Jäsenen Kuunaama uusimmat tuotokset

 1. Kuunaama

  Call of Duty: Modern Warfare 2019

  Repeileekö muilla kuva Xbox One X-versiossa?
 2. Kuunaama

  Xbox One

  Pelin aikana kun ottaa screenshotin, niin näyttöön ilmestyy ponnasikkuna (ruutukaappaus otettu tai jotain sinne päin). Saako tätä jostain estettyä?
 3. Kuunaama

  Keskustelua PS4 Pron hiljaisuudesta/äänekkyydestä

  Onko jollain tietoa, mikä mahtaa olla uusin PS4 Pro-malli? Nykyinen konsolini on mallia CUH-7116B, ja tuntuu olevan aika äänekäs. Osaako joku sanoa ovatko uudemmat mallit hiljaisempia?
 4. Kuunaama

  Xbox Onen päivitysmalli: Xbox One X (2017)

  Hankin Xbox One X:n kaveriksi LG OLED55C8-television. Olisko jollain tietoa, mitkä asetukset mahtaa olla oikeat värisyvyydeksi (8-, 10-, vai 12-bittiä) ja väritilaksi (vakio vai PC RGB)?
 5. Kuunaama

  Ultimaattisen pelitelkun metsästys

  Omistan PS4 pro:n ja Xbox One X:n. Telkkarina tällä hetkellä Samsung UE55MU7005 (4K HDR). Olen miettinyt OLED-telkkarin hankintaa. Esim. Sony KD55AF8 tai LG OLED55C8. Näyttääkö pelit paljonkin paremmilta OLED-telkkarissa, eli kannattaako hankinta? Kumpi mahtaisi olla parempi vaihtoehto? Tällä...
 6. Kuunaama

  PS4: Lisälaitteet ja tarvikkeet

  Mulla on PS4 Pro ja Samsung UE55MU7005-telkkari. Joka kerta kun käynnistän konsolin ja aloitan pelin, niin kuva häviää pariksi sekunniksi (musta ruutu). Ostin uuden premium hdmi-piuhan, ja olen kokeillut kaikkia neljää hdmi-porttia telkkarissa, mutta mikään ei tunnu auttavan. Onko muilla samaa...
 7. Kuunaama

  PS4: Lisälaitteet ja tarvikkeet

  Onko jollain kokemusta Razerin Raiju-ohjaimesta? Onko hintansa arvoinen? Löytyykö joku parempi vaihtoehto? Dualshock 4-kiintiö alkaa olla täynnä. :)
 8. Kuunaama

  PS4: Lisälaitteet ja tarvikkeet

  Onko jollain kokemusta näistä? Ovatko mistään kotoisin? https://www.verkkokauppa.com/fi/product/36267/kdkfv/Sony-Playstation-Gold-Wireless-Headset-pelikuulokkeet-musta
 9. Kuunaama

  Xbox One X Enchanced [up to 4K/60 FPS/HDR]

  Onko joku onnistunut löytämään listaa mistä näkisi mitkä kaikki pelit pyörivät 60 fps Xbox One X:llä?
 10. Kuunaama

  Xbox Onen päivitysmalli: Xbox One X (2017)

  Vanhemmat peleistä otetut näyttökuvat näköjään katoavat itsestään boxin kovalevyltä? Onko joku muu huomannut saman? Pystyykö tätä estämään jotenkin?
 11. Kuunaama

  Xbox Onen päivitysmalli: Xbox One X (2017)

  Pelileikkeet näköjään katoavat itsestään ulkoiselta kovalevyltä? Onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa?
 12. Kuunaama

  Xbox Onen päivitysmalli: Xbox One X (2017)

  Asetuksista löytyy kuulokkeille windows sonic ja dolby atmos for headphones vaihtoehdot? Miten nämä mahtavat erota toisistaan? Kumpaa kannattaa käyttää esim. noiden Astro A50-kuulokkeiden kanssa? Mulla on tällä hetkellä Logitech G933-kuulokkeet. PC:llä äänet ovat todella hyvät, koska 7.1...
 13. Kuunaama

  Xbox Onen päivitysmalli: Xbox One X (2017)

  Löytyykö Xbox one X:lle täysin langattomia 7.1 pelikuulokkeita, ja jos löytyy, niin saisko jotain linkkiä?
 14. Kuunaama

  Xbox Onen päivitysmalli: Xbox One X (2017)

  Konsoli sammui äsken kesken pelin, kun ohjaimesta loppui kai patterit. Käynnistin uudestaan, ja sammui heti. Vaihdoin ohjaimeen uudet patterit, ja nyt näyttää toimivan normaalisti. Onko tämä ihan normaalia?
 15. Kuunaama

  Xbox Onen päivitysmalli: Xbox One X (2017)

  Konsolin asetuksissa virtatila-valikon vieressä on kohta "sammuta tallennuslaite, kun Xbox on pois päältä". Ilmeisesti konsoli ei lataa pelejä ollessaan sammuksissa, jos tuossa on ruksi, vaikka pikakäynnistys-tila olisi valittuna?
Ylös Bottom