Jäsenen payjay83 uusimmat tuotokset

 1. payjay83

  PC-pelaaminen

  Mutta tänään sattu uutinen silmään missä sanottiin G-syncin tulevan joihinkin LG-televisioiden malleihin päivityksellä.
 2. payjay83

  eFootball PES 2020

  Piratebaysta jos sieltäkään.
 3. payjay83

  Uusi tietokone

  https://livekortti.fi/windows-10-pro?gclid=Cj0KCQjwwIPrBRCJARIsAFlVT88Zk_gPEcsAnxa8qIFl63p4eaSDBl8A4u0DqvoCBKz6KzOb9D0U5SwaAlkmEALw_wcB Tuolta ostin minä.
 4. payjay83

  Uusi tietokone

  Ei noita ompun muisteja minun mielestä tarvii sörkkiä ollenkaan että saa tuon oikean nopeuden. Itellä on samat. Tosin en minä noista BIOS jutuista älyä edes mitään. Mutta 3200Mhz mulla on.
 5. payjay83

  Uusi tietokone

  Kyllä niitä osiakin muistaakseni oli jonkin verran alennuksessa viime vuonna. Minä otin valmiiksi kasattuna niin en katsonut muualta osia kuin jimmsiltä silloin. Mutta sillä hetkellä ei ollut tarpeeksi rahaa tilillä niin ostin sitten pelkästään näytön black fridayna.
 6. payjay83

  Uusi tietokone

  Sehän on jo black fridaykin tulossa kohta. Voi olla omppu että melkein sinne kannattaa odottaa. 900€ voi silloin tarkoittaa huomattavasti tehokkaampaa konetta.
 7. payjay83

  Jalkapallo - yleistä keskustelua nahkakuulan potkiskelusta

  Eikä oo yhtään maalia ollut edes 5m tökkäsyjä takatolpalta tyhjiin. Volley oli jo aika hieno jopa.
 8. payjay83

  Uusi tietokone

  Kyllä se AMD prossu ehkä hintalaatu suhteeltaan olis järkevämpi. Tulee tuuletinkin mukana. Mutta sitten ehkä emolevy tulisi kalliimmaksi. Sen vähän mitä noista osista tajuan niin 4k kuvasta ei tarvitse kuin haaveilla noilla osilla. Full HD:lle tuossa ois luultavasti ihan tarpeeksi hyvät osat...
 9. payjay83

  eFootball PES 2020

  On tämä kyllä ihan hyvänoloinen peli ollut kun on nyt pelannut vähän pitempiä pelejä PC:llä. Tosi vaikea tehdä maaleja top playerillä. Ja on edelleen niitä samoja vikoja mitä on jokaisessa jalkapallopelissä ollut niin kauan kuin muistan niitä pelanneeni. Ärsyttävin on väkisin väärälle pelaajalle...
 10. payjay83

  PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot

  Minä tiedän sen että se 20.09.2020 on sunnuntai.
 11. payjay83

  eFootball PES 2020

  Onhan ne iltapelit nyt ihan karmean näköisiä verrattuna päiväpeleihin. Päiväpelit on graafisesti ihan huippuluokkaa omasta mielestä. Pelatkaahan niin paljon että näette alkaako kone tehdä jäkismaaleja. Ne meni parissa pessissä tunteisiin. Oli niin hölmönnäköisiä.
 12. payjay83

  Keskustelua myyntiluvuista (NPD, FIGMA ja niin edelleen)

  Switch ja Nintendo eivät ole vertailukelpoisia minusta näihin muiden lukuihin verrattuna. Switch on seuraavaa sukupolvea. Hauska nähdä miten myynti romahtaa pleikkariin nähden tämän vuoden lopussa jos konsoli tulee ulos.
 13. payjay83

  eFootball PES 2020

  En oo uutta pelannu mutta ei PES kyllä paskalle näytä päiväpeleissä. Iltapelit on kyllä ihan karmean näköisiä vaikka animaatiot sun muut on samoja. Lataan varmaan tämän sitten piraattina ilmaiseksi kun tulee koko versio. En ala maksamaan pelistä joka on loppujen lopuksi ihan paska isoilta...
 14. payjay83

  Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu

  Jenkit ei voi sietää tekstien lukemista elokuvissa. Siinä on yks iso syy miks elokuvissa usein kaikki puhuu englantia.
 15. payjay83

  NHL-jääkiekko

  Vois olla ihan hyvä siirto varsinkin kun ei oo vielä peliäkään SKA:ssa pelannu mihin on sopimus.
Ylös Bottom