Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mikä kolmesta Boksista ostoon?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Robotor
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Robotor

New Member
Tässä yrittänyt tutkia mikä boksi olisi omaan käyttöön paras ja pää parka on ihan sekaisin.

Tarkoitus olisi että voisin pelata kaikkia nykypelejä täysillä ja HDMI - liitännän kautta. Lisäksi toivon että joskus hamassa tulevaisuudessa Boksille tulee kunnon MMORPGeitä (World of Warcraft meininkiä) joita varten sitten tarvitsen kovon ja näppiksen.

Tekeekö tuolla kovolla muuta kuin pelitallennukset ja mahdolliset leffat?
Voiko kovon vaihtaa suurempaan?
Onko mahdollista siirtää PC:ni kovalevyltä leffatiedostoja (.avi) Xboxin kovolle katsottavaksi?

Anteeksi jos nämä kysymykset on kysytty sataan kertaan. Koitin kahlata foorumia, mutta en oikein löytänyt vastauksia. Varsinkin muut MMOPRG pelaajat tuntuvat vielä konsolipuolelta puuttuvan lähes kokonaan.

Kiitos.
 
Vastaus: Mikä kolmesta Boksista ostoon?

Itse sanoisin että Elite ois paras sinulle. Xboxiin käy kaikki USB-liitännäiset näppikset, tosin en tiiä pystyykö sitten sillä pelaamaan (täl hetkel ei yhtään peliä joka vaatisi näppiksen).

Kovollehan saa XBLA pelejä ja demoja Marketplacesta ja sitten kun se Video Marketplace joskus tänne rantautuu nii sinne voi tallentaa niitä leffoja. Xboxillehan on vain 20 ja 120 gigatavuisia kovoja joita suurempia ei pysty siihen saamaan. Elitessä 120gt kovo.

Xboxin kovolle ei pysty siirtämään mitään tavaraa tietokoneen kovalevyltä, mutta ulkoiselta kovalevyltä voi kahtoa elokuvia boxilla tai sitten lähiverkon kautta streamattuna (video tietokoneella ja katsot sen xboxilla).
 
Vastaus: Mikä kolmesta Boksista ostoon?

Ok, kiitoksia. Eli kovalevyllinen laite siis kainaloon. Mutta eikö tuo pienemmällä kovolla varustettu versio toimisi tarkoitukseeni? Vai onko noissa kovalevyllisissä muutakin eroa kuin 20g ja 120g kovokokoero? Aiemmin ainoastaan tuossa Elitessä näytti olevan HDMI liitäntä, mutta nyt taitaa jo olla kaikissa bokseissa.

Kuitenkin eikös sen kovon voi vaihtaa niin ostaa sitten myöhemmin sen ison, Kun Elite maksaa yli 100 euroa enemmän kuin se 20g malli. Ja mitä tällä hetkellä tekee tuolla isolla kovolla? En usko että demoja tulee oikeasti testattua kuin yhtä kerrallaan...
 
Vastaus: Mikä kolmesta Boksista ostoon?

Eipä niissä kovoissa ole muuta eroa kuin koko. Ja HDMI löytyy boxeista joissa ei tuu peli mukana.
Ja sen isomman kovon voi toki ostaa myöhemmin kun näkee että tarvitsee. Tietojen siirto vanhalta kovolta uuteen onnistuu MS:n omalla siirtokaapelilla jonka saa ilmaiseksi kun soittaa sinne tukeen. Tosin se 120gigan kovo taitaapi maksaa yli 150e tällä hetkellä.
 
Vastaus: Mikä kolmesta Boksista ostoon?

Hienoa, nyt alkaa valkenemaan. Onhan se Elite musta ja toisaalta siinä tulisi HDMI piuha mukana ja muuta kivaa. Pitää tutkia vielä kaupoissa että millaisia diilejä saa hierottua.

Kiitoksia paljon avusta veli OxyG. Arvostan.
 
Vastaus: Mikä kolmesta Boksista ostoon?

Hehheh, cool kaksinpuhelu :cool:

Sellainen PIENI korjaus, että aikanaan kun/jos video market place tulee Suomeen, niin ei niitä elokuvia voi silti sille kovolle ladata. Ainakaan pitkäksi ajaksi; Leffat ja sarjat ovat vuokrattavaa materiaalia ;)
 
Ylös Bottom