Jäsenen Nepa uusimmat tuotokset

 1. Nepa

  E3 2019 11.-13. kesäkuuta Los Angelesissa

  Itse odottelin vielä loppuun mainintaa että SNES-pelit Nintendo Online palveluun heti lähetyksen jälkeen. Tuo NES-pelien kirjasto alkaa olla jo vähän nähty. Itse myös haaveilen myös vanhempien Zeldojen Wind Wakerin ja Twilight Princessin Switchille tuomisesta. Sekä Majoras Maskin ja Ocarina of...
 2. Nepa

  Spyro: Reignited Trilogy

  Sekä Nintendo Switchille.
 3. Nepa

  E3 2019 11.-13. kesäkuuta Los Angelesissa

  Witcher 3 Switchille. Melkoinen pommi :eek:
 4. Nepa

  E3 2019 11.-13. kesäkuuta Los Angelesissa

  Olipahan Ubisoftilla kehno E3. Watch Dogs 3 toki näytti ihan mielenkiintoiselta kun itse en kakkosen miljööstä ja hahmoista pitänyt laisinkaan. Toinen hyvä on uplay+ koska näköjään saa tämänkin pelattua tuohon 15€ hintaan joka kelpaa oikein mainiosti.
 5. Nepa

  Super Mario Maker 2

  Sohvacooppi sentään löytyy. https://www.nintendolife.com/news/2019/05/hands_on_building_upon_a_solid_foundation_in_super_mario_maker_2#comments Mutta tuo online-puoli on taas hyvin Nintendomainen ratkaisu..
 6. Nepa

  Super Mario Maker 2

  Jos tuo stylus-tikkujen lähettely jää Bergsalan vastuulle niin en pidättelisi hengitystä niitä odotellessa.
 7. Nepa

  Super Mario Maker 2

  Näytti kyllä erittäin hyvältä. Ostoon menee varmasti! Story mode tuo kivasti lisää pelattavaa. Tuo Voucher-tarjous(2 peliä 99€) olisi myös ihan hyvä. Harmi vain ettei tuolta listalta oikein löytynyt peliä joka kiinnostaisi.
 8. Nepa

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  Joo Overcooked on ihan kiva peli, mutta on tämä tarjonta kokonaisuudessaan mennyt surulliseksi. Eipä tule nettipelejä pelattua PS4:llä niin ei ole tarvetta enää jatkaa tilausta kun tämä nykyinen päättyy.
 9. Nepa

  Nintendo Labo - Taittele pahvista pelivälineet

  Onko tosiaan nyt näin ettei tuota laitosta saa millään hihnalla kasvojen eteen vaan ainoa tapa on pitää sitä siinä käsissään. Toivon olevani väärässä, mutta olisipa taas kovin Nintendomainen tapa toimia..
 10. Nepa

  Switch: lisälaitteet ja tarvikkeet

  Mikäli päädyt tilaamaan niin kerro kokemuksia, koska itseänikin vähän tuollainen saattaisi kiinnostaa.
 11. Nepa

  Switch: lisälaitteet ja tarvikkeet

  Amazon Ei omia kokemuksia, mutta arvosanoista voisi päätellä että toimii.
 12. Nepa

  Jalkapallo - yleistä keskustelua nahkakuulan potkiskelusta

  Toki Robin Lod myös Kamaran ohella oikein hyvä. Todella tärkeät 3 pojoa kuitenkin ja tästä hyvä lähteä kesäkuun otteluun lohkon päävastustajaa vastaan kotona! Uronen ja Raitala soisi kyllä olevan tuolloin jo kunnossa.. Mahtaisikohan siellä olla penkiltä laittaa kentälle vielä muuan Pohjanpalo...
 13. Nepa

  State of Play - Sonyn peliuutisia web-lähetyksenä

  Oli kyllä melkoisen heikko esitys.
 14. Nepa

  Jalkapallo - yleistä keskustelua nahkakuulan potkiskelusta

  Laitapuolustajien loukkaantumiset huolettaa. Pirinen ihan mukiinmenevä mutta Granlundiin ei vaan löydy luottoa. No kohta päästään jännittämään ja toivotaan että sitä jännitystä riittää ihan pelin loppuun asti.
 15. Nepa

  Nintendo Network -verkkopalvelu

  Tämä on ihan naurettavaa ettei näitä tarjouksia ole Switchille. Switch kuitenkin jo yli kaksi vuotta vanha ja ei siinä paljoa hymilytä kun tulee noita Nintendon syntymäpäiväonnitteluita kun alennukset ovat vain 3DS ja WiiU:lle.
Ylös Bottom