Jäsenen Darks uusimmat tuotokset

 1. D

  Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  Gta 3 pelattu läpi, Vice cityssa vielä pari tehtävää tekemättä, koska yksi tehtävä bugaa ja sitä ei voi päästä. Nyt sitten San andreasta pelannut ja voi juma kun on hyvä peli.. Julkaisussa pelannut sa:n läpi, joten tuntuu aikalailla uudelta peliltä itselle, mutta yllätyksenä tuli se kuinka...
 2. D

  Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  Semmonen reipas 20h nyt takana ja itse nauttinut kyllä täysin rinnoin. Grafiikkapäivitys paljon odotettua isompi ja näyttää kyllä välillä tosi hyvältä, lukuun ottamatta muutamia hahmomodeleja. Mitään isompia bugeja ei ole itsellä tullut vastaan, enkä kertaakaan ole vielä maastakaan tippunut...
 3. D

  Biomutant

  Itse olen vain tyytyväinen, kun striimerit laatutestaavat pelin ennen virallista julkaisua. Pakko sanoa, että tuo ilmoitus toi uskoa, että kyseessä voi olla erittäin laadukas tekele. Jostain syystä aikaisemmin olin aika epäileväinen pelin laadusta, mutta katsotaan nyt mitä sieltä tulee.
 4. D

  Henkilökohtaiset avautumiset (jotka eivät kuulu ketjuihin joissa ne on esitetty)

  Itse myin jo pois kun aika ala-arvoista on ollut pelitarjonta. Lähinnä tuli vain muutamaa PS4 peliä pelattua vitosella. Ostaa sitten uusiksi kun tuo pelivalikoima vähän laajenee.
 5. D

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Aijaa... omasta mielestä paras zombi ja 30h jo tullut pelattuakin sitä. Nyt sitten vain odottamaan seuraavaa mappia ja tarinalle jatkoa.
 6. D

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Ihan oikein se toimii. Tuossa tuo prestige-systeemi on vain erilainen. Nuo lvl 8 ja lvl 2 ovat eri levelit. Kun saat tuon prestige levelin 50 lvl asti niin saat toisen prestigen. Noita toisia leveleitä mitkä tulevat nopeammin, voi muistaakseni saada seasonin aikana 1000 asti.
Ylös Bottom