Jäsenen soopdadoop uusimmat tuotokset

 1. S

  PSVR 2 - seuraavan sukupolven PlayStation VR

  Paketti saatu ja ohjaimet nyt latautumassa telakassa. Pari tuntia vielä pitäisi malttaa tehdä töitä. :) Vinkkinä Horizonin voi ladata valmiiksi kokeiluversiona ja bundlen koodi avaa täyden pelin.
 2. S

  PSVR 2 - seuraavan sukupolven PlayStation VR

  CDON toimitti ihan ajallaan lataustelakan. Erittäin laadukkaan oloinen, kuten aiemmatkin Sonyn ohjaintelakat. Omaa headsettiä saa vielä vähän odottaa. Power on lähettänyt eilen Postin kautta (joulukuun alun hintavirhe, joten ei viitsinyt perua ja noutaa myymälästä).
 3. S

  PlayStation 5

  Suomessa on ollut nyt useamman kuukauden käytännössä kaiken aikaa tilattavissa nopealla toimituksella ja melko säännöllisesti myös myymälöissä. Parantuneen saatavuuden takia PS5Suomessa on myös lopettanut saatavuusilmoitukset turhina. Tällä hetkellä näyttäisi olevan ainakin Gigantilla ja...
 4. S

  PSVR 2 - seuraavan sukupolven PlayStation VR

  Coolshopissa fyysisenä 40€, joten laitoin tilaukseen. Julkaisu 7.4., eli ei kovinkaan pitkään digitaalisen jälkeen.
 5. S

  PSVR 2 - seuraavan sukupolven PlayStation VR

  Tää käyttäjä näyttäisi olevan suomalainen. Mistäköhän on tilannut, kun on aiemminkin useita pelejä ennakkoon saanut toimituksena?
 6. S

  Ghost of Tsushima

  Tossa toki pitää maksaa PS5-upgradesta 10€, mutta silti paljon halvempi.
 7. S

  PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

  Telian Triplan myymälässä mainostettiin 5G-liittymien mukana tulevan osto-oikeus PS5-konsoliin, eräkoko 150 kpl. Täysin mahdollista, että on myös muista myymälöistä, netissä en nähnyt nopealla vilkaisulla mitään mainintaa.
 8. S

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Sanoi, että on vielä erää jäljellä ja tyypilliseen tapaan pyrkivät toimittamaan julkaisupäiväksi. Aina tietenkin mahdollista, että toimitus venyy, mutta niin on muistakin kaupoista.
 9. S

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Powerilla Horizon-bundlen hinta oli laskenut samaan 639 € kuin pelkkä PSVR2. Vaihdoin tilauksen siihen kun julkaisuerää oli myyntichatin mukaan vielä hyvin jäljellä. Lisäksi chatin kautta tilatessa sai 5 € arvosta MyPoweriin alennusta, ja itse tilauksesta saa toimituksen jälkeen yli 12 €.
 10. S

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu

  https://www.getgifted.com/offers/black-week-suomi Tuolla näyttäisi edelleen olevan Black Week -tarjoukset edelleen voimassa. Ostin maanantaina PlayStation Storen pari lahjakorttia ja toimi silloin hyvin.
 11. S

  Pelien ja laitteiden hankintaketju

  Mulla kans tuli päivällä postiin Gigantista tilatut pelit jokainen omana pakettinaan, ja äsken tippui postiluukusta Amazonista tilattu SSD. Loput pelit kävin hakemassa aiemmin Verkkokaupasta.
 12. S

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu

  Käsittääkseni ei ole nykyisessä Plussassa mahdollista. Alemman tason voi tilata vasta kun nykyinen tilaus päättyy.
 13. S

  Yleiset pelitarjoukset ja kyselyt (kotimaa/ulkomaa)

  Prismassa ollut (kaikki?) Sonyn täysihintaiset PS5-pelit julkaisussa 69,95€ ja taas S-mobiilissa ainakin HOK-Elannolla -10% kuponki. Ei siis suuri tarjous, mutta taitaa olla halvin ton Dustinin jälkeen.
 14. S

  Keskustelua konsolien suoratoistopalveluista (Netflix, Viaplay, Amazon, HBO, Disney+) sisältö, ongelmat

  Eiköhän melko pian tule myös konsoleille. Teknologia SkyShowtimessa on pitkälti sama kuin NBCUniversalin Peacockissa, jolla näyttäisi löytyvän sekä PlayStation- että Xbox-sovellukset. Peacock on vasta viime kuusta lähtien tukenut 4K:ta, joten siltäkin osalta saattaa jossain kohtaa tulla parannusta.
 15. S

  The Last Of Us Part I - Sienipäät PS5:lle ja PC:lle

  Oon vasta muutama tuntia pelannut, Billin kaupunkiin asti. Remasteredin pelasin viimeksi PS4 Prolla ennen Part II:n julkaisua, joten siitä on toki jo pari vuotta. The Last of Ushan tämä Part I on, mutta kaikin tavoin parempi. Uusitut grafiikat saa ympäristöt tuntumaan aidommilta paikoilta ja...
Ylös Bottom