Jäsenen jankku uusimmat tuotokset

 1. J

  Wreckfest (entinen Next Car Game)

  Kyllä jää konsoliversio hankkimatta jos tuo 30fps pitää paikkaansa. No onneksi pc:llä toimii sutjakammin. Olisi vaan voinut sohvalla makoillessakin koittaa, mutta ei sitten.
 2. J

  Gears 5

  Oon tässä pelaillut elämäni ekaa kertaa nyt Gears-sarjaa läpi ja tuntuu että taso notkahti jotenkin tuossa kolmosessa jo. Samaa toistoa oli kyllä alusta loppuun, ilman eeppisiä kohtauksia, joita kuitenkin kakkosessa vielä oli. Nelosen aloittaminen jo pelottaa, jos siinä jotain perus robottien...
 3. J

  Wreckfest (entinen Next Car Game)

  Tämähän ei kovin kummoista rautaa vaadi koneeltakaan, itsellä peli pyörii 60fps vuoden 2011 raudalla. Ei pitäisi olla mahdoton tehtävä saada myös konsoleille 60fps. Vähän silti epäilen edelleen...
 4. J

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  https://blog.eu.playstation.com/2019/07/02/detroit-become-human-and-horizon-chase-turbo-are-your-playstation-plus-games-for-july/ Ei tulekkaan Pessiä, vaan Detroit. Harmi kun pelattuna jo sekin.
 5. J

  Days Gone

  Alkuun kyllä tuntui hyvältä peliltä mutta vähän kyllä alkaa puuduttaa jossain 20h kohdilla, älytöntä ravaamista edes takaisin ja sivutehtäviä ei ole kuin sitä paria erilaista tyyppiä. "Isompia" ja erilaisempia juonitehtäviä tulee liian harvoin. nyt takana joku 30h ja toivon että loppuisi pian...
 6. J

  PS4-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

  Tuossa tukholma puhuu täyttä asiaa. Jos haluaa uuden konsolin niin minunkaan mielestä sillä ei ole väliä maksaako se 300 vai 700. Pari sataa säästää todella helposti vaikka olisi köyhä työtön, jos yhtään on rahankäyttötaitoja.
 7. J

  PlayStation Now -pelipilvipalvelu

  Näyttäs tuolla Motorstorm Apocalypse olevan. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Now_games
 8. J

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  Kyllä voi katkaista heti. Ainakin itse katkaisin samana päivänä kun ostin viime vuoden puolella 1€/kk gamepassin ja sai käyttää koko sen kuukauden.
 9. J

  PlayStation VR-pelit

  Kyllä tuossa mun laskujen mukaan 8 bottia tuli. (platina tuli hommattua pari viikkoa sitten ;))
 10. J

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Juu toimii.
 11. J

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Itse tilasin tällaisen: https://www.aliexpress.com/item/Mini-Remote-Charger-Charging-Dock-Station-For-VR-For-PS4-Dual-Charging-DC-5V-Input-Black/32922234252.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.654c4c4ducLA2e Hyvin toimii.
 12. J

  PlayStation VR-pelit

  Tuli ostettua myös psvr nyt pitkän harkinnan jälkeen. Mistähän saisi halvimmalla nuo move-kapulat? Joutuuko pulittamaan vpd:n 75e?
 13. J

  Spyro: Reignited Trilogy

  Tuo tappaa käytettyjen pelien myynnin melko tehokkaasti jos 2 ja 3 osa on jollain koodilla vain kotelossa.
 14. J

  Assassin's Creed: Origins

  Näin se on. Ei mitään hyötyä ostaa season passia kun lisärit saa erikseen ostamalla halvemmalla. Paitsi tietysti jos haluaa tuota turhaa roinaa.
 15. J

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  Tämän kun ottaa 2vk päästä niin saa lokakuussa lätkytellä vielä kuukauden verran Forza Horizon 4:sta :)
Ylös Bottom