FIFA 20 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

lake79

Well-Known Member
Jatketaan neuvonantoa. Älkää jumankekka vaan tehkö tuota 2x 83+ SBC:tä muilla kuin untradeilla ja max parilla tradella. Aivan järjetön SBC taas, jossa EA testaa meidän idioottimaisuutta/addiktiutta tehdä noita.

Esimerkkinä: Myin Thauvinin ja Asension äsken 10k kipale.
 
Viimeksi muokattu:

zep91

Member
Noin järjetöntä sbc:tä en tekisi kyllä edes untradeable-korteilla. Tulee niille parempaakin käyttöä.
 

zep91

Member
No kohta on jo kesäkuu, joten.... Eri asia nyt sitten olisi jos tää olisi tullut joskus 2kk sitten.
Overall-vaatimus tuossa on kuitenkin 82 eli aika kovia pitää upotella. Itellä ainakin on klubi kuivunut aika helvetisti nyt totsien aikana. Ei tässä enää oo 82 overall ukkoakaan jonoksi asti.
 

Saxon_747

Well-Known Member
Bundes liigan saldo on aika karu... noin 200 pakkaa ja saldona 1x 84 ja 2x 83. On ollu 50k pakkaa, on ollu 100k pakkaa ja paljon muutakin paperilla hyvää pakettia. Tänään sit bundes totsi päkistä odotukset ei ole kovin korkealla.
 

Saxon_747

Well-Known Member
Ja kuten arvelinkin... Kun on koko viikon pakasta toiseen pyöritelly kreikan liigan kultakortteja niin tästä tuli se paskin mahdollinen. Eli Serdar... vai mikä lie.
 
Viimeksi muokattu:

peeze

Member
Gold3 valinnat Lukas ja Hummels. Molemmat menee sbc:hen. Lukas löyty jo klubista.

Skottiliiga sbc:tä on huhuttu että olis tulossa.
 

Saxon_747

Well-Known Member
Gold3 valinnat Lukas ja Hummels. Molemmat menee sbc:hen. Lukas löyty jo klubista.

Skottiliiga sbc:tä on huhuttu että olis tulossa.
Taitaa olla valmiina kuten japsi. Kun en ole jaksanu niitä tyhjentää.

Punaisena sentään tuli Hakimi joka vaikuttaa pirun hyvältä puolustavalta keskikenttä subilta.
 

Myleg

Member
Perus palkintopakoista ei mitään ihmeitä. Mutta liigojen rakenteluista tuli kunnon putki. La ligan pickin tein kerran ja sieltä heti TOTS Benzema. Bundesta tein niitä kaksi ja molemmista TOTS, Hakimi ja Ginter. Sitten tein vielä äsken tuon Bunde challengen ja sieltä 83+ pelaajana TOTS Kimmich.

Nyt pari viikkoa näiden korttien takia jaksanut co-opin lisäksi vähän kokeilla rivalsia miten kulkee ja jäi fiilis että aika sama ketä siellä kentällä on. Yhdessä pelissä vastustaja jää jälkeen vähän tattia kääntämällä ja toisessa taas jotain perus goldi jengiä vastaa ei mitään kontrollia omiin ja ukot jää täysin telineisiin jokaisen kaksinkamppailun ja syötön jälkeen ja tavalla tai toisella se oma hallinta vaan kuivuu. Yhdessä pelissä toissapäivänä oli aivan käsittämätön tempo. Mun ukot juoksi maalit jostain kuudesta ekasta hyökkäyksestä. Ei puuttunut paljoa friendlyjen mystery ball speed boostista. Laitettiin sen jälkeen viestiä että mitä just tapahtui...

Kiinnostusta riittäis välillä mutta ei noin vaihtelevalla gameplayllä pääse mihinkään pelirytmiin.
...ja TOTS guaranteet Oblak ja Sommer.
 
Viimeksi muokattu:

zep91

Member
Eilisestä TOTS-pakasta tuli Luke. Tänään sitten punaiset auki ja sieltähän nasahti Hummels ja Hakimi. Hakimi korvaa laitapakkina Ramosin, mutta Hummels ei taida huono accelerationin takia mahtua. Pieni pettymys kun ei tullut mitään hyökkäyspäähän kunnes wl-pakat auki ja ulos kävelee Reus.

Nippu alkaa olla aika kohdillaan.
 

Liitetiedostot

Saxon_747

Well-Known Member
20 bundes uppia ja parhaana 82 Baumann sen kymmenen kertaa.... oiskohan bundes pakat tällä kertaa tässä.
 

Myleg

Member
Huomiona ultimaten pelaamisesta jäi se miten maanista tuo drag backin veivaaminen edelleen oli. Huippuna se kun luet milloin vastusta tekee sen, asetut sen mukaan jo valmiiksi ennakoimaan ja silti vastustaja pääsi usein läpi ensin otettuaan kunnolla osumaa siihen mun puolustavaan ukkoon tai sitten jos kaatui törmättyään siihen, niin vihellettiin vapari, vaikka mun ukko seisoi täysin paikallaan. Tuotakin skilliä muistaakseni heikennettiin jossain päivityksessä mutta kyllä se edelleen aika op oli suhteessa sen puolustamiseen pois. Muutamassa pelissä meinas oma nuppi seota kun jotkut ketjutti sen skillin ihan joka väliin, 10-20 kertaa hyökkäykseen.

Kulmissa lähes kaikilla oli sama idea. Näyttää ensin lyhyttä mutta silti annettiinkin pitkänä. Ajatuksena ilmeisesti jotenkin yllättää. No ei yllättänyt, hyvä jos tuli edes pari puolittaista puskua maalia kohti.
 

Saxon_747

Well-Known Member
20 bundes uppia lisää... saldona 2 x 83 ja oranssi Pavard. Eilisestä huomattava parannus :)

Eilen illalla ehkä fifa urani koomisin peli. Draftin eka kierros ja vastaan perkeleen kova pelaaja.. 300 wl matsin tifo näytti olevan joten on peliä hangannu jonkun verran.

Ensimmäiset 70 minuttia ja peli vastustajalle 0-4. Olisi voinut olla paljon enemmänkin mutta minun maalivahti ja tolpat piti lukemia edes jollain tapaa kohtuullisena. Itse sain 70 minuutin aikana yhden vedon. Odottelin jo koko toisen puolliskon loppuvihellystä ja roiskin kolmiolla läpipalloja. 70 minuttia ja ensimmäinen täydellinen läpipallo josta kavennus 1-4... jotain muuttuu ja vastustajan puolustus on ihan hajalla joten kirin 3-4. 90 minuttia ja kaveri pelaa aikaa... saan riiston ja peli tasan. Jatkoaika ja tilanne normalisoituu. Minä en pääse pois edes omalta puoliskolta ja minua pitää maalivahti ja tolpat mukana.. saan 119 minuutilla yllättävän pompun kautta riiston ja pääsen läpi ja peli on 5-4.. samalla yhteys vastustajaan katkeaa. Toivottavasti ei mitään särkynyt sillä uskon että toisessa päässä oli vitutus melko korkealla.
 

Myleg

Member
Jatkoa tuli. Viides peräkkäinen TOTSI heti ekasta bunden premium upista. Ginter toiseen kertaan. Nyt on muutama näitä 92+ kortteja joilla ei käyttöä ja jos tekis jonkun pelaajan, ehkä premium Militao...
 

lake79

Well-Known Member
Jatkoa tuli. Viides peräkkäinen TOTSI heti ekasta bunden premium upista. Ginter toiseen kertaan. Nyt on muutama näitä 92+ kortteja joilla ei käyttöä ja jos tekis jonkun pelaajan, ehkä premium Militao...
Onko sulla muuten joku taktiikka noille tuplille? Itse en discardaa mitään. Isot OVR:t pistän Sane SBC:hen, pienemmät Bundesliigan Liiga SBC:hen ja kun saan joukkueista jotka on jo tehty, teen 2 Rare gold pakkoja ja säästän kaiken sitten nyt illaksi Serie A TOTTSF:n alkaessa. Aika hyvä taktiikka ollut tässä Team of the Season so farin aikana tämä. Syö välillä vähän kolikoita, mutta samahan tuo nyt on kun pelin elinkaari on jo lähes lopussa.
Muistaakseni just luin jotain EAn tiedotetta tms. et pelit julkastaan ajallaan, tilanteista huolimatta:rolleyes:
Joo siis luin uutisen jossa kerrottiin että Covidin takia myös EA:n pelit ovat todennäköisiä myöhästymään. Mutta tätä nyt sitten EA on kommentoinut jossain? Tämähän siis kuulostaa tasan ei yhtään hyvältä ja juurikin siltä että pusketaan peli väkisin läpi jotta saadaan taas maksimoitua pakkatuotot.

Sori kun kesti, unohdin vastata.
 
Ylös Bottom