Jäsenen opelmanta71 uusimmat tuotokset

 1. opelmanta71

  Dirt Rally 2.0

  Itellä Xbox X, ainoastaan yksinpelin uraa ajanut ja sielläkin kyllä kaikki äänet hävinnyt n. 5-6 kertaa parin kuukauden aikana.
 2. opelmanta71

  Dirt Rally 2.0

  Tuo 037 oli ykkösessä lähes kelvoton ajettava, esim. lukon säätö ei tuntunut vaikuttavan mihinkään.. Väänsi väkisinkin perän sivulle.
 3. opelmanta71

  Dirt Rally 2.0

  Eikö tuo Latvian crossi-rata kuulu tuohon Deluxe versioon, 3.99 pyytää siitä rahaa. Ruotsi, Saksa ja Monte Carlo rallit sai kyllä sen kun vaan latas, Boxi alustana.
 4. opelmanta71

  Dirt Rally 2.0

  Äsken kun aukaisin pelin oli rahat tulleet viime viikon ajoista, oli myös joku päivitys ilmoitus.
 5. opelmanta71

  Dirt Rally 2.0

  Ihan sama juttu, torstain haasteista lähtien saamatta.. Boxi alustana.
 6. opelmanta71

  Dirt Rally 2.0

  Itellä perusversio+kausipassi niin kyllä se Opel Kadett on tallissa ja käytössä vaikka storessa sen kohdella on jostain syystä hinta 1,49 €. Muiden kohdalla lukee "asennettu". Rallicrossissa huomasin että siinä pääluokassa on kyllä helpompi voittaa ja pärjätä kuin alemmissa, n. 10 sek voittoja...
 7. opelmanta71

  Dirt Rally 2.0

  Tuli vasta alotettua tää niin sellanen kysymys että saako tuolta 'Free Play" osiosta mistään mitään rahapalkintoja? Uraa vasta alotellut ja sekin rallycrossin puolella, ainakin se on tässä hyvin mallinnettu.
 8. opelmanta71

  Dirt Rally 2.0

  Samassa kuin välikoppa Escort ja se kadetti.
 9. opelmanta71

  Xbox 360 -ongelmathread

  no jou, yli 10 vuotiashan se on. Toimiihan sen tärkeimmät pelit tolla Xsälläkin että ei niin suuri menetys.
 10. opelmanta71

  Xbox 360 -ongelmathread

  Hajosikohan tuo 360 tänään kun painoin virtoja päälle niin se kehä virtanapissa vaan välähti pienen hetken punaisena ja sen jälkeen ihan kuollut koko loota. Ei reagoi mihinkään, virtoja ei saa enää päälle.. Viimeksi käytetty 2-3 kk sitten ja ehjänä sammutettu. Muilla mitään vastaavaa?
 11. opelmanta71

  Mikä ratti paras PS4:lle sekä kaikki muukin PS4-ratteihin ja ajopenkkeihin liittyvä keskustelu

  Onko tällä sivustolla kellään kokemuksia tuosta käsijarrusta? Uskon kyllä et kestävä oisi varmaan.
 12. opelmanta71

  Project CARS 2

  Reilun 6 gigan päivitys tuli eilen Boxille, ilmeisesti sama kuin tuo Pleikan aiempi. Kellään tietoa mitä pitää sisällään? Mitä eilen yhen kisan koitin niin oisko tekoälyn vauhti nyt linjassaan aika-ajossa ja kisassa, en mee kyl vannomaan mut tossa yhessä kisassa toimi kyllä. Näkyykö kellään se...
 13. opelmanta71

  Ultimaattisen pelitelkun metsästys

  No nyt selvis vähän lisää, oon tota youtuubia käyttänyt aina siten että oon alunperin hakenut sen Edge nettiselaimella ja kiinnittänyt sen nettisivujen suosikkilistaan.. Edelleen sitä kautta katsottuna 4k videot pelkkää vihreää mutta Boxille asennetun sovelluksen kautta näkyy niinkuin pitääkin...
 14. opelmanta71

  Ultimaattisen pelitelkun metsästys

  No joo, telkun oman juutuubin kautta toimii nuo 4k videotkin.. Boxin kautta ei vaikka sen restartissa käytin. Asetuksissa 4k päällä ja salli 4k kohdalla ruksi. Eipä tuolla ole kuin jotain luonto kuvauksia mut kuuluishan sen tuon Boxikin kautta toimia.
 15. opelmanta71

  Ultimaattisen pelitelkun metsästys

  Mistäköhän johtuu seuraavanlainen vika.. Eilen katselin tuolla LG:n 4K tv:llä youtuubin 4K videoita ja näyttihän ne todella hyviltä niinkuin pitääkin. Nyt kun koittaa samoja videoita niin koko ruutu on vaan tumman vihreä vaikka yrittää katsoa millä tarkkuudella hyvänsä noita. 4k asetus ollut...
Ylös Bottom