Jäsenen J.Sunderland uusimmat tuotokset

 1. J.Sunderland

  Ghostwire Tokyo

  Näin on ja sai kiinnostumaan myös itse Ghostwiresta enemmän.
 2. J.Sunderland

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  TMNT Shredder's Revenge on saman sohvan co-oppina aivan 5/5 viihdettä ja tätä voi kyllä ehdottomasti suositella kaikille kokeiltavaksi erityisesti kavereiden kanssa. Todella hienosti toteutettu kumarrus vanhoille klassikoille ja omaan silmään OpenCriticin 87pts keskiarvossa ei ole yhtään liikaa.
 3. J.Sunderland

  Pelien hinnoista

  Sonyn omalla kauppapaikalla Sony määrittelee hinnat ja siellähän tuo OVH siirtyy kuluttajalle sellaisenaan. Ja tämä on sikäli tosiaan nurinkurista, kun kuitenkin katteet ovat nimenomaan digitaalisessa kaupankäynnissä kovemmat, varsinkin 1st Partyn osalta. Game Pass on tosiaan myös tästä syystä...
 4. J.Sunderland

  Pelien hinnoista

  PS5 Digital Editionin omistajat voivat olla tästä eri mieltä.
 5. J.Sunderland

  Pelitilauspalveluiden vertailuketju: Xbox Game Pass, PS Now, EA Access, UPLAY+ yms.

  Ymmärrän. Vihjeenä kuitenkin sitten jollekkin toiselle, että tästä irtoaisi esimerkiksi 20kk jatkoa Ultimatelle hintaan 4,12€/kk.
 6. J.Sunderland

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  Ai näitä oli jo niin monta :D Itse en näiden kohderyhmää ole, joten kuvittelin uusimmaksi. No mutta, omaan tutkaan ei ollut osunut aikaisemmin edes, että sarjan toisiksi uusin osa oli tulossa Passiin.
 7. J.Sunderland

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  Oliko jo mainittu, että Far Cryn tuorein vedos oli myös tulossa Game Passiin? No nyt on:
 8. J.Sunderland

  Pelitilauspalveluiden vertailuketju: Xbox Game Pass, PS Now, EA Access, UPLAY+ yms.

  Eikös näillä 4x3kk Gold Live lappusilla saa kuitenkin käännettynä 200 päivää Ultimatea tuohon 27,49€ hintaan ihan jo olemassa olevan tilauksen jatkoksi? Ei huono diili ole sekään.
 9. J.Sunderland

  Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

  Tähän perään on hyvä tosiaan jatkaa tämän prologina toimivan Eiyuden Chronicle Risingin osalta, että ihan yllättävän viihdyttävän 12h ja 40min vietin juuri tämän kanssa ennen kuin lopputekstit rullasivat. Sivutehtävät ovat hyvinkin monotonisia, taistelusysteemi on varsinkin alkuun ihan liian...
 10. J.Sunderland

  Omia kuvakaappauksia & videoita peleistä

  Eiyuden Chronicle: Risingista hieman tunnelmia:
 11. J.Sunderland

  Final Fantasy VII Remake

  Näinhän se on ja tässä markkinajohtaja Sony on luonnollisesti hyödyntänyt vahvaa asemaansa bisnesmielessä hienosti. Raha näissä aina puhuu ja johtavassa asemassa kyseisen liikkeen tekeminen on ollut halvempaa.
 12. J.Sunderland

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  Kävin nappaamassa TMNT:n lataukseen ja samalla bongasin mielenkiintoiselta vaikuttavan Omorin tulleen myös tarjolle. Hyviä arvosteluja saanut ainakin niin käyttäjiltä kuin arvostelijoiltakin, joten ilmeisesti ihan laadukasta vuoropohjaista roolipelailua on luvassa.
 13. J.Sunderland

  Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  Aivan, joten ihan oikein olen kuvitellut sisällön tuota ostaessa :)
 14. J.Sunderland

  Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  Eikös Dark Arisen ole kuitenkin ihan alkuperäisen Dragons Dogman "paranneltu versio", jossa toki on myös jotain lisäsisältöäkin kaupan päälle?
 15. J.Sunderland

  Tunic

  Omaan tuntumaa kontrollit olivat ihan hyvät, enkä kokenut ongelmia tämän kanssa. Taistelussa varmaan koit näin? Kertaalleen jouduin totaallisen eksyneeksi ja kun paljastui mitä en ollut huomannut, niin enemmänkin ihmettelin miten en itse ollut osannut mennä oikeaan paikkaan :D Näinhän se on...
Ylös Bottom