Jäsenen Routa uusimmat tuotokset

 1. Routa

  Borderlands 3

  Vainoharhainen 2K "pelkää" kuulemma vuotoja. Monet sivustot pyysivät kyllä arvostekoodeja, mutta vain muutamille jaettiin ennakkoon. Eikä nekään ollut koodeja vaan Epic Storen tilejä joille peli oli asennettu. Aivan naurettaa touhua.
 2. Routa

  Greedfall

  75:n keskiarvo sinetöi sen, että peli lähti samantien tilaukseen. Hienoa nähdä että studio on ottanut askeleen oikeaan suuntaan. Toivottavasti peli menestyy ja sitä myöten saavat studioo kasvatettua.
 3. Routa

  PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Ei ollut Nemesis, vaan joku neljän pelaajan co-op pökäle, joka ei itseä kiinnosta tipan vertaa. Tokyo Game Show:ssa sitten lisää infoa ja varmaan ihan oikeaa pelikuvaakin. Minä passaan jo tässä vaiheessa.
 4. Routa

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  Syyskuun plussa pelit: Batman: Arkham Knight Darksiders III Playstation Blog
 5. Routa

  Control - Yliluonnollisia voimia ja agenttitarina

  Jenkeissä on maanantaina naisten tasa-arvopäivä. "Remedy & 505 Games have kindly let me (& your other fav female content creators) check out Control early to celebrate Women's Equality Day with Remedy's first playable female protagonist, Jesse Faden! "
 6. Routa

  Yakuza-pelisarja

  The Yakuza Remastered Collection Itse jään odottelemaan fyysistä versiota.
 7. Routa

  Pelaaminen otsikoissa

  Muutama päivä sitten uutisoitiin Ben Irvingin lähdöstä Biowarelta. Hän oli siis Anthemin yksi tuottajista (lead producer). Nyt vastaava henkilö tulevan Dragon Agen peräsimestä on lähtenyt lätkimään. Tiedä sitten kuinka iso vaikutus sillä on peliin, joka on varmaankin alku tekijöissään, mutta...
 8. Routa

  PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Need For Speed Heat, 8.11.2019. Näyttää kahden edellisosan yhdistelmältä. Ei hurraamista näin ensisilmäyksellä.
 9. Routa

  PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Uusi Need For Speed julkistetaan tänään klo 16. Jokohan tähänkin sarjaan saataisiin vähän valoa? NFS
 10. Routa

  PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  GreedFall näyttää kyllä yllättävän hyvältä, mutta kun katsoo studion edellisiä teoksia, niin odotellaan ihan rauhassa previkoita ja arvosteluja.
 11. Routa

  Kysy mitä vain -ketju

  Chromecast 1st gen, toiminut moitteetta tähän asti. Tänään ei löytänyt laitetta, kun piti formuloita katsoa. Enkä ole toimimaan enään saanut. On resetoitu kaikki mahdollinen, räplätty reittimen asetuksia, revitty töpseleitä seinästä, kokeiltu eri wifi:llä samalla tuloksella. Reititin vanha dlink...
 12. Routa

  Days Gone

  Siis viidellä eri tyyppisellä nuolella pitää ampua. Normaali + 4 muuta, spoilereissa englanniksi miten ne saa auki.
 13. Routa

  Omia kuvakaappauksia & videoita peleistä

  A Plague Tale: Innocence (PS4 Pro) Days Gone (PS4 Pro) Ps. Miksi nuo kuvat näkyy pieninä, kun ei ole kirjautuneena? Edit: Oli pakko fiksata, häiritsi liikaa. Lisätään vielä yksi Days Gone kuva.
 14. Routa

  PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Mikäli kiinnostaa testata Code Vein:ä, avaimia on mahdollista saada alla olevasta linkistä. Vaatii vain Namco Bandai EU:n tilin. Itse sain koodin vielä tunti takaperin. Sain myös aamulla koodin, joka tosin on USA storeen. Mikäli USA-tili löytyy ja haluaa koodin, niin laita yv:tä. (Ei vaadi PS+)
 15. Routa

  Ketutuskeskustelu

  Samasta kärsitty viimeset 9 vuotta, mitä tässä kerrostalo kaksiossa on asunut. Ikkunat vielä etelään päin. Mutta viime kuussa jokaiseen kämppään asennettiin ilmalämpöpumput, voin sanoa että on hintansa arvoinen kapistus.
Ylös Bottom