Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 23 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Saa nähdä monta WC tokenia vielä tulee. EA ilmoitti aiemmin, että niitä tulee 50 + mahdollisia ylimääräisiä tokeneita. Ostin itse aiemmin 10 tokenilla tuon 84+ pakan ja tarkoitus oli käyttää loput tokenit Vieiraan. Pari tokeniahan sai pakkoja ostamalla black fridayna, joten kaiken järjen mukaan noiden pitäisi olla niitä ylimääräisiä. Yleensä on tullut SB tokenit perjantaisin, mutta aika hiljaista oli eilen.

Jos tuon ilmoitetun 50 tokenin saamiseksi pitäisi ostaa EA:n ylihintaisia pakkoja, niin siinä tapauksessa on nähty EA:lta pohjat. Jos ilmoitetaan, että saatavilla on 50 tokenia, niin kyllä ne tokenit pitää silloin pelaamalla saada ihan niin kuin ennenkin. Jos jää Vieira saamatta sen takia, että tokenien saamiseksi olisi pitänyt ostaa jotain pakkoja, niin saa riittää EA:n jalkapallopelit minun osaltani. Tämä versio nyt jää varmaan muutenkin viimeiseksi, kun taitaa jäädä PS5 ostamatta.

Old genillä on viety peli ihan samaksi hutuksi kuin mitä se oli Fifa 22. Viime vuonna lopetin pelaamisen ennen joulua ja jos en saa tuota Vieiraa, niin sama kohtalo on tänä vuonna. Pelinopeus on niin hidasta, että monipuolisesti hyökkääminen on ihan mahdotonta. Kaikilla on hirveä bussi puolustuksessa ja jokaisen vastustajan pelaaminen perustuu pelkkien pystypallojen heittämiseen. Syöttely on todella hidasta ja pelaajat on kankeita. Mitään hienoja syöttökuvioita ei voi tehdä ja kun saat boxissa jollain Neymarilla pallon, niin tuntuu kuin sinulla olisi siellä Pique kärjessä. 11 voittoa on riittänyt joka viikonloppu, vaikka tuon saamiseksi on yleensä tullut vain 1 tai 2 tappiota. Joka viikonloppu sitä vain pelaa ja toivoo, että gameplay muuttuisi paremmaksi ja sitten olisi hyvä joukkue, jolla nauttia siitä parantuneesta gameplaysta. Pelaisin sata kertaa sadasta mieluummin jotain 5-4 pelejä kuin 2-1 voittoja, joissa voitan xG:n 6-0.3.
 
Joko tämä keskustelu on kokonaan kuollut vai eikö kukaan ole saanut yhtään totyä? Ite availin jotain 50-70 pakkaa eikä niistä tullut paljoa tänne kirjoiteltavaa…
 
Ylös Bottom