FIFA 21 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Tuli tehtyä toinen prime icon pack ja sieltä nous Roberto Carlos. Ihan ok, nyt on vaan vähän kinkkinen tilanne kemian suhteen ku pitää mahduttaa 3 LB:tä avaukseen (davies, lb maldini, carlos).

Tuli tehtyä vielä kolmas ja sieltä Eric Cantona! Tähän on hyvä lopettaa. :D
 
Tänään sitten vihdoin pakkoja isommin auki, viimeksi TOTY:n aikaan. Ihan liikaa ei ole tätä peliä tullut pelattua, lähinnä vaan noita pakkoja tehtyä. Kahdella eri tilillä tais olla yhteensä 155 pakkaa.
 
Ensimmäinen kerta kun tots sbc tuo oikeasti jotain kunnollista.. tots Son.

Muutenkin tämän vuoden totsi on ollut melkoisen hyvä minulle. Normaalisti saanut ehkä jonkun halvimman jos sitäkään per tiimi.

Saldo tällä hetkellä..

Premi

Son
Ederson
Gundogan
Soucek

Community

Mukiele
Ndombele

Saudi x 6

Efl × 12


Eli pariin viikkoon 24 totsia... normaalisti näihin määriin pääsen parissa vuodessa.
 
Alkaa olla sen verran kuollutta tämä aihe, joten kirjoittelenpa jo nytte meikän Fut 21 RTG yhteenvedon.

Tällä kertaa tuli kyllä pelattuu kaikkia pelimuotoja, koska objective pakat ja pelaajat. Edelleen kyllä tykkään eniten squad battle wolrd class/legendary tasolla pelata, ei tarvitse murehtia niin paljon meta joukkueiden puolustamista ja käyttäisi pelaajia josta tykkää enemmän.

Tilastona tällä hetkellä 1070-42-395, vastaavaa tilasto oli Fifa 18:ssa, mutta vasta elokuussa saavutin moisen pelimäärän. Tuli tätä kyllä pelattua... Pakkatuuri ollut jotakuinkin keskivertoa, aina välillä tullut 100-400k ylläri, mitään millin nostoja ole tullut enkä usko, että sellaista myöskään tule tapahtumaan minun kohdalle.

Tässä nykyinen squadini, spoilerin alta löytää minun RTG squad kehitysen ja vielä löytyisi vajaa 1,5 milliä löysää.
Capture.PNG
Aiheena edelleen "FCB kautta aikojen" ollut aiheena, kun varsinkin €A toi melko monia buustattuja Barca SBC pelaajia peliin. Pelin hankinnan lisäksi ei tullut yhtään ylimääräistä rahaa laitettuu sekä epäonnistuin harmillsesti prime R10 hankinnassa. Ei vaan yksinkertaisesti riittänyt motivaatiota treidata, vaikka karkeasti 4 milliä profiittia jaksanut keräämään.

Suunnitelmana on taas pitää pari kautta/versiota taukoo ja pelailla satunaisesti tällä end game joukkueella. :)
Starter:
1 - Starter.PNG

WL Starter:
2 - WL starter.PNG

After Black Friday:
3 - After Black Friday.PNG

After Freeze:
4 - After Freeze.PNG

After TOTY:
5 - After TOTY.PNG

Mid season:
6 - Mid season.PNG
 
Viimeksi muokattu:
Minkälaisil nettiyhteyksil jengi pelaa onlinessa? Itel telian taloyhtiön 100m. Vauhdit siellä 50-80max. Hidasta tuntuu peli olevan......
 
Minkälaisil nettiyhteyksil jengi pelaa onlinessa? Itel telian taloyhtiön 100m. Vauhdit siellä 50-80max. Hidasta tuntuu peli olevan......
Täällä 200m ja ping yleensä jossain 14-20 välillä, silti gameplay tuntuu hemmetin tahmealta... En tiedä mistä johtuu, mutta vaikuttaa siinä määrin pelikokemukseen, että kohta menee fifa kaappiin ja katseet siirtyy syyskuuhun.
 
Itellä aina joku 22-28 pingi. Tuntuu kyl et tuo ping ei kerro mitään ku voi olla ihan samat pingit vaikka kaks peliä ja toisessa saattaa olla peli sulavaa ja toisessa tahmeaa.

Itellä tuo tots on jotenkin aina viimonen motivaation kuolinisku pelille, vaikka on tätä vielä tullut pelattuakin jonkin verran.
 
Täällä 200m ja ping yleensä jossain 14-20 välillä, silti gameplay tuntuu hemmetin tahmealta... En tiedä mistä johtuu, mutta vaikuttaa siinä määrin pelikokemukseen, että kohta menee fifa kaappiin ja katseet siirtyy syyskuuhun.
Tääl pingi 25-30 ja draftis vastustajat jyrää yli! Kaveril kokeilin 500-700m yhteyttä 12-14 pingil. Oli ihan eri peli.
 
Täällä Ping oikeastaan aina 22, syksyllä ihan ekoilla viikoilla mentiin jossain 10 pinnassa. Välillä (n. 30%) tuolla ping 22:lla saa hyvin toimivan onlinematsin ja välillä taas sama ping antaa aivan surkean kokemuksen, ei ymmärrä.

Sanokaapas kokeneemmat managerit näin kauden lopussa, miksi tämä pelikokemus on tuosta 22 pingistä huolimatta joskus aivan hirveä tyyliin: vastus prässää yhdellä pelaajalla mutta et saa mitenkään pelattua sen ohitse. Prässäävä pelaaja ottaa kaikki maasyötöt ja jopa korkeat syötöt. Lisäksi välillä molarilla ei saa potkaistua aloituspotkua edes vastustajan hyökkääjän ohi, joka odottaa mun puolustajan vieressä rankkualueen reunassa. Siellä täytyy olla vastustajalla joku superpress päällä tms? Lisäksi välillä et saa vihulta palloa pois millään, kun taklaat niin vastustajan hyökkääjä vaan juoksee välittämättä eteenpäin tai saat taklattua pallon pois mutta se palaa joka helkkarin kerta takaisin sille taklatulle pelaajalle...

Sitten oma lukunsa on nämä viiveet eli kun painat vaikka laukaise maalipaikassa niin pelaaja virittää vetoa 2 sec, jolloin puolustaja on jo napannut pallon rennosti pois. Tai kun oma hyökkääjä yrittää pysähtyä juoksun jälkeen niin se liukuu muutaman sekunnin, kun taas vastuksen puolustaja pysähtyy samantien. Näissä kaiketi servu on hidas vaikka ping väittäisi jotain muuta.

Mutta joo, ilman näitä onlinepelaaminen olisi ihan mukavaa... ;)

Pelaajanostoista: 2 x Serie a ToTS guaranteed: Berardi ja Donnarumma
BPL TOTS: De Bruyne
CSL: Bakambu
SUPERligue: Davidson
 
Ylös Bottom