Jäsenen Jormeli uusimmat tuotokset

 1. J

  Henkilökohtaiset avautumiset (jotka eivät kuulu ketjuihin joissa ne on esitetty)

  Eipä olisi puolustelijoita silloin jos tuputettava ideologia olisikin sitä väärää osastoa. Kuten olemme nähneet ihan missä vain.
 2. J

  Battlefield V - Taistelutyyleistä toimivin

  Muuten mukava pelimuoto tuo rush ja kartatkin ok, mutta puolten tasoerot liian isot lähes joka pelissä. Läpijuoksuja hyökkääjille tai puolustajat saa hakemalla hakea että näkisi vastuksia.
 3. J

  Battlefield V - Taistelutyyleistä toimivin

  Ehdottomasti paskin pelimuoto tämä Frontlines. Kova homma oli grindailla tämän viikon tehtävät. Hupaisa tuo "kovalla taisteluilla käännettiin lähes tappiosta voittoon viime sekunneilla" illuusio, kun todellisuudessa siellä vain pelaajat vaihtuu ikuisuuden kestävässä pelissä.
 4. J

  Parhaat AA-akut Xboxin ohjaimiin

  4 kpl Panasonic Eneloop 1900 mAh akkuja ja 8 kpl näitä samoja Ikea Ladda akkuja . Eneloopit n. 4v käytössä ja hyvin pelaa vieläkin. Eikä Laddoissakaan ongelmia reilun vuoden käytön jälkeen.
 5. J

  Vuoden videopelipettymykset 2018

  1. Sea of thieves Kovasti odotin, ennakkotutustumiset videoilta ja keskusteluista vei kiinnostuksen. Ei oo tullut edes Gamepassissa testattua. Ehkä vielä joskus. 2. Battlefield 5 Eka peli vuosiin jonka ostin julkaisussa tai edes lähelle sitä. Jos nykyään on näin bugisia pelejä alkuun niin eipä...
 6. J

  No Man's Sky

  Oliko niin että tässä oli vain yksi tallennus paikka? Eli jos haluaa alusta alottaa niin joutuu vanhan päälle tallentamaan? Jos näin, niin saako sen vanhan jotenkin helposti talteen ja palautettua sitten jos alusta aloittaminen ei nappaakaan?
 7. J

  Millainen olisi unelmien mäkihyppypeli?

  Deluxe Ski Jump 4 on täydellinen peli vielä nykyaikanakin. Mutta jos joku joskus innostuisi vielä kunnon mäkihyppypelin tekemään, niin tuosta voisi napata ainakin haastavan mutta mukavan pelattavuuden ja nettipeleissä pitää olla samanlaiset ukot jokaisella pelaajalla.
 8. J

  Overwatch

  Vastaus: Overwatch Yksi vaihtoehto on myös ilmainen Paladins. Ilmeisesti aika samanlainen kuin Overwatch. Ainakin voi testata jos tykkää siitä niin varmasti tykkää myös Overwatchistakin. Itellä ei oo ainakaan ollut Overwatchille tarvetta kun tuota on sen 100 tuntia pelaillut pleikkarilla ja...
 9. J

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  Vastaus: PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!) Reilu kuukausi vielä Plus aikaa jäjellä. Tuskinpa tarvii jatkaa enää. Heikoksi on mennyt tarjonta.
 10. J

  FIN Vs RUS (TO KLO 22:00 SVER -> Paikalle väh. aikasemmin)

  Vastaus: FIN Vs GER (PE KLO 20:00 VALOR -> Paikalle väh. aikasemmin) Torstai sopii, Ajalla ei väliä.
 11. J

  MAG: Yleistä keskustelua

  Vastaus: MAG: Yleistä keskustelua Kutsuja ootellaan kans. Jormeli Sverillä ja Jormeli1 Valorilla.
 12. J

  [KFV] KonsoliFIN MAG-klaani Valor-joukoissa

  Vastaus: [KFV] KonsoliFIN MAG-klaani Valor-joukoissa Kakkos tunnus Jormeli1 kaipailee kutsua.
 13. J

  Maailmanmesteruus kisat (Team Finland) (13.3 selviää tän viikon vastustaja!)

  Vastaus: Maailmanmesteruus kisat (Team Finland) 01. Sharkonen, LVL 70, Sver, Xx-Sharkonen-xX, LVL 70, Raven, Sharkonen-_-, LVL 70, Valor 02. Amppu, LVL 70, Sver, Taiteilija--, LVL 70, Valor, Raven paljastukoon jos sitä tarvii. 03. Sivuosuma, LVL 70, Sver, Sivuosuma, LVL 60, Valor, Ravenilla...
 14. J

  KFS Pikkujoulut, 26.11.2011 klo 19.00 ---> Ei Ruokaa, paljon juomaa ja laaduttomia juttuja! Be There

  Vastaus: Operaatio Kotiinpaluu! Karkurit kotiin ja KFS vs KFV matseja! 29.10.2011 kello 19.00!! ILMO Sharkonen & Sharkonen_-_ / KFS & KFV Deriwon / KFV WildLag / KFV pouget / KFV SokeriTorakka / KFS & KFV KilliCat / KFV Sivuosuma / KFS & KFV heppu1 / KFV tosinopee / KFV COUNTER-SNIPE /...
 15. J

  [KFR] KonsoliFIN MAG-klaani Raven-joukoissa v2

  Vastaus: [KFR] KonsoliFIN MAG-klaani Raven-joukoissa v2 Jormeli odottelee kutsua.
Ylös Bottom