Jäsenen Juri uusimmat tuotokset

 1. Juri

  Pokemon Legend Arceus

  Tämä on kyllä ihan parasta! Varsinkin jos sillä Pokemonilla on punaiset silmät. Siitä tietää, että nyt on tosi kyseessä, ja paniikilta ei voi välttyä!
 2. Juri

  Pelien ja laitteiden hankintaketju

  Alkaa olla jo Switchillä vähän liikaakin pelattavaa. Edellinen Pokemon-peli vielä kesken, ja heti piti saada tää uutukainen.
 3. Juri

  Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Huhut osoittautuivat jälleen oikeaksi, ja Ezio Collection on tosiaan tulossa Switchille jo ensi kuussa. Ja tosiaan AC2 löytyy ainoastaan kortilta, ja muut pelit ladataan erikseen. Ilmestyy 17.2.
 4. Juri

  Euroviisut

  Italia voitti omalla kielellään viime vuonna. Portugali voitti vuonna 2017. Ukrainan voittaja lauloi 2016 ukrainaksi ja englanniksi, joten en usko kielen vaikuttavan niin paljon voittomahdollisuuksiin.
 5. Juri

  Mikä kirja on luettavana nyt?

  Hei kiitoksia tästä. Etsiskelin juuri jotain kunnon jännäriä, ja sit lukaisin tuon arvion. Kiinnostuin heti. Onneksi lähimmässä kirjakaupassa oli Lovecraftin parhaat, niin käväsin heti hakemassa. Illalla ajattelin aloittaa lukemisen.
 6. Juri

  Yleinen Resident Evil -ketju

  Resident Evil Outrage on peruutettu kaikessa hiljaisuudessa. Olisiko tämä todella ollut jotain jatkoa Outbreak-sarjalle? Se peli oli todellakin aikaansa edellä. Harmi.
 7. Juri

  Resident Evil Village (eli RE:8)

  Vähän offia, mutta tuo raid mode on ihan hemmetin koukuttavaa. Varsinkin jos pelaa kaverin kanssa. Crapcom voisi tehdä kokonaisen pelin, missä pelataan pelkästään raid mode.
 8. Juri

  Switch: lisälaitteet ja tarvikkeet

  Itse käytän näitä. Ovat paljon mukavammat kädessä kuin joyconit. Ovat vähän muovisen tuntuiset, ja todella kevyet, mutta kyllä näihin nopeasti tottuu. Nämä ovat ainoastaan handheld-pelaamiseen, joten eivät toimi langattomia. Vahva suositus kuitenkin näille.
 9. Juri

  Pelien ja laitteiden hankintaketju

  Vähän tuli tarjoushaukkailtua. Back 4 Blood ei ollut ikinä hankintalistalla, mutta kun halvalla sai, niin pitihän tuo napata. Peli ei oikein vielä ainakaan vienyt mukanaan, mutta ehkä tälle pitäisi antaa mahdollisuus. Maksoi muistaakseni 28e Gigantissa. Snack World on dungeon crawleria...
 10. Juri

  Yleinen Resident Evil -ketju

  Ostin Nintendo Switchille RE5:n alesta, ja tuli pelattua ihan läpi asti pelkästään käsikonsolimuodossa. Porttaus oli todella hyvä, ja on graafisesti ehkä parasta, mitä olen Switchillä nähnyt. Eihän tämä sitä parasta residenttiä ole, mutta aina välillä tekee mieli palata tämän ääreen. Cooppina...
 11. Juri

  Switch - pelien tarjousketju (ei muuta keskustelua)

  Saints Row IV: Re-Elected lähtee eShopista 2,79 eurolla, eli lähes ilmaiseksi.
 12. Juri

  Final Fantasy XIV

  Itseasiassa noita serverijonotuksia oli jo Shadowbringersissä (alku, - ja loppupuolella, eikä ne olleet kyllä näin pahoja), ja eikä ne edelleisetkään lisärit olleet oikein ikinä toimineet kunnolla julkaisuaikoinaan. Tämä ruuhkautuminen ei todellakaan ole mikään uusi juttu tämän pelin kohdalla...
 13. Juri

  Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Huhujen mukaan Assassin's Creed Ezio Collection olisi tulossa Switchille. Eipä tämä mikään ylläri ole, kun AC3, Black Flag ja ne parit muut pelit löytyy jo koneelle. Veikkaisin, että kasetilla on vain AC2, ja muut joutuu ladata erikseen.
 14. Juri

  Final Fantasy XIV

  Ääninäyttely ei ole ikinä ollut tämän pelin vahvinta antia, eikä se kyllä minusta ole parantunut yhtään tässä expansionissa. Kun Fandaniel tulee ruutuun, tekisi mieli repiä hiukset pois päästä. Sen ääni on vain niin ärsyttävä. Toinen oli se elefanttinainen, joka puhui selkeästi ja kirkkaalla...
 15. Juri

  Final Fantasy XIV

  Minua ärsyttää ihan suunnattomasti miten tässä kierrätetään uusia "mekaniikkoja" uudestaan ja uudestaan. Varsinkin ne escort-tehtävät. Niitä on ihan liikaa. Samoin kuin ne seuraa tyyppiä, äläkä tule huomatuksi-tehtävät. Eivät ne ole vaikeita, mutta täysin turhia.
Ylös Bottom