Jäsenen Juhokar uusimmat tuotokset

 1. J

  Call of Duty: Black Ops [X360] - keskustelu pelistä

  Vastaus: Call of Duty: Black Ops [X360] - keskustelu pelistä Nyt löytyy First Strike kauppapaikalta.
 2. J

  Call of Duty: Black Ops -peliseuraa [X360]

  Vastaus: Call of duty: Black ops Peliseuraa 360 Gamertagit Hubbezu NAX6
 3. J

  Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa)

  Vastaus: Yhteenveto ja kysymykset verkkokaupoista (kotimaa/ulkomaa) Mitenkäs VPD ilmoittaa pelien lähettämisestä? Black Ops tilattuna, mutten laittanut näemmä puhelinnumeroa joten mitään tekstiviestiä ei ole tullu. Luulis että laittaisivat sähköpostiinkin jotakin viestiä kun peli lähtee.
 4. J

  Halo Reach -peliseura (Gamertagit)

  Vastaus: Halo Reach -peliseura (Gamertagit) Tolkki91 Joohanh LyricsFI Max Limitz xWaW3x Miigah Taizuuni Rops 93 ecccccclaird jpsepp CrunchyCompaq21 Pinless Insane Nab Toma187 Random1zer Pults4ri AlmightyARA Kursori ChargerOulu XShavaFI ZetorFIN Juutibabe Tumbbu Suicide...
 5. J

  Red Dead Redemption

  Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä No siis eihän tuossa tilanteessa voi tehdäö oikein muuta. Joko syyttää bluffista tai biddaa, häviö joka tapauksessa varma.
 6. J

  Red Dead Redemption [X360 Hype ja hankintahöpönlöpötys]

  Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype ja hankintahöpönlöpötys] Aijai! Eka ilta kaupungissa vietetty, joka päättyi selälteen saluunan rappusiin parin viski paukun jälkeen. Ainut miinus näin pelin alussa on se että rahaa tuntuu saavan alussa aika helposti kasaan kuhan vain skinnaa noita lintuja...
 7. J

  Red Dead Redemption [X360 Hype ja hankintahöpönlöpötys]

  Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype ja hankintahöpönlöpötys] Itellenikään ei mitään ilmotusta sähköpostiin tullut, mutta koska olin jo maanantaista lähtien käynyt noin tunnin välein katsomassa discshopin sivuilta oliko peli jo lähetetty, niin eipä tuolle postille ollut tarvettakaan.
 8. J

  Red Dead Redemption [X360 Hype ja hankintahöpönlöpötys]

  Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype ja hankintahöpönlöpötys] Postiennakolla discshopista tilattu limited edition saapui tänään. Vielä pitäisi käydä postista hakemassa, mutta illalla sitten. Discshopin sivuiltahan löytyy tuo seurantakoodi jonka avulla voi seurata pelin tuloa.
 9. J

  Red Dead Redemption [X360 Hype ja hankintahöpönlöpötys]

  Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype ja hankintahöpönlöpötys] Discshop lähettäny pelin jo tänään ja äsken kun katoin oli peli jo Helsingin jakelukeskuksessa. Eli todennäköisesti huomenna pääsee pelaamaan. Todennäköisesti aluksi aika kuluu metsästämiseen sms. ja myöhemmin aloitan juonitehtävät.
 10. J

  KonsoliFIN RDR -posse

  Vastaus: KonsoliFIN Posse Julkaisupäivänä heti valmis mukaan (kuhan vain discshop lähettää pelin ajoissa). Gamertag: Foeman Aspect11 Pirate fin FleeingNevada hillopaallikko NAX6
 11. J

  Red Dead Redemption [PS3 Hype ja hankintahöpönlöpötys]

  Vastaus: Red Dead Redemption [PS3 Hype] Veikkaisin, että jokin vesistö on alueiden välissä kerta päähenkilö ei osaa uida. Ainakin tuntuisi järkevämmältä kuin nuo mainitut näkymättömät seinät.
 12. J

  Modern Warfare 2 [X360] - keskustelu pelistä

  Vastaus: Modern Warfare 2 [X360] - keskustelu pelistä Eikös se ole heti siinä kun valitsee Barracks kohan. Prestige mode lukee ihan alhaalla, siinä missä näkyy myös omat statsit.
 13. J

  Modern Warfare 2 [X360] - keskustelu pelistä

  Vastaus: Modern Warfare 2 [X360] - keskustelu pelistä Onkos täältä kukaan ollut pelissä jossa kaikilla on speedhack? Äsken koitin normaalisti joinata Ground Wariin servulla vissiin 3x juoksunopeus verrattuna normaaliin. Ihme bugeja peli täynnä.
 14. J

  Modern Warfare 2 [X360] - keskustelu pelistä

  Vastaus: Modern Warfare 2 [X360] - keskustelu pelistä Tuli nyt päästyä lvl 70. Aikaa meni peliaikana 2D 15H ja joitakin minuutteja. Ihan kelpo räiskintä joskin S&D ketuttaa nämä killstreakit joiden avulla voi periaatteessa tappaa koko tiimin 4sekunnin jälkeen. Tuli muuten saatua 17500xp yhellä...
 15. J

  Modern Warfare 2

  Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3] Juurikin näin, eli lvl 62 piti kai olla niin aukes ne vikat challenget.
Ylös Bottom