Jäsenen Nisupulla uusimmat tuotokset

 1. Nisupulla

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Ilmainen dynaaminen teema PS4:lle - https://store.playstation.com/fi-fi/product/EP0002-CUSA13801_00-SEKIROTHEME00003
 2. Nisupulla

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Helmee. Kyllä näyttää tutulta ja vaikuttaisi taas kerran erittäin addiktoivalta.
 3. Nisupulla

  PS4: Lisälaitteet ja tarvikkeet

  Pilvipalvelut vievät entistä useammalla nyt dualshock-peliohjainta myös sinne tietokoneen suuntaan. Siihen välikappaleeksi bluetooth-sovitin. PS4 DualShock 4 langaton USB sovitin, hintaan 24,95 - Gigantti
 4. Nisupulla

  PlayStation Now -pelipilvipalvelu

  Tässä Playstation Now loistaa. Lapsille pelejä helposti ja nopeasti.
 5. Nisupulla

  Google Stadia - pelit striimaten

  Sitä vaan jää ihmettelemään, miten tällä konseptilla voidaan rahoittaa näitä kolmannen osapuolen kaikkein kovimpia AAA-pelejä? Todennäköisemmin arkisto käyttöön kk-hinnalla ja uutuuspeleistä maksetaan erikseen. Joku kannustin pitäisi pelintekijällä olla, muuten jäädään keskinkertaisuuksien varaan.
 6. Nisupulla

  Nintendo Labo - Taittele pahvista pelivälineet

  Japanilainen mainos. Pahvi taipuu moneksi VR-maailmassa.
 7. Nisupulla

  Google Stadia - pelit striimaten

  Itselle pelien omistaminen ei ole koskaan ollut se juttu. Ennen toimi vaihdannan välineenä, nykyisin nollina ja ykkösinä hetken aikaa kovalevyllä. Hyllystä löytyy useamman sukupolven klassikoita, joihin piti joskus palata mutta siellä ne edelleen ovat. Samoin on käynyt musiikin ja elokuvien...
 8. Nisupulla

  Apex Legends

  Tämä uusi kaveri Octane saanut oman trailerinsa. Edit: ensimmäiset pelit Octanella. Paras on tuo pikajuoksu, jolla pääsi yllättämään saarrostuksen alla vihua selkään. Eivät huomanneet pikaspurttiani selustaan. Trampalle ei vielä löytynyt järkevää käyttöä.
 9. Nisupulla

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Kyllä tuolle kellon soittelulle tiukassa paikassa on ollut tilausta, kuten myös kaveriporukan yhteisille seikkailuille. Äärettömän hauskaa. Nyt ei sitä saada.
 10. Nisupulla

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Alun mahdottoman voittaminen on todella palkitsevaa ollut näissä From Softwaren peleissä. Ilmeinen klassikko kyseessä myös tällä kertaa, IGN antoi arvosanaksi 9,5.
 11. Nisupulla

  God Of War - Pohjoista mytologiaa

  Pelintekijät valinneet tämän mestariteoksen viime vuoden parhaimmaksi peliksi. Tonight's the night: Sony Santa Monica and Sony Interactive Entertainment’s epic reimagining of the intense action/adventure series, God of War, was honored with the prize for Game of the Year at tonight’s 19th...
 12. Nisupulla

  Google Stadia - pelit striimaten

  Virittelevät vielä vehkeitään. Siellä saadaan varmasti kilpailukykyinen paketti markkinoille. Meillä Suomessa on onni tuon datakeskuksen suhteen, toivottavasti on mukana myös Stadian palvelinverkossa. So with Project Stream, we recommended and set a threshold of about 25 megabits per second in...
 13. Nisupulla

  Elektroninen urheilu | eSports

  Palkintopottien kehitys vuosien aikana. Siellä ei näy änäriä eikä ajopelejä, joille tietysti toivoisi näin suomalaisestakin näkökulmasta enemmän näkyvyyttä.
 14. Nisupulla

  PlayStation 5 - huhut ja uutiset

  Pleikkarilla oli markkinointiyhteistyö Fortniten kohdalla, joten on taustaa myös tällä puolen.
 15. Nisupulla

  Keskustelua myyntiluvuista (NPD, FIGMA ja niin edelleen)

  Sitkeä se on tuo Mario Kart myös ollut. Toinen kestosuosikki Splatoon 2 jo lipsunut välillä Top-10 ulkopuolelle. Nintendon kannattaisi tuoda jatkoa maalisodalle. Maailman arvioidut myynnit helmikuun toiselta viikolta.
Ylös Bottom