Jäsenen Sansu uusimmat tuotokset

 1. S

  iPhone - kaikki mallit

  Onko täällä jo käyttäjäkokemuksia uusista iphone 11 pro malleista? Hopeinen omena on aika hiljainen näiden suhteen, johtuuko saatavuusongelmista vai mistä? Lähinnä kiinnostaisi että onko se kamera(t) niin hyviä kuin jotkut arvostelut antaa ymmärtää. Itsellä tällähetkellä 6s plussa, joten siihen...
 2. S

  Control - Yliluonnollisia voimia ja agenttitarina

  No sehän meni sitten heti läpi
 3. S

  Control - Yliluonnollisia voimia ja agenttitarina

  Olisiko yhteen loppupään bossiin antaa vinkkejä aseisiin ja modeihin?
 4. S

  Control - Yliluonnollisia voimia ja agenttitarina

  Tää on kyllä aivan huikean hyvä peli ja vaikeustasokin ollut ainakin vielä ihan ok. Martti Suosalon Ahti on kyllä ehkä parasta pelimaailmassa ikinä, mitenköhän noi sananlaskut uppoaa muihin kuin suomalaisiin?! yksi totaalirepeäminen sattui äsken yhdessä Ahtiin liittyvässä tehtävässä :
 5. S

  Wolfenstein: Youngblood

  Mulla ei oo mitään hajua edellistenkään osien tarinoista, pelkkää aivotonta räimettä odotan näiltä peleiltä aina
 6. S

  Wolfenstein: Youngblood

  Itsellä jäi New Colossus kesken juurikin huonon kenttäsuunnittelun takia, omaan makuun se oli vaan jotenkin niin tylsä ja sekava. Joten onko tämä muuten vanhaa tuttua wolfensteinia, vai onko jotain muuta mikä selittää alhaisen hinnan?
 7. S

  The Dark Pictures Anthology

  Until dawn oli kyllä aivan huippu, jos tämä lähelläkään sitä, niin pakkohankinta. Kenelläkään tietoa, että onko tämä(kin) käännetty suomeksi?
 8. S

  Battlefield V - Taistelutyyleistä toimivin

  No hohhoijaa, frontlines ja rush on kuitenkin parhaat pelimuodot tässä. Ykkösessä oleva operations oli paras pelimuoto missään bäfässä, tässä ei sitäkään ole saatu toimivaksi. Ei uusia mappeja ei mitään uutta sisältöä, edelleenkin olen sitä mieltä, että se premium ois ollut niiiiiin paljon...
 9. S

  Days Gone

  Itse sain tuon nitro trophyn ekalla yrittämällä, paikaltaan kaasu ja ympyrä pohjassa ja siihen väliin nitro. Eli siis sellaista ”donitsi pyöritystä”
 10. S

  Uusi tietokone

  Suositelkaas jotain max 1000€ läppäriä, vanha kone (macbook pro 2011) alkaa olla jo melko tahmea. Käyttötarkoituksena ois perus surffailut, netflixit, kuvien arkistointi&käsittely. Edellinen kokemus windows puolelta on 10v takaa, joten melkolailla ne muuttuneet varmaankin... näkyy olevan...
 11. S

  Battlefield V - Taistelutyyleistä toimivin

  Onko lahti-saloranta tides of war palkintona? Siis ensi torstaihin asti? Sekiro vienyt kaiken ajan, niin ei oo bäfään ehtinyt
 12. S

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Menihän se lopulta läpi, tosin juustotaktiikalla, mutta kuitenkin. Kannattaako loput skillit grindata ennen new gamea vai vasta siellä?
 13. S

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Itsellä toi agressiivinen taktiikka ei vaan ota onnistuakseen, en millään saa deflectiä(?) osumaan kohdalleen, oisko jotain vinkkejä siihen? Kaks ekaa vaihetta menee suht helposti, mutta sitten kaks viimeistä ei.Pitääkö onnistuneen torjunnan jälkeen heti lyödä vai odottaa combo loppuun?
 14. S

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Joo, ei vaan sorminäppäryys riitä. Tokaan vaiheeseen kaatuu aina.
 15. S

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Paria bossia vaille kaikki voitettu, mutta toi viimeinen tuntuu melko mahdottomalta, ei siihen mitään juusto vinkkiä ois?!
Ylös Bottom