Jäsenen Sebbe uusimmat tuotokset

 1. S

  Halo Infinite

  En oikein tajuu tätä hypeä tätä peliä kohtaan, ihan perus räiskintä. Ei mitään erikoista. Pyörii selvästi huonommin kuin flightissä, ainakin PC:llä.
 2. S

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  Jos joku joskus haluaa peliseuraa niin EA ID on Sebbenizer, PC:llä pelaan ja tällä hetkellä ei ole kuin toi 10 tunnin trial versio mutta katsotaan... Discord, Xbox party ja mahdollisesti PS seuruekin onnistuu jos se toimii windows 11. :D
 3. S

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  Ei voi. Tässähän ei oo mikään voice chat ollenkaan, eli vaikka kaikki squadissa pelais boxilla niin ne ei voi puhua toistensa kanssa ilman xbox partya. Voice chat tulee joskus ensi kuussa huhujen mukaan.
 4. S

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  Ainakin pleikalla toimii jo EA playn kautta, nopeasti testasin PS5:lla, oli pakko lopettaa kun ei omat silmät kestä tota 60fps:ää ollenkaan enää. Huomenna jos testais PC:llä.
 5. S

  Forza Horizon 5

  Valitse settingseistä Hide DS4 niin toimii dualsense.
 6. S

  Forza Horizon 5

  Mulla itsellä gamepass versio ja mullakin kaatuili kokoajan, mutta sit kun tajusin käynnistää pelin järjestelmänvalvojana niin ei oo kaatuillut eikä oo muitakaan ongelmia ollut. Kannattaa kokeilla.
 7. S

  Forza Horizon 5

  Sullakin näköjään windows 11. Itse pääsin ihan tuurilla prologin läpi eilen että ei kaatunut, mutta 9 kertaa kaatui tyyliin tunnin aikana. Tänään uusi yritys jos toimis, ja vois jopa pelata.
 8. S

  Forza Horizon 5

  Miksi ostaisin Xboxin jos mulla on paljon tehokkaampi PC? Netti on täynnä tyyppejä joilla peli kaatuu.
 9. S

  Forza Horizon 5

  Mulla on viisi kertaa kaatunut peli jo ennen kun pääsen festivaalialueelle, en oikein tiedä mitä pitäis tehdä että vois pelata.
 10. S

  Forza Horizon 5

  PC:llä pelaan mutta kait se menee samalla tavalla. Peli on todella nätti, mutta ei kovin hyvät ekat minuutit itsellä pelin parissa, kaksi kertaa on jo kaatunut ennen kun oon ees päässyt festivaalialueelle.
 11. S

  Forza Horizon 5

  Oliks se niin että kun vaihtaa lokaation australiaan tai uuteen-seelantiin niin pääsee tänään jo pelaamaan?
 12. S

  NHL 22

  Tulipa nopeesti tänään testattua peliä, ihan samanlainen se on kuin aikaisemminkin ja samat bugit ja ns. varmat maalit menee vielä, ehti myös kaatua kerran PS5:lla niin poistin pelin. Sais 2K tehdä paluun NHL pelien pariin niin EA ehkä koittais korjata ongelmat. Onneksi löytyy NHL 2004 ja modit...
 13. S

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  Ei, en pelannut alphaa niin en tiedä miten vilkkui.
 14. S

  Battlefield 2042 - uusi sukupolvi

  Kaksi peliä tuli pelattua äsken, en tiedä oonko ikinä pelannut bugisempaa peliä. Vähän väliä käveli tankkien ja seinien läpi ym, aseet vaihtuu itsestään, tähtäimet, gripit ym. ei pysy kiinni aseissa vaan aina kun kuolee pakko tehdä uusiksi. Tässä nyt oli vaan osa bugeista, ja PC:llä pelaan.
 15. S

  Halo Infinite

  Vähän enemmän nyt tullut pelailtua ja aikamoista perusmättöä on. Omasta mielestä toi 4 vs 4 pelimuoto ei sovi ollenkaan tähän, pitäis olla vähintään 6 vs 6. Nyt tuntui että juoksi lipusta toiseen strongholdissa kokoajan eikä nähnyt vihollisia. Ensi viikonloppuna pääsee testaa 12 vs 12...
Ylös Bottom