Jäsenen Salme uusimmat tuotokset

 1. S

  The Walking Dead: Saints & Sinners PSVR

  Toivottavasti pelistä julkaistaan joskus myös ei-VR versio. Minä kun en koskaan tule vajoamaan pelihulluuteni kanssa VR-tasolle. On se sitten kuinka pelaamisen tulevaisuutta tahansa. Eihän tuosta voi saada kuin migreenin ja todennäköisesti käy vielä south parkit ja unohtaa itsensä vr-maailmaan. :)
 2. S

  Ostatko pelit digitaalisena vai fyysisenä?

  Olisi pitänyt jo vuosia sitten siirtyä kaikilla alustoilla digiin. Ei mitään pointtia kerätä fyysistä muoviroskaa.
 3. S

  SnowRunner

  Michiganin ja Alaskan tornit koluttu läpi. Scouttailusta lähti melkein maku tuon Hummerin saatuani. Tuohan kiipeää vaikka puuhun ja vakiona ihan hullut kumit alla.
 4. S

  SnowRunner

  Njaahas... Nyt kävi vuorostaan löytämälleni C70(vai mikälie) rekalle David Copperfieldit. Katosi tallista kuin pieru saharaan. Tulee kalliiks mun rekkaäijäily tällä menolla.
 5. S

  SnowRunner

  No voi jumankauta. Ajoin ekan rekan talliin ja vaihdoin scouttiin, tuon jälkeen ei löytynyt rekkaa mistään tallista/kartasta. Enkä myynyt vahingossa. :(
 6. S

  SnowRunner

  Ensimmäinen rekka-simu mitä olen pelannut. Lähinnä viehättävät maisemat ja karut olosuhteet vetivät puoleensa. Ihan alkutekijöissä vasta ollaan, joten peliä en lähde vielä arvostelemaan. Ensimmäinen positiivinen ylläri oli kuitenkin se, että ps4 ohjain nykyään näemmä täysin "plug&play"...
 7. S

  Days Gone

  Noniin, vihdoin tuli AU-storeen tarjous. -70%(29,95AUD) plussan kanssa, -60% ilman. Euroissa 17,30€ !
 8. S

  The Last Of Us Part II

  Kuten sanottua, asetelmat on todella herkulliset. Netflixillä on muutamia OK sarjoja kuten Ozark, mutta jos noita lähtee vertailemaan HBO:n parhaisiin niin... Noh, eihän noita voi edes vertailla, koska ero on laadussa aivan järjetön. Jopa Amazonilta löytyy laadukkaampi tarjonta. Ei se määrä, vaan...
 9. S

  Days Gone

  Itselläkin tämän pelin korkkaaminen on venynyt jo turhankin kauas. Isoimmat bugit on varmasti jo korjattu jne. Eiköhän olisi jo aika!
 10. S

  The Last Of Us Part II

  Huhhuh mitkä asetelmat. Onneksi sai arvoisensa taustaryhmän, eikä mitään höpöhöpö-netflixiä.
 11. S

  Kingdom Come: Deliverance (2018) - pelti kiinni keskiajalla!

  Jatkaako noista lisäosista mikään muu päätarinaa kuin se "From the ashes" ? Hans Caponin spedereissut ei ihan kauheasti napostele :)
 12. S

  Kingdom Come: Deliverance (2018) - pelti kiinni keskiajalla!

  Tulihan tätä pelattua julkaisussa ihan huolella. Lisäosiin en ole vielä koskenut, mutta olisikohan jo senkin aika. Tekeminen loppui kuin seinään juuri kun olit grindannut itsestäsi sen kovimman miekkamiehen koskaan. Siinähän se ainut miinus mikä jäi pelistä mieleen.
 13. S

  Terminator: Resistance

  Meni kans tänään läpi ja olihan tämä mukava ylläri. Teyon resurssit huomioon ottaen lopputulos on jopa kiitettävä. Ei loista millään osa-alueella, mutta toimii kuin se kuuluisa Lada Niva.
 14. S

  FIFA 20 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

  Olipahan loppuhuipennus kun avasin tuon toisen base icon pakan. Hollanti... CF... Bergkamp. Tottakai grindaus päättyi pelin pahimpaan trolliin.
 15. S

  FIFA 20 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

  Heittämällä voiton puolelle. Wau! Itse grindannut nyt parin pvän aikana 900k edestä. Vastineeksi kaksi totya(Alisson, Robertson) ja toinen base icon pakka viittä vaille valmis. Ekasta masentava Lineker. Tuli myös tehtyä kerran valioliiga ja 2x bundesliiga, mutta tradeable pakoista kasa paskaa...
Ylös Bottom