Jäsenen Routa uusimmat tuotokset

 1. Routa

  Omia kuvakaappauksia & videoita peleistä

  A Plague Tale: Innocence (PS4 Pro) Days Gone (PS4 Pro) Ps. Miksi nuo kuvat näkyy pieninä, kun ei ole kirjautuneena? Edit: Oli pakko fiksata, häiritsi liikaa. Lisätään vielä yksi Days Gone kuva.
 2. Routa

  PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Mikäli kiinnostaa testata Code Vein:ä, avaimia on mahdollista saada alla olevasta linkistä. Vaatii vain Namco Bandai EU:n tilin. Itse sain koodin vielä tunti takaperin. Sain myös aamulla koodin, joka tosin on USA storeen. Mikäli USA-tili löytyy ja haluaa koodin, niin laita yv:tä. (Ei vaadi PS+)
 3. Routa

  Ketutuskeskustelu

  Samasta kärsitty viimeset 9 vuotta, mitä tässä kerrostalo kaksiossa on asunut. Ikkunat vielä etelään päin. Mutta viime kuussa jokaiseen kämppään asennettiin ilmalämpöpumput, voin sanoa että on hintansa arvoinen kapistus.
 4. Routa

  PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

 5. Routa

  RAGE 2

  Tilasin perus version ja sain deluxen, sattuuhan näitä :)
 6. Routa

  Days Gone

 7. Routa

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Kärkkäisen sikapäiviltä lähtisi VR aloituspakkaus 229€. Sony PS4 VR aloituspakkaus - Kärkkäinen
 8. Routa

  Borderlands 2

  En ainakaan huomannut mitään fps:n tippumista, mutta tekstuurit latautuu entistä hitaammin fast travellin jälkeen. Kai niihin jotain parannusta tuli, mutta ei mun puusilmät mitään ihmeellistä eroa edelliseen nää. Pelaan fullHD tv:llä supersamplingin kera.
 9. Routa

  Salasanat

  Vanha kunnon kynä ja paperivihko, joka on jemmassa kotona. En luota edes noihin salasana ohjelmiin. Enkä mä niitä pahemmin kodin ulkopuolella tarvi.
 10. Routa

  PS4 Pro - ongelmat, bugit ja muut murheet

  Mun Pro oli vuosi ja 11kk vanha kun hajosi, tein reklamaation Sonylle. Narisivat koska vuoden takuu oli umpeutunut, niin asia piti hoitaa jälleenmyyjän kautta virhevastuuseen vedoten. Toki tarjosivat korjausta 200€ hintaan. Teki mieli haistattaa veet. Tuossa kun jälleenmyyjää ei enää ole, niin...
 11. Routa

  PS4 Pro - ongelmat, bugit ja muut murheet

  Pitikö tälläistä kuin omani? Muutaman päivän se toimi tuon metelin kanssa, kunnes sano sopimuksen lopullisesti irti.
 12. Routa

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Kun kuolet oikeasti, niin menetät puolet keräämistäsi pisteistä ja rahoista, etkä niitä takaisin saa edellisten pelien tapaan. Ja mitä enemmän kuolet sitä enemmän se vaikuttaa maailmaan ja npc hahmoihin. Eikä kavereita helpottamaan pomotaisteluita, toki jotkut npc:t jeesaa. Pelottaa. Onneksi on...
 13. Routa

  Yakuza-pelisarja

  After Cocaine Arrest, Sega Halts Sales of New PS4 Game [Update] - Kotaku Toivottavasti Judgmentin länsi julkaisu ei nyt kosahda tähän.
 14. Routa

  Anthem

  Pelasin tänään GM2:lla ensimmäistä kertaa lege tehtäviä ja strongholdeja paitsi Monitoria, en halunnut edes koittaa. Tuntuu vaikeustaso ihan naurettavalta hyppäykseltä GM1:n verrattuna joka on lähinnä läpijuoksua. Se damage minkä otat vs minkä teet ei oikein tunnu olevan tasapainossa. 4,5 tuntia...
 15. Routa

  Anthem

Ylös Bottom