Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Itävaltaan laskemaan-mutta minne?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Lancer
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Lancer

New Member
Homman nimi on tämä:

Lähden parin kaverini kanssa perjantai-aamuna Mucheniin (kotiin ensi tiistai-iltana, jalat toivon mukaan ei-murtuneina), vuokraamme sieltä auton 5 päiväksi ja ajamme Itävaltaan, tarkoituksena laskea maan luultavasti hienoissa mäissä(siellä on joku vuori nimeltä Ahlpit, on kuulemma iso). Puolet laudalla, toinen puoli porukasta suksilla.

Siinä tulee eka ongelma: kukaan meistä ei ole ennen sielläpäinkään käynyt, joten jos joku täältä boardilta tietää jotain Austrian hiihtokeskuksista niin kertokaa ihmeessä.

Innsbruck ja Zell Am See (tjsp.) ovat kuulemma ihan varteenotettavia vaihtoehtoja, mutta olisko täältä mitään suosituksia tiedossa?

Ja onko maassa mitään muuta näkemisen arvoista kuin ne nyppylät?

Danke Schön jo etukäteen kaikista vinkeistä.
 
120 kilsaa? Sehän ei oo matka eikä mikään.
Selvä, Kitzbuheliin siis. Kiitti neuvoista, toivottavasti sieltä löytyy joku suht halpa gasthaussi.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Lancer
120 kilsaa? Sehän ei oo matka eikä mikään.
Selvä, Kitzbuheliin siis. Kiitti neuvoista, toivottavasti sieltä löytyy joku suht halpa gasthaussi.

Kitzissä on kyllä muistaakseni kaikki aika perkeleen kallista kahvista lähtien (varmaan sielläkin on jotain halvempaa yösijaa). Mutta siitä n. 10km:n päässä sijaitsee paikka nimeltä St. Johann in Tirol, jossa voi yöpyä halvemmalla, ja kuitenkin taso on aika korkeaa. St. Johannissa voi tietenkin laskeakin, rinteestä löytyy erinomainen ravintola (muistaakseni nimeltään Stanglalm), jonka isäntä Sepp on varsinainen persoona.
 
Ylös Bottom