Jäsenen TT-2k uusimmat tuotokset

 1. TT-2k

  PlayStation 4

  Maailmalta kantautuneiden uutisten perusteella noin on joillekin todellakin tapahtunut, mutta esim. omasta kolmesta EU-tunnuksesta millään ko. ominaisuutta ei vielä ollut. Haiskahtaa, että se on siis jossain rajatussa testissä tässä vaiheessa. Eräällä kaverilla jolla tuo mahdollisuus alueen...
 2. TT-2k

  PlayStation VR-pelit

  Tetris Effect sopii aivan kaikille; helppo oppia, kaunis katsella, nautinto kuunnella.
 3. TT-2k

  Omien tiedostojen varmuuskopiointi PS4:n ulkoiselle kovalevylle?

  Ei onnistu. Jos USB-levylle tahtoo PS4-pelejä asentaa, se haluaa sen koko levyn itselleen ja käyttää sellaista tiedostojärjestelmää, jota ei tietokoneella (tai muillakaan laitteilla kuin toisilla PS4-konsoleilla) voi käyttää.
 4. TT-2k

  PS4-päivitykset

  Versio 6.20 saapui kaikelle kansalle, eikä sisällä mitään näkyviä muutoksia. Eli oletettavasti vain valmistelee tuota PSN-nimimerkin vaihtoa.
 5. TT-2k

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  Kyllä. Helpoimmalla pääset, kun ostat ne omalla tunnuksellasi. Sen jälkeen ne toimivat sillä ensisijaisella PS4-järjestelmällä myös muilla PSN-tunnuksilla.
 6. TT-2k

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  Tai vain vitosen kuussa, jos tarttuu kerralla tuohon vuoden tilaustarjoukseen. Yhden normihintaisen pelin kustannuksella saa kuitenkin vuodeksi todella runsaasti pelattavaa, ja etenkin kun osa peleistä tulee Game Passiin heti julkaisupäivänä, hinnan ja laadun suhde on erittäin hyvä.
 7. TT-2k

  Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

  Toiveajatteluksi jäi, eli ei materialisoitunut mitenkään.
 8. TT-2k

  Just Cause 4

  Seuraava päivitys vähän vihjaa parantavansa kuvanlaatua peruskonsoleilla. Alla lista konsoliversioon tulevista muutoksista. Lähde: Square-Enix
 9. TT-2k

  Keskustelua myyntiluvuista (NPD, FIGMA ja niin edelleen)

  Ja jospa sitten puhuttaisiin taas myyntiluvuista, niin ei tarvitse kenenkään joulumieltä pilata.
 10. TT-2k

  Firewall Zero Hour

  On Mika* siellä kommentaattorina sentään. * Vitsissä pitää tietää, että Mikan nick on Taktiikka. Anteeksi. Jatkakaa.
 11. TT-2k

  Tietomurrot, identiteettivarkaudet ja yksityisyydensuojan loukkaukset

  Kysymyksiin vastauksia tarjoava Quora-palvelu on korkattu, ja 100 miljoonan käyttäjät tiedot imetty verkon pimeyksiin. Lähde: Quora
 12. TT-2k

  Tietomurrot, identiteettivarkaudet ja yksityisyydensuojan loukkaukset

  Hotelliketju Marriott ilmoitti havainneensa järjestelmiinsä kohdistuneen tietomurron, jonka seurauksena n. 500 miljoonan käyttäjän tiedot on viety. Eikä kyse ollut vain yksittäisestä tapahtumasta, vaan murtojen ketju on alkanut jo joskus vuonna 2014, jonka jälkeen murtautujat ovat vaan vaivihkaa...
 13. TT-2k

  PlayStation 4

  Ei täysin varmaa tietoa, mutta ottaen huomioon, että tänään Storeen pärähti Christmas Deals Round 1/3, niin vaikuttaisi 12 diilin olevan historiaa.
 14. TT-2k

  Tietomurrot, identiteettivarkaudet ja yksityisyydensuojan loukkaukset

  Kuten aiemmin kirjoitin, nuo lyhyet nimimerkit ovat jostain ihmeen syystä haluttuja. Ja jos PSN-tunnuksesi on sama kuin tämä fooruminimimerkkisi, voi se hyvinkin olla tulilinjalla. Kannattaa siis kaikki tarvittavat turvatoimenpiteet tehdä.
 15. TT-2k

  Xbox One

  Riippuu paljon pelistä. Keskimäärin sanoisin, että S:lläkin vanhan kolkkiboksin pelit pyörivät vähintään yhtä hyvin ellei paremminkin kuin alkuperäisellä X360-raudalla. Jokunen todella harva poikkeus on, joissa suorituskyky saattaa olla orggislaitetta hieman heikompi.
Ylös Bottom