Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Kurkista oikean pelitoimittajan elämään osoitteessa http://feldon.net

VAROITUS: Mukana on kohtuuton määrä gonzo-journalismia, Konsolifinin legenda-ukkoja ja silkkaa fiilistelyä.
 
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Satunnaista kirjoittelua videopeleistä (cräppii inglishii, mutta toivottavasti luettavaa):
---
Identtisiä videopelikaksosia (eli itse bongattua kamaa):
---
Syberia-fanisaitti (cräppii disainii ja päivityksistä ei tietoakaan):
---

Edit: Lopetin sivujen ylläpidon. Tuottamani sisällön jakaminen ja träkkääminen kun on kätevämpää Picasawebin, Facebookin ja muutaman käyttämäni foorumin kautta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Pelivoimala on minun ja kavereideni pyörittämä pelisivusto jo vuodesta 2004. Sivuilta löytyy runsaasti peliarvosteluja eri alustojen peleistä.

Nykyään sivuilta löytyy myös musiikki- ja elokuva-arvosteluja.

Osoitehan on siis: www.pelivoimala.net.
 
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

www.viperseven.blogspot.com
Omat sivuni eivät ole juurikaan peliaiheiset mutta Blogissani ei juuri muusta puhutakkaan kuin pelaamisesta. Nyt lähinnä Ps3 ja kunhan tuon Wii:n saan hyppysiini niin luultavasti myös tästä. Mahdollisesti viellä Psp ja Ds voivat löytää tiensä tuonne blogiini. Kyseessä on lähinnä mietteitä pelimaailman tapahtumista sekä peleistä itsenään, myös musiikista sekä muusta viihteestä löytyy jotain.

Suosittelen Google Bloggeria kaikille jotka mahdollisesti haluasivat oman peliaiheisen sivun luoda, kyseessä on hyvin helppokäyttöinen sivusto johon ketä vain voi rakentaa oman blogin
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Digitaalinen elämä -blogin osoite vaihtui. Tämä osittain peliaiheinen sivusto löytyy nyt osoitteesta:
www.digitaalinenelama.com

Uutuutena sieltä löytyy DIGINIKSIT -osio. Parhaat niksit julkaistaan - lähetä omasi!

:cool:
 
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Vuoden vanha aihehan tämä on, mutta ajaa kai vielä asiansa :)

Pelikaani.net on ollut nyt jonkin aikaa työn alla. Sivulle kerätään suomalaisia "nykykonsolien" peliarvosteluja, joita voi sitten hakea ja järjestellä haluamallaan tavalla. Ulkomailtahan tämäntyyppisiä löytyy, mutta pähkäilin että suomiversiollekin voisi riittää kiinnostusta. Rekisteröityneet käyttäjät voivat jättää myös omia arvosteluja. Ja kannattaa rekisteröityäkin, sillä jäsenille on tulossa lähiaikoina kilpailu, jossa on ihan oikeita palkintoja ;)
 
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

PS3-peliarvosteluja
Lyhyitä arvostelujani PS3-peleistä. Tällä hetkellä siellä on vain yksi, mutta kaksi lisää on tulossa ihan lähiaikoina, Resistance ja Uncharted.

PS. Ketjun aloittanut on kirjautunut viimeksi v. 2004.. Joten vaikea odottaa, että saataisiin tämän ketjun 1. viestiin listaa näistä sivuista...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Pelaajalauta

Sivustouudistusten myötä Pelaajalauta etsii uusia jäseniä yhteisöönsä. Pelaajalauta on avoin ja rento paikka keskustella peleistä asiantuntevien ja asiallisten ihmisten kanssa. Pelaajalauta tarjoaa käyttäjilleen jatkuvasti parantuvan ja laajentuvan keskusteluohjelmiston. Yhteisön mielipiteet ja ehdotukset ovat kehityksessä tärkeässä roolissa. Aivan uutena ominaisuutena jokaisella jäsenellä on mahdollisuus luoda Pelaajalaudalle oma blogi. Kattavat työkalut mahdollistavat blogeissa muun muassa omien blogikategorioiden luomisen, omat logot ja omien CSStiedostojen käytön. Näiden avulla käyttäjät voivat halutessaan luoda täysin omannäköisen ja yksilöllisen blogin Pelaajalaudalle. Merkittävänä etuna esimerkiksi Blogspottiin on se, että blogisi tulee myös luetuksi, koska Pelaajalaudalla on jo valmiiksi iso lukijakunta. Rekisteröityminen on tietysti täysin ilmaista ja niin myös kaikki muukin. Pelaajalauta on olemassa yhteisöään varten. Tervetuloa!
 
Ylös Bottom