Millainen SM-liiga tuleviin Änäreihin?

käkikotka

Well-Known Member
Olisiko jo pikkuhiljaa aika tehdä joku kunnon SM-liiga game mode tulevaan EA lätkään??

Vois kyllä myydä Suomessa todella,todella paljon jos onnistuis..

Tokihan tossa on jo nyt mukana SM-liiga,mutta edelleen vähän vaisu..
 
Onko tämä ketju jossa heitellään ilmoille ideoita, joita kukaan ei koskaan lue?
 
Jos haluaa että SM-liigaa kehitettäisiin pelisarjassa niin kannattaa vinkata suoraan liigalle ja seuroille että tekisivät syvempää yhteistyötä EA:n kanssa. EA joka vuosi on yhteyksissä liigaan/seuroihin esimerkiksi pelipaitojen ja logojen osalta.
Itse toivoisin että peliin lisättäisiin aitoja jäähalleja myös SM-liiga seuroille. Olisihan se nyt Tampereen kaupungille sekä Nokia-firmallekin hyvää mainosta jos pelisarjassa olisi uusi Nokia Areena mallinnettuna Ilvekselle ja Tapparalle.

Aidot laitojen mainokset olisi hyvä, mutta aitoja jäämainoksia en haluaisi ainakaan niin paljoa... Muutama vuosi sitten näkyi Telian ja Prisman mainokset laidoissa, mutta enää 22:ssa niitä ei ole. Autenttisuutta toisi hyvin jos pelissä käytettäisiin SM-liiga joukkueilla pelatessa Telian TV-grafiikoita pistetaulukoissa. Esimerkiksi FIFA -peleissä on hienosti kun Valioliigassa on autenttiset Valioliigan TV-grafiikat ja Bundesliigalla omansa. Tämäkin olisi Telialle hyvää mainosta...

Uskoisin että jos NHL-peleissä SM-liiga olisi hienosti toteutettu niin oikea SM-liiga hyötyisi tästä kun videopelin pelaajista voisi tulla oikean liigan seuraajia.
 
Ylös Bottom