Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Little Kitty, Big City

JTahti

Well-Known Member
Nimi: Little Kitty, Big City
Kehittäjä: Double Dagger Studio
Julkaisija: Double Dagger Studio
Alustat: Steam (Win), XOne, XSX, Switch
Lajityyppi: Häröily
Julkaisu: 9.5.2024
KonsoliFIN Pelisivu

Julkaisupäivän paljastus traileri:

Trailerin perusteella tästä tulee vähän mieleen Untitled Goose Game. Tässä on kuitenkin omat jipponsa, ettei ole klooni.
 
Ehdottomasti kissat testiin pässistä. Haluan päästä pudottelemaan tavaroita hyllyltä kuten kissat aina tekevät ihan vaan ollakseen mulkkuja. :D
 
Läpi meni Switchillä!

Häröilypeli Little Kitty on ihan toista maata kuin aiemmin julkaistu kissapeli Stray. Strayssä pitää varoa mutanttirottalaumoja, mutta Little Kitty sijoittuu enemmän normaaliin maailmaan, jossa kissa saa olla oma itsensä, ellei lasketa puettavia päähineitä.

Little Kitty pelissä voi venytellä, kehrätä jalkoja vasten, ottaa nokosia ja pyydystää pikkulintuja. Pikkulintujen pyydystys on toteutettu sellaisen kalastustekniikan mukaan, jossa saalis päästetään karkuun kun sen on saanut kiinni. Ehkä näin saadaan pidettyä kiinni 3 ikärajasta. Palkinnoksi linnun pyydystämisestä saa sulan, joista eräs pesukarhu on kiinnostunut.

Kissaa ei saa hengiltä, mutta se pelkää kuollakseen vettä ja kurkkuja. Kaupungissa on sattunut putkirikko, mikä selittää kadulla olevat lammikot ja vahinko alue on eristetty autoilta, joten auton alle ei voi jäädä. Kissa reagoi kurkkuihin samalla tavalla kuin Youtuben kurkku videoissa – hyppää metrin verran ylöspäin.

Kissapelissä perusläpipeluu onnistuu nopeasti, mutta completionistille riittää aarteita kerättäväksi. Veikkaan että lapsille sopii tämä peli tosi hyvin. Arvosana: 5/5.

Omia kuvakaappauksia:
 
Kissapelissä perusläpipeluu onnistuu nopeasti, mutta completionistille riittää aarteita kerättäväksi. Veikkaan että lapsille sopii tämä peli tosi hyvin. Arvosana: 5/5.
Läpi meni ihan vahingossa kun vain kiipeili, yllättävän nopeasti sai sen täyden energian mikä riitti kiipämiseen. Pari viimeistä keräiltävää on kyllä hyvin piilossa. Vaikka vähän pointittomia ovat kun en tykkää pitää kissalla mitään hassuja päähineitä (eikä taida kissakaan pitää, vaikkei se tässä sitä näytäkään).
 
Ylös Bottom