Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Alienation

  • Viestiketjun aloittaja OK
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: Alienation

20 €, suomalainen, alienit, ufot ja näin! Erittäin koukuttava. Eka talvi maa on hieno, toinen tsernobil ihan ok, kolmas joku viidakko aivan onneton... mutta kokonaisuutena jos tykkää tämän tyyppisistä peleistä niin pakkohankinta.

+ pelattavuus
 
Vastaus: Alienation

Tarinatehtävät koluttu läpi ja uutta kierrosta, "Maailman taso 2" seuraavaksi. Oma hahmoni ehti kehittyä tasolle 26 ennen uuden kierroksen alkamista ja täytyypä sanoa, että tuli todella kylmää kyytiä tämän jälkeen! Kävin ensimmäisessä tehtävässä eräässä kimppapelissä ja siellä oli menossa Veteran-taso, viholliset tasolla 35. Meno oli kaksi kertaa niin hektistä kuin aikaisemmin, perusvihut iskivät jo lähes puolet yhdellä iskulla mittarista pois ja isompia otuksia oli enemmän liikkeellä + pomot kestivät aivan älyttömiä osumamääriä.

Tyydyin lähinnä katselemaan, kun kaksi muuta jo sankaritasolle ehtinyttä pelaajaa (alkavat nousta tasolta 30) tappoivat suurimman osan vihollisista ja lähinnä annoin taustatukea kilpien ja tesla-kanuunan avulla, sekä teurastin pienimpiä vihuja pääaseellani, joka on tankilla "Energia-ase". Tämä helmi löytyi juuri toiseksi viimeisestä tehtävästä ensimmäisellä "Maailmankierroksella" ja se tekee noin 900 000 osumapistettä vahinkoa. Mutta siitä on pitkä hyppäys, kun tämän aseen panokset ovat vähissä ja pitää vaihtaa kakkosaseeseen tai raskaaseen aseeseen, jotka tekevät vain n. 110 000 - 120 000 vahinkoa sekunnissa.

Kokemuspisteitä tulee toki hurjaa tahtia ja lootti on erittäin arvokasta, mutta ilman Legendaarista asettani olisin joutunut pelaamaan varsin paljon muiden siivellä ennen kuin olisin pärjännyt yksin. Kaksi tehtävää myöhemmin nousin jo tasolle 28, joten pikkuhiljaa saa tavarat ja hahmon vaaditulle tasolle, kun kokemusta tipahtaa jo ensimmäisen helpon tehtävän (ei kuolemia) myötä yli viisi miljoonaa pistettä.

Pieni varoituksen sana siis kaikille, etenkin jos pelaatte paljon soolona: Ei pidä suorittaa Emäalus-tehtävää ennen kuin hahmonne on tarpeeksi korkealla tasolla tai omaatte ainakin hyvän aseistuksen, koska vihollisten leveli on "Maailman tasolla 2" vähintään 31 jo aloittelija-tasolla ensimmäisen tehtävän alkaessa. Haastetta tuo toki tuo mukavasti lisää, mutta meno on jatkuvasti kovin varovaista ja henki on tiukassa.

Uuden kierroksen myötä aukesivat myös haastetehtävät, jotka päivittyvät tietyin väliajoin ja niitä voi olla kerrallaan kolme kappaletta aktiivisena. Saatavilla olevat minitehtävät liittyivät kaikki siihen, millaisia vihollistyyppejä tapetaan tietyillä aseilla. Palkkiona näistä saa ytimiä, joilla päivitetään aseita.

Toistaiseksi meno on maistunut varsin mukavalta, pelitunteja nyt takana reilut 20h ja ne parhaat valtit ovat tähän mennessä olleet keräilyn ohella kentällä hallitseminen, vihollismassojen teurastaminen ja myös pelattavuus, vaikka taso nousikin aika vaikeaksi uuden kierroksen myötä, mutta eiköhän se tästä, kun tasot ja aseet nousevat.
 
Vastaus: Alienation

Pieni varoituksen sana siis kaikille, etenkin jos pelaatte paljon soolona: Ei pidä suorittaa Emäalus-tehtävää ennen kuin hahmonne on tarpeeksi korkealla tasolla tai omaatte ainakin hyvän aseistuksen, koska vihollisten leveli on "Maailman tasolla 2" vähintään 31 jo aloittelija-tasolla ensimmäisen tehtävän alkaessa. Haastetta tuo toki tuo mukavasti lisää, mutta meno on jatkuvasti kovin varovaista ja henki on tiukassa.

Minusta World Level 2 nostaa vihollisien tasoja +4. Lisäksi Professional taso nostaa lisää +2 ja Veteraani +4. Eli jos olen tasolla 17 kun läpäivee World level 1, niin World 2 vihut on helpoimmalla LV21. Professionalilla 23 ja Veteraanilla 25. Eli ei vähintään 31, vaan riippuu hahmon levelistä.

Ja hostin leveliin nuo lisätään, eli jos hosti 17 ja mukana kaveri 25 niin "helppoa" kauraa lv25 hahmolle.

Itse meinaan taisin lv17 läpäistä, eikä ekassa tehtävässä mielestäni ollut 30 vihollisia. Pitää nyt illalla vielä varmistaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Alienation

Minusta World Level 2 nostaa vihollisien tasoja +4.

Ahaa, no niin. Tuota skaalautumista oman levelin mukaan en ottanut huomioon. Käytännössä samat opit kuitenkin toimivat kuin ensimmäiselläkin kierroksella, tehokasta meleen käyttöä rynnätessä ja nopeaa aseiden vaihtoa tilanteen mukaan, pitää vain suoriutua tilanteista nopeammin.
 
Vastaus: Alienation

Haudihou Alienaatiolaiset. Jokos tähän on lisätty sohva coop mukaan pätsin myötä? Tänään illalla voisi laittaa ostoon ja peluuseen jos näin on.
 
Vastaus: Alienation

Onhan tämä mukavaa ajanvietettä. Helpoimmalla tasolla mennään ja välillä jopa kuollaankin :). Kuitenkin nuo checkpointit takaavat sen että peli etenee koko ajan eteen päin. Hahmon ohjaus mukavan jämäkkää. Graafisesti myös tiukkaa settiä. Jos jotain kaipaisin niin 60fps:n takaamaa sulavampaa tykitystä, mutta ehkäpä 30fps takaa paremmat graffat. Saa nähdä kuinka kauan menee pelata läpi helpoimmalla ja soolona...
 
Vastaus: Alienation

Haudihou Alienaatiolaiset. Jokos tähän on lisätty sohva coop mukaan pätsin myötä? Tänään illalla voisi laittaa ostoon ja peluuseen jos näin on.
Tähän haluaisin itsekin vastauksen. Nopealla googlauksella löytyi vain juttu huhtikuulta, missä luvattiin sohvacooppi päivityksenä.
 
Vastaus: Alienation

Paikallista co-op-tilaa ei ole edelleenkään. Toukokuun lopussa sitä luvattiin "seuraavaan päivitykseen", mutta sen aikataulusta ei ole tietoa.
 
Vastaus: Alienation

Siivotkaa sohvalle tilaa ja kutsukaa kaverit kylään, sillä 5. heinäkuuta tuo paikallinen co-op saapuu päivityksen kera!

Your opinions are really important to us, and for all of those that requested the addition of local co-op, I am pleased to let you know that this feature will be released to all players as part of the next free update that is scheduled to go live on 5th July!

So gather your friends and family, buy some snacks and make space for your squad to do battle with the Xenos, from your sofa. Local co-op supports up to four players on the same screen, and in classic friendship-breaking fashion, after opening loot crates, you’ll have to fight over who gets the loot!

Lähde: PS.Blog (EU)
 
Vastaus: Alienation

Ilmoittakaa sitten että onko pelaajat saman kameran piirissä vai onko ihan jaettu kuvaruutu? Kuvista päättelisin että pelaajat olisivat yhden kameran alaisina ala Shadowgrounds.
 
Vastaus: Aliena

Onkos jengillä ollut nat ongelmia päivityksen jälkeen?
Mulla oli online co-opissa sellaista ongelmaa eilen että ensin ps4:n chat alkoi tilttailla, jonka jälkeen peli alkoi hidastua älyttömästi. Sitten tuli ilmoitus että natit ei ole yhteensopivia muiden pelaajien kanssa, jonka jälkeen hostaamastani pelistä putosi muut pelaajat ulos. Ja tätä kävi jatkuvalla syötöllä.
Ennen päivitystä on ollut pieniä ongelmia välillä, mutta ei mitään näin radikaalia.
 
Vastaus: Alienation

Tänään pääsen viimein testaamaan peliä ja suoraan sohva cooppina. Saman kaverin kanssa jauhettiin aikanaan Dead Nationia ja ainoastaan vaikeimman vaikeustason viimeinen kohtaus jäi läpäisemättä. Odotukset ovat siis korkealla tämän suhteen. Tarkoituksella lykkäsin tämän ostoa, kunnes saman ruudun moninpeli tulee ja lähden itsekin korvat märkinä. Sen verran kokeilin, että tutoriaalissa kävin vähän pyörähtämässä ja tutultahan tuo heti tuntui.

Mitenkäs tuo paikallinen moninpeli aloitetaan? En nähnyt valikoissa mitään sellaista ja kyllä, päivitys oli jo asennettu. Toinen ohjain ei tosin ollut kytkettynä eli ehkä johtui siitä..? Mitenkä tuo muuten toimii hahmonkehityksen kannalta? Voinko tehdä yhden hahmon ja sille oman kampanjan yksinpeliin ja moninpeliin on kaberin kanssa hahmot erikseen vai onko kehitys jotenkin profiiliin sidottu? Diablon tyylinen hahmokohtainen kehitys ja inventaario tuntuisi loogisemmalta.

E. Paikallisen moninpelin valinta tulee tosiaan näkyviin vasta kun toinenkin ohjain on käytössä. Ja kyllä, tämä on vähintäänkin yhtä hyvää herkkua kuin Dead Nation. Vaikka peruskaava on hyvin pitkälti sama, puoliavoimet kentät ja satunnaislootti tekevät tästä modernin tuntuisen ja peli imaisi heti mukaansa. Erilaisten aseiden määrä on pienoinen pettymys, mutta Housemarquelle tyypilliseen tapaan tasapaino on erittäin hyvä ja vaikea tuohon olisi riittävän erilaista ja toimivaa asetyyppiä lisätä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Alienation

Pitkästä aikaa aloin tätä tykittelemään. Edelleen aivan loistavan hauskaa hupia, vaikka randomien kanssa ilman mikkejä pelaankin.

Onko muilla ongelmia servereihin yhdistymisen kanssa? Välillä tuntuu, että ei lataa omaa sijoitusta taulukossa eikä myöskään ns. unx-tehtäviä.
 
Vastaus: Alienation

Eikös tähän pitänyt tulla Pro päivitys? Itsellä on peli tauolla ku odotan että tuleeko tästä 60fps peli, kaippa tämä pitää pelata läpi 30fps ku ei päivitystä kuulu.
 
Ylös Bottom