3-pelien tarjousketju (ei muuta keskustelua!) TILT Pelikaupoista viikon verran Band Hero (koko setti kitarat,rummut,mikki,peli) 99€!!
 6. A

  Xbox 360 -pelien tarjousketju (Vain tarjouksia, ei muuta keskustelua!)

  Vastaus: Xbox 360 -pelien tarjousketju (Vain tarjouksia, ei muuta keskustelua!) TILT Pelikaupoista viikon verran Band Hero (koko setti kitarat,rummut,mikki,peli) 99€!!
 7. A

  Guitar Hero: Metallica [X360 Hype]

  Vastaus: Guitar Hero: Metallica [X360 Hype] Moneybookers on vähän kuin paypal, teet tilin tai rekisteröidyt, jonka jälkeen liität visa electronisi siihen tiliin ja sen kautta maksat tuotteen, tilin tekeminen tosin voi kestää (ainakin paypal) pari päivää varmistuksineen, kannattaa lukea...
 8. A

  Guitar Hero: Metallica [X360 Hype]

  Vastaus: Guitar Hero: Metallica [X360 Hype] http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-77-4-49-en-15-guitarhero+metallica-70-39sx.html Toimiskohan toi pal-koneissa, eikös noi "J"- versiot oo joskus toiminu? Ei jaksa odottaa toukokuulle.
 9. A

  Guitar Hero: World Tour [X360]

  Vastaus: Guitar Hero World Tour (Xbox 360) Eipä noita pedaaleja suoraan missään myydä, redoctanelta voisi kysellä tai maahantuojilta, itse sain toisen hommattua ja toimii hienosti kun laittoi perus kuulokejakajalla. Tosin tuplasta nyt erikoista hyötyä muuten ole, kuin että voi lepuuttaa toista...
 10. A

  PS3 ja mediapalvelin? (Lue FAQ: PS3 mediatoistimena ennen kuin kysyt mitään!)

  Vastaus: FAQ: PlayStation 3 mediatoistimena En nyt keksiny mihin muualle laittais, mut, haluisin siirtää tiedoston pc:ltä ps3:lle verkon kautta, onnistuuko? Eli en halua striimata tai käyttää muistitikkua/kovalevyä.
 11. A

  GameStop / EB Games (vanha ketju / suljettu)

  Vastaus: GameStop / EB Games (Lue ensimmäinen viesti ennen kuin kysyt mitään) Onko kellään tietoo mitä sais jos viä ps2-koneen vaihdossa tonne? Ei varmaa oo ollu mitää tollasia ps2+pelejä->ps3 vaihtotarjouksia..
 12. A

  PS3-pelien julkaisupäivä/hinta/saatavuuskyselyt tänne

  Vastaus: PS3-pelien julkaisupäivä-/hintakyselyt (kaikki ao. kysymykset tänne!) Little Big Planettia löytyy NYT hyllystä kaikista TILT- pelikaupoista.......
 13. A

  FIFA 09 (Xbox 360)

  Vastaus: FIFA 09 (Xbox 360) Ei ole oikea paita, vaan joku sinnepäin yritys.
 14. A

  FIFA 09 (Xbox 360)

  Vastaus: FIFA 09 (Xbox 360) Muuten ihan kiva peli, mutta: - Miksi mun be a pro uran kolmannella kaudella serie a muuttui "o0so053395 :OGL ö" -liigaksi ja mun kaverilla ei pystyny enään pelaan kun siltä katos nimi ja arvot. - Miksi netissä ei voi pelata omalla tiimillä be a pro pelejä kun...
 15. A

  NHL 09 (Xbox 360)

  Vastaus: NHL 09 (Xbox 360) Ea ei pysty toimittamaan tuotteita lisää ennen kuin 22.9 aikaisintaa,näin oli meidän liikkeelle kerrottu kuulemma. Vituttaa kun tuo on hukannu koko torstain statsit nyt. Kiinnostaa pelata livepelejä 16:sta illassa ihan huvin vuoksi, kyllä ea kyllä.
Ylös Bottom