Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 22 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

TannedBum

Active Member
HC pelaajilla ilmeisesti masu edelleen täynnä edellistä versiota. Edelleen hiirenhiljaista, vaikka EA Play Trial häämöttää reilun viikon päässä ja Web App korkeintaan viikon. Herätys ! Täällä ollaan aivan täpinöissä. FUT pelimuodon ensimmäiset viikot on aina timanttinen kokemus ja sen jälkeinen kulta-aika jatkuu aina vuoden vaihteelle saakka. Nam Nam Nam :)

Tänä iltana pääsemme jo hieman maiskuttelemaan.

 
Kyllähän tässä pikkuhiljaa innostus alkaa taas tauon jälkeen nousemaan. Varsinkin kun nyt löytyy ps5. Futin alku on aina vielä niin hauskaa.

Tuli tossa käytyä ottamas muutama lämmittely matsi 21:ssa ihan tuntuman vuoksi. Sekin tuntu aika erilaiselta ps5.

Ilmeisesti early accessissa saa vielä pelattua 20h jos on ps5. Ps5 versiota 10h ja ps4 versiota 10h. o_O
 
E_K04HIXMAAUz7z


E_K049dWEAAZ12y


Eikä tietenkään voi julkaista samantien top100, puhumattakaan koko databasesta. :mad:
 
Viimeksi muokattu:
Aika vitsi tuo Rollen ratingin pudotus mut onpahan varaa antaa informeja. On nuo statsit muutenkin aika hatusta heitetty monella pelaajalla.

Esim.
- Salah Mane 90 pace mut kansikuva Mbappe 97 pace
- Mbappella isompi physical kuin CR7
:D
 
Mikä mahtaa olla Reusin kohtalo tänä vuonna. 83ovr ja 75 pace ?

E: No olispa ollut edes tuo 75 pace. EA laittoi kaverin rullatuoliin 73 pace.
 
Viimeksi muokattu:
Hieman laskee nuo ratingit kokonaisuudessaan fiilistä. Logiikka on pahasti hakusessa. Ei mitään esim. sitä vastaan, että tehdään pakeista hieman nopeampia, mutta tämän pitäisi koskea jokaista pakkia, eikä vain kolmasosaa. Tuosta sillisalaatista saa jälleen kerran typerän amatöörimäisen vaikutelman. Kyseessä niin massiivinen julkaisu, että luulisi asiantuntijoiden oikeasti funtsivan näitä numeroita. Dataa on tarjolla mielin määrin, mutta ei, vedetään mielummin hatusta.
 
Kyseessä niin massiivinen julkaisu, että luulisi asiantuntijoiden oikeasti funtsivan näitä numeroita.
EA:n asiantuntijat funtsivat todennäköisesti ainoastaan niitä numeroita, joiden avulla maksimoidaan fifapointsien myynti. Siinä sivussa varmaan ehditään vähän funtsia niitä numeroita, joilla maksimoidaan kaikenmaailman värikkäät erikoiskortit, joiden avulla myydään vielä vähän lisää fifapointseja.

Vai odottiko joku oikeasti, että FUTin puolella nähdään 'realistisia pelaajamalleja' tai 'realistisia kuvauksia pelaajista ja heidän ominaisuuksistaan'?
 
En tiiä kuin pitkään tarjous on voimassa. Ite otin ton heti käyttöön ku ens viikollahan jo early access alkaa.

Koneella seuraavan kerran maanantaina niin sillä kyselin... näyttää kuitenkin olevan syyskuun 30 päivään saakka niin hyvin kerkeen.
 


Tilasiko täältä kukaan tuota OTW-versiota ja jos, mitä siinä luvattiin silloin kesä?kuussa teille? Jos playerpick, älkää missään nimessä jättäkö asiaa tuohon.
 
Onkos jollain ongelmia €a playn kanssa. Mulla tulee ps4.lla vaan hups jotain meni vikaan... hyvin lupaavasti alkaa tämä kausi.
 


Tilasiko täältä kukaan tuota OTW-versiota ja jos, mitä siinä luvattiin silloin kesä?kuussa teille? Jos playerpick, älkää missään nimessä jättäkö asiaa tuohon.

No kaipa sieltä saa halutessaan rahat takaisin ja ennakkotilauksen peruttua jos mainostivat tuolloin virheellisesti tuotetta. Itselle se ja sama. Kyseinen kortti on jokatapauksessa suurella todennäköisyydellä sontaa. Pick olisi taannut kovan pelaajan ja vaikea uskoa että sellaista tarjoaisivat heti lähtöön.

EA, you had me with 4 Days Early Access and 4600 FIFA Points.

Hassua kun julkaisupäivä pitäisi olla 27.9 mutta AU storesta tilattuna se on 26.9 klo 17
 
No kaipa sieltä saa halutessaan rahat takaisin ja ennakkotilauksen peruttua jos mainostivat tuolloin virheellisesti tuotetta. Itselle se ja sama. Kyseinen kortti on jokatapauksessa suurella todennäköisyydellä sontaa. Pick olisi taannut kovan pelaajan ja vaikea uskoa että sellaista tarjoaisivat heti lähtöön.

EA, you had me with 4 Days Early Access and 4600 FIFA Points.

Hassua kun julkaisupäivä pitäisi olla 27.9 mutta AU storesta tilattuna se on 26.9 klo 17
No joo periaattessa kyllä, mutta kun EA:n toiminta on jatkuvasti jotain tämäntapaista ja jengi vaan purematta nielee kaiken mitä tekevät.

NZ on vielä aiemmin, 15.00. Siellä vaihtui keskiyö 49min sitten.
 
Miksi Web App julkaistaan samaan aikaan kuin EA trial(22. pvä) ? Ennen tuo on julkaistu päivä tai kaksi aiemmin. Liikenne ohjataan konsolien puolelle missä riittää kapasiteettia, kun eivät raaski investoida ja nostaa Web App serverikapasiteettia ?
 
Moro kaikille!

Nyt on veemäinen ongelma kiusana. Luukku.comiin tekemäni sähköpostiosoite poistettiin, kun en kirjautunut sinne neljään kuukauteen. Sähköpostiin oli tietenkin liitettynä EA-tilini, enkä pääse nyt web appiin, companion appiin enkä EA foorumeille. EA:n asiakaspalvelussa asioiminen on ihan käsittämätöntä paskaa. Vastaan oikein kaikkiin tiliini liittyviin kysymyksiin, ja lisäksi nicknameni ja tilinumeroni ovat samat PSN:ssa ja EA:ssa. Siltikin vastaukseni tilin verifiointikysymyksiin ovat asiakaspalvelun mielestä väärin, eivätkä he voi vaihtaa uutta sähköpostiosoitetta käyttööni.

Kenties naurettavinta on se, että kirjaudun PSN-tunnuksillani EA-tililleni (näin EA-helpissä neuvotaan tekemään jos ei pääse käsiksi sähköpostiin), mutta silti se vahvistuskoodi lähetetään siihen vanhaan, suljettuun sähköpostiin :D

Lueskelin vertaistarinoita netin syövereistä, ja siellä ihmiset on vääntäneet vuosia sähköpostin vaihdon kanssa tuloksetta. Sähköpostia ei vaan saa EA:n asiakaspalvelun kautta vaihdettua. EA:n ollessa kyseessä ei toki pitäisi olla yllättynyt.

Laskeskelin vaihtoehtoja, ja helpointa varmaan olisi tehdä uusi PS-käyttäjä pleikkarille ja siihen linkitetty uusi EA-tili. Tällöin toki menettäisin kaikki vanhan käyttäjäni saavutukset ja joitain etuja ultimate teamissa. Voin myös jatkaa nykyisellä nickillä pleikkarilla ja hyväksyä sen, että pelaan vain ja ainoastaan konsolilla ilman web appia ja companion appia. Yleensä ne ovat alussa hyvä tuki joukkueen rakentamiseen, mutta nyt tuli ostettua EA playn 10 tunnin triaali tarjoushintaan 0,99 € niin pääsee sitä joukkuetta rakentelemaan ennen pelin julkaisua kuitenkin. Kolmas vaihtoehto on yrittää Luukku.comin asiakaspalvelua ja yrittää saada palautettua sähköpostitili tai luotua samalla nimellä uusi posti (yritin tätä, mutta Luukku kuitenkin valittaa tunnuksen olevan jo käytössä vaikka ovat poistaneet postin :D).

Aika paljon kului viinaa viikonloppuna asiaa murehtiessa ja EA:n intialaisten tukihenkilöiden kanssa chattaillessa. Onko täällä ketään EA prota, joka on onnistunut väännössä noiden pajeettien kanssa?
 
Kyllä mulla ainakin onnistui luukun vaihto uuteen aikanaan. Ihan chätin kautta.

Lisää sun puhelinnumero sinne sun tietoihin, pitäisi onnistua ilman mitään spostivahvistuksia.
 
Ylös Bottom