Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kotibileiden piristäjät

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja feldon
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

feldon

KonsoliFIN Alumni
Frankin kanssa oli taannoin puhetta pelaamisesta kotibileissä. Silloin vahvimmat partypeliehdokkaat löytyivät DreamCastilta ja Cubelta. Mutta millainen on PS2-(party)pelien tarjonta?

Toisin sanoen: Osaatteko ehdottaa hyviä PS2-pelejä pelattaviksi kotibileissä, tupareissa ja vastaavissa juoma-illoissa? Pelien pitäisi olla sellaisia, että niitä voi pelata pienessä nousuhumalassa ja olisi plussaa jos naisetkin voisivat osallistua.

Ehdotuksia!
EDIT: Ehdottakaa myös peliaiheisia juomapelejä, jos tulee mieleen :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ehdotan T4:sta ja WWE - Shut Your Mouthia. Siinä on todellisia partypelejä ja naisetkin saattavat kiinnostua komeista köriläistä. :p
 
super puzzle fighter 2 turbo on paras kyseiseen tarkoitukseen. ok, se on tosi vanha ps one -peli, mutta saa edelleen hyvälle mielelle. kaveripiirin kestosuosikki.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan paavi88
Räiskinnät ja futikset saattavat olla liian monimutkaisia
No, futis ainakin on helposti melkoista "puulaaki-palloilua", kun kaikki vaan juoksevat pallon perässä,
mutta videotykki + PS2 + PES2 + (2 x MultiTap) + (8 x ohjain) + (8 x kaveri) + (∞ x olut) = Todella hubaa.
 
Virtual Tennis 2, jos naisia mukana.

Itse en noita partypelejä ole juuri harrastanut, joten enpä osaa sanoa niistä. Ehkä semmosten fanit ostaa Nintendon PS2:n huonon tarjonnan takia? IGN listaa peräti kolme party-peliä PS2:lle. Arvosanat 2.9-5.9! :(

Äijäporukan menestyksekkäitä (näitä lähes kaikki tykkäävät pelata): PES 2, TimeSplitters 2, Burnout 2, GT 3, Virtual Tennis 2. Varauksin Colin McRae Rally 3, Tekken Tag Tournament ja Virtual Fighter 4.

Vanha ketju aiheesta.
 
NHL Hitz 2003 on kyllä loistavaa hupia ainakin viidellä pelaajalla, peli vain paranee mitä enemmän pelaajia.
 
Jurka: oletkos pelannut sitä aiempaa 20-20:ta? Kiinnostaisi tietää, millaisia muutoksia tuohon uudempaan versioon on tullut?
 
Ei ole kyllä tullut kokeiltua, kuulemma maalien määriä peleissä on vähennetty, vaikka kyllä niitä reilusti tulee vieläkin, mutta ainahan voi muuttaa peliasetuksia, vaikka että one-timerit eivät uppoa niin varmasti.
Ja kuvista olen huomannut, että pelaajamalleja on parannettu ROIMASTI(lue: isommat ja pienemmät, ja ohuemmat ja paksummat pelaajat erottuvat).
 
Tuntui tuo Tiger Woods 2003 iskevän humaltuneisiin tovereihin aika hyvin, analogitikun edestakaisin painaminen kun ei ihan hirveesti vaadi... tosin tarkkuus hiukan kärsii kun promillet nousee :D
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jore
Vanha ketju aiheesta.
JORE, Kuten varmaan huomasit, kummatkin threadit ovat minun aloittamiani :) Erotuksena edellisessä käsiteltyihin "yleisiin" moninpeleihin, tahtoisin siis tietää erityisesti hyviä kännäys/party -pelejä, joita naisetkin voisivat kenties pelata. Ero on olemassa, vaikka se onkin hiuksen-hieno.
 
PSonen Crash Team Racing, joka joidenkin mielestä on parempi kuin Mario Kart 64. Sitä kun pelaa jaetulla ruudulla niin kyllä tunnit vierähtää, se on varma.
WWE SYM, jos sattuu omistamaan multi-tapin.
Muistaakseni suunnitteilla oli PS2:lle sellainen Super Smash Bros. Meleen kaltainen peli, jossa Nintendo hahmojen sijaan taistellaan Konamin hahmoilla. Se kuulostaa aivan uskomattoman hyvältä. Tietääkö joku mistä pelistä on kyse?
 
No varsinaisista kotibileistä en tiedä, mutta aikanaan tuli pelattua timesplittersiä ja pes:siä isommissa porukoissa ja kyllä oli hienoa :p

PS. koita paavi ostaa se multi-tap takaisin :D
 
Ylös Bottom