Jäsenen TommiR uusimmat tuotokset

 1. T

  Fall Guys: Ultimate Knockout - 60 pelaajan härdelli

  Ihan hauska peli harmi, että eilen ainakin yhteysongelmat ja partyn kasamisessa pysyminen/partyn teko loppuvaiheessa epäonnistui. Muutamat pelit saatiin kahden pelikaverin kanssa pelattua ja mukavaa oli. Team kisoissa laittaa aina samaan joukkueeseen partyn kanssa eli fiksusti tehneet ettei mene...
 2. T

  Call of Duty: Modern Warfare 2019

  Hmm itse menin pelin kohdalle -> options nappia -> info -> hieman selaa alas -> asennetetut lisäosat -> näytä. Sieltä puuttuu asennettuna survival pack ja campaign pack 2. Noh ihan varmasti nämäkin asentuu, kun keskiyöllä lukon kuva häviää.
 3. T

  Call of Duty: Modern Warfare 2019

  Täällä näkyy kyllä ladatuissa tiedostoissa on kaikki asennettu, mutta kun menee pelintietoihin ja sieltä lisäosat niin on lukon kuva kahdessa.
 4. T

  Call of Duty: Modern Warfare 2019

  Ihan mukavalta tämä Ground War vaikuttaa. Yhden pelin kävin testaamassa ja illalla toivottavasti suomi porukalla lisää. Edit: Osaako joku sanoa syytä, kun videossa osa kohdista jää pois? Ihan parin sekunnin pätkiä jää näyttämättä ja se hyppää seuraavaan kohtaan. Muutaman kerran käy tässäkin...
 5. T

  Call of Duty: Modern Warfare 2019

  Hyvä fiilis jäänyt parin matsin perusteella. Nappasin tokan pelin talteen:
 6. T

  Keskustelua PS4:n ongelmista (laite- ja ohjelmistoviat, ohjainongelmilla oma ketjunsa)

  Olisi pieni ongelma. Kun kytken PS4 päälle niin välillä äänet tulevat "myöhässä/viiveellä" televisiosta. Joudun käyttämään televisiota normi kanavan puolella ja takaisin HDMI puolelle. Televisio on Sony KD43XF7596BAEP ja HDMI Belkin Ultra High Speed. Muistaakseni täälläkin jollain oli...
 7. T

  Battlefield 1

  Vastaus: Battlefield 1 Olet sitten ilmeisesti tullut "tokaan mappiin" mukaan. Sehän idea onkin, että pelataan 1-3 mappia (riippuen hyökkääjien voitosta?) jonka jälkeen peli loppuu. Joudut sen jälkeen etsimään uuden pelin. En nyt varmuudeksi mene kuitenkaan sanomaan mutta näin olen käsittänyt.
 8. T

  Battlefield 1

  Vastaus: Battlefield 1 9 karttaa on pelissä mukana ja Operations pelimuodossa on kaikki kartat myöskin. Käsittääkseni Operations jatkuu seuraavaan mappiin ainoastaan silloin, kun hyökkääjät voittavat.
 9. T

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Jyrkkä EI spoilereille!

  Vastaus: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Jyrkkä EI spoilereille! Day one edition hommattu. Eteen tuli semmoinen ongelma ettei "Metal gear online additional content" koodi toimi. Johtuuko tämä siitä ettei MGO ole vielä saatavilla? Vai ovatko muut saaneet kyseisen koodin toimimaan? Kaksi...
 10. T

  Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  Vastaus: Rainbow Six: Siege Onkos täällä muita kenelle tuli viime viikolla kutsu Alpha? Tänään tuo alkaa joten jos peliseura kiinostaa niin saa lisätä Uplayssa Tozeri
 11. T

  Driveclub-peliseura

  Vastaus: Driveclub - Serverit ruuhkassa, Plus Editionia ei vielä julkaistu Ei oikeastaan yhtään mitään edellytyksiä. Vapaasti voi laittaa hakemusta ja 5 nopeinta hyväksyn klubiin. :) Tärkeintä juurikin, että saisi avattua noi klubi autot.
 12. T

  Driveclub-peliseura

  Vastaus: Driveclub - Serverit ruuhkassa, Plus Editionia ei vielä julkaistu KFin 3 klubi tehty, koska kaksi aikasempaa ovat täynnä.
 13. T

  Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  Vastaus: Rainbow Six: Siege https://www.youtube.com/watch?v=XZsd6OR3R9k
 14. T

  E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

  Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles) Menkää storen kautta ja sieltä "Näytä lataukset". Ainakin itselläni ilmestyi listalle, kunhan oli saanu aiemmin beta banneria painettua.
 15. T

  Watch Dogs

  Vastaus: Watch Dogs Sirpalekranaatit, IED ja kranaatinheittimet. Myös ympäristön ansoja kannattaa käyttää hyödyksi. Myöhemmin voit myös avata pelissä taidon, jonka avulla pystyt normaaliin tapaan ympyrällä tainuttamaan tämmöisen kovistelijan.
Ylös Bottom