Jäsenen Renebauman uusimmat tuotokset

 1. Renebauman

  Kena: Bridge of Spirits

  Tämä on kiinnostanut alusta asti kovasti, mutta niin kova peli ruuhka nyt syksyllä, että taidan itse odottaa mahdollista fyysistä julkaisua, jos sen saisivat myöhemmin aikaan.
 2. Renebauman

  Xbox Series X|S:n tulevat pelit (huhut ja uutiset)

  Hyvä kuitti. Sonyn puoleen välillä liiankin näkyvästi liputtava nimimerkki puhui itsensä ns. Pussiin Xbox vihassaan.
 3. Renebauman

  Pelien ja laitteiden hankintaketju

  Tätä ei kauheasti liiku, niin piti fyysinen hommata. Vaikka Gamepassissa onkin..
 4. Renebauman

  Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  On ne nousseet muistaakseni Horizon zero dawn collectors edition maksoi "vain" 125e. Nyt nuo ovat selvästi kalliimpia.
 5. Renebauman

  Xbox Series X|S:n tulevat pelit (huhut ja uutiset)

  Jenkeissä tuo olisi iso osto. NBA varsinkin siellä jättimäinen sarja. Saisi monet kantamaan Xboxin kotiin Pleikkarin sijaan. Jos olisi yksinoikeus. Itselleni ei mitään vaikutusta, kun PS5/Series X Konsolit löytyy. Gamepassiss tuo myös vahvistaisi edelleen..
 6. Renebauman

  Horizon Forbidden West

  On tuo kyllä syvältä ja sieltä, ettei noihin kalliimpiin versioihin ole laitettu fyysistä peliä. Ei kauhea investointi olisi, kun perus versioissa fyysinen kuitenkin löytyy..
 7. Renebauman

  Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  On, loistava asia
 8. Renebauman

  Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  Pleikkari alkaa olla pian kuin Xbox. Eli exclut on konsoli excluja. Jos näitä lisää vielä tulee..
 9. Renebauman

  Henkilökohtaiset avautumiset (jotka eivät kuulu ketjuihin joissa ne on esitetty)

  Voisit hillitä tuota Xbox vihaasi. Ei joka päivä viitsisi noita lukea. Kaikkea ei kannata aina sanoa ääneen mitä ajattelee. Lisäksi tuo on katkeran oloista lässytystä päivästä toiseen. Onneksi itse voi pelata sekä Series X ja PS5, eikä tarvi hukata kivoja pelihetkiä tuommoiseen katkeruuteen..
 10. Renebauman

  Death Stranding

  Tämän jatko osaa en odota sitten yhtään. Ei vain maistunut sitten yhtään posti Patena olo. Ennemmin olisin ja ottaisin Days gone 2, joka vaan on paljon parempi peli. Mutta makuasioita nämä ovat..
 11. Renebauman

  Horizon Forbidden West

  Itselle tämä odotetuin peli. Eka osa kolahti niin kovaa. Oikein muita pelejä en näin paljon odotakaan, kun Days gone 2 jätettiin tekemättä. Onneksi tulee tuohon 2022 alkuun, eikä pahimpaan peliruuhkaan. Tälle syksylle pelattavaa riittää muutenkin ihan liikaa..
 12. Renebauman

  Psychonauts 2

  Eiköhän tämä ongelma poistu, kun Microsoftin omistamien studioiden peleistä ei varmaankaan tule tulevaisuudessa edes PS5 versioita. Nämä ostojen jälkeiset siirtymäajan pelit on poikkeus, tämä Deathloop jne..Sama toisinpäin Sonyn omistamien studioiden peleissä.
 13. Renebauman

  Ghost of Tsushima

  Itse sain PS4 version myytyä 30e ja tänään ajattelin hakea fyysisen PS5 hyllyyn gigantista, eli n. 40e tulee hintaa PS5 kansista ja versiosta fyysisenä. No, ei auta. Kun fyysisistä tykkään. Xboxilla nämä päivitykset uuteen sukupolveen hoituu yleensä pääsääntöisesti ilmaiseksi nykyään.
 14. Renebauman

  Xbox Series X|S - keskustelua Microsoftin uutuuskonsoleista

  Itse maksan täyttä hintaa Gamepass ultimatesta ja tyytyväinen olen. En ole jaksanut noita aleja edes kikkailla. Maksu tulee kerran kuussa puhelinlaskuun ja siinä menee vähän kuin huomaamatta maksuun.
 15. Renebauman

  PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

  Telialla Digitaalista tarjolla Telian asiakkaille.. https://kauppa.telia.fi/kauppa/laitteet/tuote/Sony-Playstation-5-Digital-Edition-lisaohjaimella?Kampanja=5akkielpaalit
Ylös Bottom