KFIN-sarja, F1 2021, Kausi 1

Kirai

Toimitus
Hei!

Ensi viikolla starttaa perinteinen KFIN-sarja uuden F1 2021 merkeissä. Tällä hetkellä sarjassa on 18 vakikuskia, joten pari paikkaa on teoriassa vielä vapaana, ja reservikuskeja otamme mielellämme mukaan. Jos innostusta oikein löytyy, niin tarvittaessa avaamme toisen sarjan pääsarjan ohelle. Eli jos ajohaluja löytyy, niin pistäkäähän viestiä minulle joko täällä, tai PSN:n kautta nimimerkille Kiraih.

Tässä sarjan Discord, minne voi myös tulla ihmettelemään menoa ja ilmoittautumaan kisoihin:

Sarja pyörii PS4/PS5:llä.

Ensimmäisen kauden kisakalenteri on tällainen:

Season 1.png

Ajamme tuttuun tapaan torstaisin klo 20.15 alkaen, ensiksi 18 minuutin aika-ajon, jonka jälkeen 50 % kisan (noin. 40 minuuttia). Ajoavut ovat sallittuja, poislukien varikkoavustimet ja braking ja steering assistit. ABS, TC ja automaattivaihteet ovat sallittuja. Sarja pn perinteisesti ollut varsin kovatasoinen, ja toivottavasti tälläkin kertaa saadaan korkealaatuista kilvanajoa.

Sarjan osakilpailut tullaan striimaamaan selostuksen kera KonsoliFINin twitch-kanavalle, joten se kannattaa ottaa seurantaan: www.twitch.tv/konsolifin

Pyrin hieman muuttamaan sarjan konseptia ja jakamaan täällä tuloksia enemmän nähtäväksi, sekä kertomaan sarjan kuulumisia eri muodoissa. Kannattaa siis ottaa tämä palsta myös seurantaan.

Jos on kysyttävää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä!
 
Viimeksi muokattu:

Kirai

Toimitus
Enpä kuitenkaan muistanut tänne hirveästi päivittää kauden aikana. No todettakoon että kausi päättyi tällä viikolla, ja uutena mestarina kruunasimme Velmu05:n. Onnittelut!

Toinen kausi starttaa parin viikon kuluttua.

Lisaa_otsikko.png
 
Ylös Bottom