Jäsenen dmpp1973 uusimmat tuotokset

 1. D

  SnowRunner

  Pari vinkkiä vähän alkua pidemmälle päässeille: - Hankalan kuorman kanssa voi ottaa toisen kuormaauton hinausavuksi kun yhdistää autot vinssillä. Molemmissa voi toki olla kuormakin. Tai vaikka löpösäiliö niin se ei lopu. - Kun lähtee scoutilla tutkiin uutta karttaa kannattaa ottaa löpösäiliö...
 2. D

  SnowRunner

  Pelin tekijät tiesivät ennakkoon että Michiganissa tulvii. https://yle.fi/uutiset/3-11362766?fbclid=IwAR0DHOeHdP-H5cRSXkkBHHAc9psdtX-10mKwt_NyvRv8TPBfglAhTfaRq6c&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social&utm_source=facebook
 3. D

  SnowRunner

  Mietin kans omaa mielenterveyttä kun olin näkeväni hetken aikaa jonkun elukan keskellä tietä päivällä. :) Kontrolleista: olin aluksi tyytyväinen kun mudrunnerin ohjainkuvio löytyi suoraan, mutta muutamassa pahassa vinssauspaikassa tuli huomattua että mikään ohjainkuvio ei toimi missä käsijarru...
 4. D

  SnowRunner

  Varmaan just tosta kiinni. Jätin polttoaineet sinne paikan päälle, toivottavasti pysyvät siellä kunnes käyn hyväksymässä scoutilla tehtävän ja käyn noukkimassa ne uudestaan kuorma-auton kyytiin.
 5. D

  SnowRunner

  Mikähän on kun ei hyväksy ekan kentan tehtävää, missä pitää ajaa sinne vuoren päälle missä grilli? Toisen kartan bensan vientikeikassa sama homma. Ei näy mitään keltaista aluetta mihin tiputtaa tms.
 6. D

  The C64 - Tasavallan emulaattori

  Aamulla tuli viesti Gigantilta että toimitus on siirtynyt 24.tammikuuta. :( -edit. Verkkikseltä kans sama viesti.
 7. D

  MudRunner: A Spintires Game

  American Wilds lisäosaan oli tullut jossain vaiheessa ilmaista pelattavaa: https://www.microsoft.com/fi-fi/p/mudrunner-old-timers-dlc/c24w9w28385t?activetab=pivot:overviewtab edit: Linkin luetun ymmärtämisen perusteella ei tarvitsekaan AW lisäosaa.
 8. D

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  cdon.com 3+3 kk gamepass 29,95€ https://cdon.fi/pelit/xbox-game-pass-3-3/
 9. D

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  Storessa 6 kk game passia tarjouksessa 30 euroon.
 10. D

  Red Dead Redemption 2 - Hype ja muu pelin julkaisua edeltävä vouhotus

  Iso juttu ign:llä. Tässä taitaa olla peli vuosiin, jonka ostan julkaisussa. http://www.ign.com/articles/2018/05/03/worlds-first-look-at-red-dead-redemption-2
 11. D

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  Joku ehtinyt jo käyttää.
 12. D

  Elite: Dangerous

  Vastaus: Elite: Dangerous Mukavuustekijähän se auto dock on. Välillä sitä sai vaan laittaa pois päältä ja laskeutua manuaalisesti, kun jäi jonoon. Muuten, laskeutumisessa se navigaattoripiste (tms) näyttää oikean laskeutumisalustan paikan heti aseman sisäpuolella.
 13. D

  Elite: Dangerous

  Vastaus: Elite: Dangerous On samalla viivalla kaikki versiot. Thargoidit palaavat kunnolla vasta seuraavassa isossa päivityksessä, mutta Thargoidiin voi jo nyt törmätä kun oikeat olosuhteet täyttyvät. Sanotaan nyt vaikka niin.
 14. D

  Elite: Dangerous

  Vastaus: Elite: Dangerous Cobra mk III ehdottomasti. Ja nimenomaan mk III.
 15. D

  Elite: Dangerous

  Vastaus: Elite: Dangerous Pleikkarilla kuuluu eka kausipassi hintaan. Ja täällä kannattaa kysellä, jos/kun kysyttävää. Useampi tunti on tullut hakattua boxin puolella. Mut tutoriaalit kannattaa pelata läpi.
Ylös Bottom