Call of Duty: Warzone™ 2.0 - F2P Battle Royale

Gimble

Well-Known Member
MWII-SEASON-01-ROADMAP-002.jpg

Nimi: Call of Duty: Warzone™ 2.0
Kehittäjä: Infinity Ward
Julkaisija: Activision
Alustat: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC
Lajityyppi: Free to Play Battle Royal
Julkaisu: 16.11.2022


Kokemus osoittanut, että tällä kertaa meillä on paree olla oma lanka Warzonelle. Helpompi ja järkevämpi keskustella aiheesta, ihan oma pelinsä kuitenkin.

Alkuperäistä Warzonea tuli aikoinaan tykitettyä aikas kohtalaisesti, viimeisintä Pacific iteraatiota ei niinkään. Kokeilin kyllä, ei maistunut. Nyt sitten_ehkä, vähän niinku paluu juurille? Youtubessa ja muualla matsua aikalailla mitä tuleman pitää. Laitetaan tähän kylkeen nyt yksikin tietopaketti. Mitkäs porukalla on fiilikset tämän suhteen? Lähteekö lataukseen?

COD MW2 omalla kohdalla on toistaiseksi lunastamatta, kuten oli ja on myös MW aiemman Warzonen ajoilta. Mutta kun tämä WZ ei taaskaan pesoakaan maksa ja Battle Royal muutenkin maistuu, niin ilman muuta tämä eläin tarkastetaan avoimin mielin. Ehkäpä ei ole odotukset aivan katossa, mutta olisihan se komiaa yllättyä positiivisesti.

 

Gimble

Well-Known Member
Preload pitäisi olla kaikilla plattareilla nyt linjoilla, ei muuta kuin latinkiin!

Tässä random tietoutta viteon muodossa.

 

Gimble

Well-Known Member
Eli voiko nuo vanhat Warzone tiedostot poistaa kovalevyltä tämän uuden tieltä?

Se riippuu haluaako joskus vielä pelailla sitä? Esim. jos kävisi vaikka niin, että 2.0 menisi ihan rikki tai on huoltokatkolla tms. Ainakin ajattelin siirtää vanhan ulkoiselle limpulle varastoon tässä kohtaa, dellata sitten vasta kun on selvää ettei enää sitä käytä eikä tarvitse.

 

Gimble

Well-Known Member
Tac map guide, ihan ok puitteet mähinälle vissiin tiedossa!

 

janijj

Member
Mistä sen löytää ennakkoladattavaks? Laitoin ps storeen warzone 2 niin anto vaan mw2. Ja siinä oli vaan maksullinen koko peli.
 

Gimble

Well-Known Member
Rouheat 564k katselijaa Twitchissä. Sitten MW2 79k katselijaa päälle. Kyllä pelikansaa selvästikin kiinnostaa tämä combo ainakin näin Day 1 WZ päivänä.

Warzone 2.0 Twitch
 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
No nyt on jonkinverran kokeiltu Squadina, Triona ja Solona, niin pari sanaa. Vähän silleen tuhnusen näköinen jotenkin, natiivin 4K PUBGin jälkeen ei erityisemmin hivele silmiä. Noh, eipä näitä ulkonäön takia pelata. Ehkä kuitenkin odotin enemmän, Wanha Warzone jopa Xbox One X kanssa näytti ihan samalta tai jopa paremmalta ellen väärin muista? One X puheenollen mielenkiinnosta kokeilinkin, että miten pörrää vieraskoneella: Ei ollut siinäkään hurraamista, tässäkin osa-alueessa PUBG vie voiton kun pyörii ihan siedettävästi One X kanssa.

Noh kolikon toisella puolella pelattavuus on kyllä aikas rautaa Series X kanssa 120 fps moodissa, en ole vielä ehtinyt testaamaan 60 fps. Oletan olevan miltei yhtä hyvää settiä. Kaikki liikkuminen on sujuvaa, ei mitään valittamista sen suhteen.

Kartta on hieno, siis varsinkin siihen Pacific paskaan verrattuna hirveä upgrade. Siitä en sitten osaa sanoa onko ihan Verdanskin haastaja kuitenkaan? Se oli hieno mappi, toivottavasti tekee joskus paluun.

Mitäs sitten muuta, noh ampuminen nyt sitten on tuota liimatähtäinhippaa joka on vähän ehkä semi-tylsää omaan makuun. Tässä asiassa varsinkin PUBG vie ihan sata nolla, tosin toisin kuin PUBGissa täällä taistellaan ohjaimella hiirinäppistä vastaan ja apupyörät on sen takia pakolliset.

Ei muuta kun lisää testiä, aika sen näyttää sitten miten maistuu pitkällä tähtäimellä. Viime kierroksella mielenkiinto riitti kohtalaisen pitkään.
 
Viimeksi muokattu:

Kale

New Member
Huhhuh itellä vienyt peli ihan mennessään. Eilen meni ihan huomaamatta 3 tuntia. Pari kertaa oli lähellä voitto solossa mutta vielä ei onnistunut.

Mappi on kyllä upea. Paljon tehtävää ja nähtävää.
 

ohonkanen

New Member
Hyvältä toi 2.0 vaikuttaa. Ensimmäistä Warzonea tuli kulutettua aika tiuhaan, nyt on paljon uutta.

Erityisesti kiinnostaa DMZ. Hyvä balanssi PVE:tä ja PVP:tä samassa paketissa.
 

zippo2411

Active Member
Onko kenellekään ollut ongelmia löytää peliseuraa Warzone 2.0:ssa jos crossplay on pois päältä? Itse pelaan siis Xbox Series X:llä...
 
Ylös Bottom