FIFA 20 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Salme

Active Member
Web app on auki. Muutama "all player" pakka tuli ja yhdestä nousi Cavani 88ovr! Mukavasti lähti homma liikkeelle :)
 

Senaattori

Toimitus
Web app ei ilmeisesti toimi, jos ei edellistä peliä omista? Web appia tosin käytin viime vuonnakin ennakkoon.
 

Mr XemiRer

New Member
Alotuspaketeista paras oli 82 Pepe Reina. Sitten tuli vähän treidattua ja tehtyä sbc:tä, mixed (!) players packistä nousu IF Aurier!
 

Tuulis

Well-Known Member
Ihan kivasti käy jo kauppa vähillä korteillani, hoksasin aamulla et webapinan saa rämpättyä toimiin luurilla ni saa listailtuu töissäkin...
 

Saxon_747

Well-Known Member
Hidastahan tämä on mutta jokunen sbc tehty ja alku kakelin jälkeen Coman, Bergwin ja Gbamin noussu parhaina. Coman taitaakin olla bundesin paras lm joten pitää odotella sen kanssa.
 

lake79

Well-Known Member
Kasa aivan totaalista kuraa tullut. Ainoa maininan arvoinen on ollut Zinchenko. EA Accessia odotellessa, että saisi kolikoita lisää.
 

Salme

Active Member
Mites tuo access trial. Julkaistaanko samaan aikaan kuin web app eilen, eli klo 20 ? Se vouhotettu "soft release" jäi kummankin kohdalla haaveeksi.
 
Origin on toista viikkoa näyttänyt, että kuudelta pääsisi pelaamaan. Tiedä sitten onko konsoleilla sama aika. Mielenkiintoista nähdä, että miten tuo homma lähtee pc:llä pyörimään. Pelaajia ainakin huomattavasti vähemmän kuin pleikkarilla jolla aiemmin pelailin, mutta ei jaksanut enää maksaa Fifan takia plussasta, niin nyt mennään uudella alustalla.
 

Saxon_747

Well-Known Member
Advanced buildit viimeistä vaille tehty ja pakoista ei Comanin lisäksi yhtään mitään. Kuitenki kakkaa myymällä klubissa if Tammy, if Pellegrini ja if Cosielny.
 

Jönssen

Member
Joko ootte alotustiimei suunnitellu/toteuttanut? Tässä omani 4-3-3(3) formalla
Almiron-Joelinton-Hulk
Laimer-Sabitzer-Mauricio
Max-Kehrer-Diallo-Matos
Costil
 

Salme

Active Member
Storessa lukee jo että "play now with ea access". Access kuitenkin ammottaa tyhjyyttään kun sen avaat. Perus EA:ta.
 

Salme

Active Member
Kolmannesta 7,5K/150p pakasta...

FIFA 20 FUT.jpg

Tuli jo siinä kohtaa epätodellinen olo kun huomasin että walkout. Siis tuollaisesta roskapakasta mihin ei kannata edes pointseja tuhlata :D

Hinta tullee nousemaan johonkin 300-400K tietämille parin viikon kuluessa.
 
Viimeksi muokattu:
Onnittelut Salmeelle hyvästä nostosta heti alkuun. Ite jouduin tyytymään johonkin Liverpoolin hollantilaiseen jämätoppariin ;) POTM Pukki komistaa hyökkäystä ja täytyy sanoa, että aika hienolta se Suomen lippu näyttää tuossa kortissa. Joka kuukausi tekisin mielelläni moisen kortin klubiini.
 

Mr XemiRer

New Member
Onnittelut kaikille mitä ikinä nyt on saanutkaan! Itse menin ekan pelin pelaamaan Draftia, ja ekassa ottelussa oli tulla paskat housuun kun gameplay oli niin erilaista, mutta vastustaja oli vielä surkeampi. No lopulta voitin koko homman ja palkinnoksi...
7,5K pakka ja 2 25K pakkaa....
 
Ylös Bottom