Jäsenen Nepa uusimmat tuotokset

 1. Nepa

  The Last Of Us Part II

  Luin alkuun että Jogin ensimmäinen viesti olisi vitsi ja ihmettelin miksi siihen niin monta vastausta tuli. Mutta ei näköjään. Käsittämätöntä.
 2. Nepa

  Ring Fit Adventure

  Mieli tekisi kyllä kovasti tätä kokeilla, mutten viitsisi tuota 80€ tähän sijoittaa. Täytyy vielä odotella tarjouksia..
 3. Nepa

  Call of Duty: Modern Warfare 2019

  Niin nämä nyt ovat niitä mielipideasioita. Omasta mielestä molemmat täysin sitä itseään. Olivat aikoinaan ensimmäisissä osissa ihan hauskaa hetken, mutta ei niitä nyt vuosikausia jaksa.
 4. Nepa

  Nintendo Switchin indie- ja latauspelit

  Kiitokset vinkistä, näyttää kyllä mahtavalle. Täytyy laittaa korvan taakse tämä.
 5. Nepa

  MYYTY Link's Awakening Switch sis. postikulut

  Täysin toimiva hyväkuntoinen. Nouto Helsingistä tai postit. 39€ tai vaihto Luigi's Mansioniin
 6. Nepa

  Pelitapahtumat Suomessa

  Eipä tänne ketjuun tullut enää palattua, mutta ei ole tosiaan itselleni tehty nämä messut. Jatkossa jätetään muiden iloksi.
 7. Nepa

  Untitled Goose Game

  Oikeastaan täysin samat sanat kuin tässä, paitsi muutaman extra-haasteen joutui katsomaan netistä ohjetta. Ihan hauska pikkupeli. Kympin arvoinen mielestäni, enempää en välttämättä maksaisi. Vielä liittyen tuohon "get thrown over the fence" - tehtävään:
 8. Nepa

  The Legend Of Zelda: Link’s Awakening Remaster

  Oli tämä hyvä peli. Tuli kerättyä kaikki Seashellit ja Piece of heartit. Ainoastaan viimeinen kokonainen puuttuu, Mielellään sitä silti ottaisi ihan uuden 2D Zeldan kun tämäkin meni läpi kevyesti muistin varassa. Peli ei toki muutenkaan mikään kovin haastava ole. Jossain vaiheessa täytyy vielä...
 9. Nepa

  Nintendo Switch

  Täällä myös julkaisussa ostettu eikä ongelmia. Itse tulee toki aina telakassa pelattua Pro ohjaimella. Telekassa ehkä puolet ajasta.
 10. Nepa

  Divinity: Original Sin [Enhanced Edition]

  Kiitokset eiköhän tämä hankintaan laiteta!
 11. Nepa

  Divinity: Original Sin [Enhanced Edition]

  Onko tämä millainen peli aloittelijalle? Tämä kiehtoisi, mutta kokemusta ei juurikaan tämän tyylisistä roolipeleistä ole. Kakkonen nimenomaan. Switchille kun saisi kannettavassakin muodossa niin paljon paremmin ehtisi tähän paneutua kuin tietokoneen äärellä.
 12. Nepa

  Untitled Goose Game

  Tulihan tämä ostettua vaikka pelaaminen jäänyt vain tuohon ensimmäiseen "kenttään" Link's Awakeningin takia. Hauska peli ja varmasti tulen tähän palaamaan kun Zelda saatu pelattua lävitse.
 13. Nepa

  The Legend Of Zelda: Link’s Awakening Remaster

  Kyllähän tämä näyttää ja kuulostaa aivan mahtavalta. Ainut miinus noista ajoittaisista ruudunpäivityksen nytkähdyksistä tietyillä alueilla. Mukava paluu tämä silti on mystiselle Koholintin saarelle vuosien jälkeen.
 14. Nepa

  Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Tuli hyödynnettyä Gamestopin vaihtotarjousta ja ennakkotilattua Link's Awakening ja Witcher 3. 9,95€/kpl ja vaihdossa vein Mario kart 8 Deluxen ja Crash team Racingin. Hyvä diili voisin sanoa.
 15. Nepa

  Nintendo Switch

  Tuli hyödynnettyä Gamestopin vaihtotarjousta ja ennakkotilattua Link's Awakening ja Witcher 3. 9,95€/kpl ja vaihdossa vein Mario kart 8 Deluxen ja Crash team Racingin. Hyvä diili voisin sanoa. E: Hups olikin väärä ketju.
Ylös Bottom