Jäsenen Stux61 uusimmat tuotokset

 1. S

  Dirt Rally 2.0 - Kisaraportit Yms.

  Kolmos pätkälle sitte loppu kisa. Vauhti olis voinu riittää haastamaan kärjen, mutta taidot ei.
 2. S

  Dirt Rally 2.0 - Kisaraportit Yms.

  No niin mökiltä kotiuduttu ja 8 tunnin autossa istumisen jälkeen on hyvä hypätä suoraan KonsolifinHC espanjan kimppuun. Ekan pätkän kävin sutasee ja vauhti näyttäs riittävän ihan hyvin. Vahva epäilys että maaliin asti en pääse mutta kokeillaan miten äijän käy.
 3. S

  Dirt Rally 2.0

  Mulla on tommoset ajohärpäkkeet. 4K telkkari pitäs hommata ja uudet polkimet.
 4. S

  Dirt Rally 2.0

  Täällä Kainuun korvessa mökillä laiturinnokassa istuskellessa kun lukee näitä teidän viestejä niin huomaa miten hirveä polte on päästä ajamaan. Todellinen rallikärpänen on kyllä purassut. Onneksi viikon päästä pääsee taas kisaamaan.
 5. S

  Dirt Rally 2.0

  Kävin kans ajaa ton Group B WT 2019 sarjan. Meni ihan hyvin mutta muutamat spinnaukset söivät aikaa. Nyt vetäydyn mökille pariksi viikoksi kalastamaan. Lancia näytti hieman kärsineeltä huollossa.
 6. S

  Dirt Rally 2.0

  KonsoliFIN USA Kartturi herätti 4.30 ja ajattelin että samapa tuo on ajaa toi kisa pois alta. Ei olisi kannattanut. Eka pätkä tuli vielä jotenkin mutta seuraaville viidelle pätkälle 3 rengas rikkoa ja auto täysin romuna. Tokan huollon jälkeen ei enää mahdollisuuksia jatkaa kisaa joten keskeytys...
 7. S

  Dirt Rally 2.0

  Konsolifin dlc Ruotsi Nyt täytyy sanoa että oli todellista sekunti taistoa FINGTR:n kanssa ruotsin maalla. Kuusi ekaa pätkään mentiin aika tasatahtia eroa vain 2.5s. Sitten seiska pätkällä oikeastaan se isoin virhe mitä tuli tehtyä ja auto katolleen ja yleisön joukkoon. Onneksi virtuaaliset...
 8. S

  Dirt Rally 2.0

  Täällä sama vaiva selässä. Kolmesti leikattu ja töitä oon joutunut vaihtamaan. 2015 viimeisin leikkaus joten muutama vuosi menny hyvin. Oikeessa jalassa hermovaurio mutta sen kanssa pystyy elämään. Sori tämmönen offtopic.
 9. S

  Dirt Rally 2.0

  Konsolifin hc Puola. Viimesessä huollossa ollaan ja auto saatiin parsittua jotenki kasaan. Vaikka olen yrittänyt varovasti ajaa niin kolmesti on menty katon kautta ympäri ja onneksi vain yhdellä rengasrikolla on selvitty tähän mennessä. Katsotaan päästäänkö maaliin asti. Maaliin päästiin...
 10. S

  Dirt Rally 2.0

  Mulla tosiaan on eroprosessi käynnissä ja oon tällä hetkellä 2.5v pojan yksinhuoltaja. Aina sillon ku pääsee ratin taakse ja laittaa kuulokkeet päähän unohtaa tämä tilanteen. Hyvää terapiaa tämä rallin ajo.
 11. S

  Dirt Rally 2.0

  Oon tässä miettinyt, että mistä kertyy se ero kertyy huippuja vastaan, mutta taitaa noi jarrutukset väärässä kohdassa syödä omaa aikaa reippaasti.
 12. S

  Dirt Rally 2.0

  Tämä on halpaa hupia verrattuna oikeaan ralliin. Jos sattuu auto päätymään männyn kylkeen ni ei maksa mitään. En uskalla edes kuvitella mitä maksaa harrastaa rallia.
 13. S

  Dirt Rally 2.0

  Täälläkin on jotain dementian varhaisia oireita havaittavissa. Unohdan nopeesti miten pätkät menee. En oo ite kokeilu siirtää tota kuvakulmaa lähemmäksi ollenkaa. En tiedä olisiko sitä itselle mitään hyötyä. Ajan siitä mikä on oletuksena. Saksa on kyllä todella hankala ralli. Tulee mutkat niin...
 14. S

  Dirt Rally 2.0

  Konsolifin dlc ja Saksa. Ajattelin että kerrankin ajan varovoisesti että pääsen maalin. No eipä se oikein onnistunut kun eka mutkassa spinnaus ja sen jälkeen ajorytmi aivan hukassa. Toka pätkä samaa sähläystä ja kolmannella sitte pleikkari päätti että etpä pelaa ja kaatui. Ajattelin kuitenki...
 15. S

  Dirt Rally 2.0

  Mulla kusi siihen noi kisat ku otin kovat kumit alle ja niillä ajaminen vaatii totuttelua. Pitäs muuttaa omaa ajotyyliä aika paljon että pysyisi tiellä. Varsinkin pitkissä nopeissa mutkissa huomaa sen eron renkaiden välillä.
Ylös Bottom