Jäsenen Enemy uusimmat tuotokset

 1. Enemy

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  Onkos joku jo kerennyt kokeilemaan miten toimii nyt patchin jälkeen? Itse juuri asentelin PS5:llä päivityksen mutta testit menee myöhemmälle.
 2. Enemy

  The Game Awards 20XX

  Varmaan aika moni, itse mukaan lukien. Ja mikäs tässä Game Passittaessa kun palveluun tulee tuollaisia arvosteluissa kymppejä kahmivia laatuteoksia. Aivan sama loppujen lopuksi mitä pystejä peli voittaa. Mestariteos.
 3. Enemy

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  Kyllä pystyn ison osan pelin saamasta kritiikistä allekirjoittamaan, mutta joku tässä silti vetää puoleensa. Pelaaminen on hauskaa ja "battlefield momentteja" tulee vastaan vähän väliä. Olisin toki mielummin ottanut vanhan classit noiden operaattorien tilalle mutta en itse pidä niitäkään ihan...
 4. Enemy

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  Nyt kun on kerennyt enemmän pelaamaan, niin onhan tässä tullut paljon kaiken näköisiä bugeja yms. vastaan. Ja tosiaan PS5 versio tuntuu hieman yskivän välillä. Täytyy toivoa että optimoivat vielä peliä plösölle, tai sitten on vaihto Xbox versioon edessä. Kaikesta huolimatta on ollut hauskaa...
 5. Enemy

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  Se taikka sitten jotain nettiyhteyksistä johtuvaa pientä nykimistä. Täytyy seurailla kun saa enemmän pelitunteja alle. Tosiaan sieltä on ilmeisesti iso day1 patchi vielä tulossa? Katsotaan tuoko parannusta.
 6. Enemy

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  PS5 versiossa ainakin pientä yskähtelyä suorituskyvyssä, muuten parantunut betasta aika hyvin. Paljon tottumista bäfään pitkästä aikaa, varsinkin kun suoraan codin puikoista tähän hyppäsi. Erittäin maistuvaa menoa kuitenkin.
 7. Enemy

  Call of Duty: Vanguard

  Beta oli tosiaan aika hirveä viritelmä, mutta ovat onneksi korjanneet julkaisuun todella hyvin tätä. Jopa yllättävän maistuvaa menoa ollut multiplayerin puolella. PS5 versiolle miinusta heikosta DualSensen hyödyntämisestä. Liipasimia ei ole käytetty juuri ollenkaan verrattuna esim. Black Ops...
 8. Enemy

  Ghost of Tsushima

  30h takana PS5-versiota, eikä yhtäkään kaatumista tai muutakaan huomattavaa bugia.
 9. Enemy

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Xbox Series X:llä (myös S:llä?) pyörii ilman modejakin 60fps tuon boxin FPS Boostin avulla.
 10. Enemy

  PS5-ongelmat

  Mites tuo Prisma on tehnyt DualSensen takuun kanssa? Vikana driftailevat tatit. Konsolin julkaisussa ostettu lisäohjain.
 11. Enemy

  Starfield

  Lyhyt behind the scenes -tyyppinen video. Helposti odotetuin peli itselle tämä.
 12. Enemy

  PS5-ongelmat

  Tiedostoja on siirrelty eri tallennusmedioilta toiselle maailman sivu. Ihan perusasioita tietotekniikan saralla, ihme etteivät saa toimimaan. Enpä lyö PS5:een ulkoista kovoa vieläkään kiinni.
 13. Enemy

  PlayStation 5, Xbox Series X, Switch 2 – konsolipelaamisen 9. sukupolvi

  Vähän mennään nyt ohi aiheen, mutta onhan tähän tarkoitukseen jo olemassa Zwift :D Tosin vain PC:lle eikä kyseessä ole ehkä kuitenkaan peliksi luokiteltava sovellus, mutta kuitenkin.
 14. Enemy

  Xbox Series X|S:n tulevat pelit (huhut ja uutiset)

  Huhuissa olisi tulossa Kojimalta peliä Xboxille:
 15. Enemy

  Keskustelua Liven ja PSN:n maksullisista palveluista

  Tämä olisi tosiaan toivottua.
Ylös Bottom