Jäsenen jryi uusimmat tuotokset

 1. jryi

  Fallout 76

 2. jryi

  Fallout 76

  Voisi olla mielenkiintoista, jos tämä menee oikeuteen asti ja syntyy ennakkopäätös, joka pakottaisi kaikki digijakelijat tarjoamaan palautusmahdollisuuden. Mutta toisaalta on tosi varteenotettava mahdollisuus, että joko tuomari heittää koko tapauksen mäelle tai se sovitellaan ennen oikeudenkäyntiä.
 3. jryi

  Red Dead Redemption 2 -keskustelu

  Tietysti on mahdollista, että Rockstar on valinnut tämän nyt käytössä olevan oletuskontrollimappauksen siksi, että se palvelee parhaiten Houserien visiota länkkäripelistä, mutta jotenkin jaksan olla sitä mieltä, että esim. Unchartedin tai Horizon Zero Dawnin kontrolleilla (jotka ovat aika...
 4. jryi

  Palautteet foorumin toiminnasta

  Juu, tärkeimmät asiat täytyy hoitaa... Onneksi on toi Internet, ja sieltä löytyy kaikki ratkaisut kaikkiin maailman ongelmiin.
 5. jryi

  Palautteet foorumin toiminnasta

  Juu, saan toistumaan helposti. Täytyy katsoa, millä keinolla tuon saa poistumaan. Vaatinee vähän koodailua.
 6. jryi

  Red Dead Redemption 2 -keskustelu

 7. jryi

  Red Dead Redemption 2 -keskustelu

  Sain arvostelun vihdoin viimeisteltyä: https://www.konsolifin.net/arvostelu/kompelo-rosvojoukko-ja-liian-villi-lansi-red-dead-redemption-2 Tän jälkeen tuli sellainen olo, että täytyy pelata edellinen osa jossain vaiheessa uudestaan.
 8. jryi

  Lokalisointi: Turhaa vai tärkeää?

  Keskitytään asian eikä keskustelijoiden kommentointiin, kiitos!
 9. jryi

  PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

  Toisaalta Fortnitella on tyypillisesti yli kolme miljoonaa pelaajaa linjoilla, eli kyllä se vähän tiukkaa tekee. Ja jos Googlettaa maailman suosituimmat online-pelit, niin PUBG ei löydy edes top-10:stä (https://www.sportsgoogly.com/most-popular-online-games/).
 10. jryi

  Red Dead Redemption 2 -keskustelu

  Tänään paloi kevyesti käämi, kun pirun kallis hevonen heitti henkensä palkkionmetsästäjien yllätettyä. Kirjoitin vähän perusteellisemman avautumisen: https://www.konsolifin.net/artikkeli/vihaan-sinua-red-dead-redemption-2
 11. jryi

  Keskustelua myyntiluvuista (NPD, FIGMA ja niin edelleen)

  Ja jotta tämä saavutus asettuu oikeisiin mittasuhteisiin, PS4 on nyt historian neljänneksi eniten myyty konsoli. Edellä ovat enää PS2, PlayStation ja Wii. Reilun vuoden kuluttua kaikkien aikojen top-3 on pelkästään Sonyn konsoleita.
 12. jryi

  PlayStation VR-pelit

  Jeps, eikä tämä ole mitään kitinää mitättömistä pikkuasioista. Iski vain heti silmään, miten ase oli lukittuna samaan paikkaan ruudulla. Kun on tottunut ampumaan heittolaukauksia tai nurkan taakse, tai kun rautatähtäimien läpi katsominen tapahtuu nostamalla fyysisesti ase ylös, ei tuo...
 13. jryi

  PlayStation VR-pelit

  Ei Aimia, ei kauppoja.
 14. jryi

  PlayStation 5 - huhut ja uutiset

  No jos nyt ajattelee tämän hetken kuuminta VR-peliä, eli Firewallia, niin en usko First Contactin tavoitteena olleen VR-pelaajien määrän kasvattaminen, vaan nimenomaan mahdollisimman kovan attach raten saavuttaminen. Sonyn tarjoama markkinointiapu varmasti on perusteltu vähintään puoliksi tuolla...
 15. jryi

  PlayStation 5 - huhut ja uutiset

  Toisaalta jos sinne kolmen miljoonan markkinaan tunkee sisältöä kourallinen studioita ja lopuista 80 miljoonasta asiakkaasta kilpailee kaikkien isojen lisäksi miljoona pientä, niin voi miettiä, kummassa on helpompi erottautua. Erottautumalla kuitenkin se bisnes tehdään. Sinisen meren strategia jne.
Ylös Bottom