Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Minecraft Legends - Reaaliaikastrategiaa Minecraftin merkeissä

Gimble

Well-Known Member
1678649066523.png

Julkaisupäivä: 18.4.2023
Kehittäjä: Mojang Studios & Blackbird Interactive
Julkaisija: Xbox Game Studios
Moottori: Bedrock engine
Lajityyppi: Reaaliaikastrategia (yksinpeli & moninpeli)
Alusta: Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One, Xbox Series X/S, Xbox Cloud Gaming
Game Pass Day 1: Kyllä


Piti sitten tämäkin päivä nähdä kun perustan Minecraft pelille ketjun, erikoista. Ei muuta, mutta tässä on nyt kaiketi ihan varteenotettava strategiapeli kyseessä ja nehän kiinnostaa aina. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä sieltä putkahtaa runsaan kuukauden päästä.
 
Viimeksi muokattu:
Maailmalta arviot. Suosittelu prosentti on aika heikko.

 
Itse pidin todella paljon Minecraft: Dungeons -pelistä, joten tämäkin lähtee varmasti testiin. Meinasin ostaa tämän pelin PS5:lle, mutta unohdin kokonaan, että tämähän on Microsoftin oma peli ja saapuu Game Passiin. Arvostelujen perusteella peli tuskin on mikään mestariteos, mutta eihän jokaisen pelin tarvitsekaan olla sellainen, kuhan vain peli itsessään on hauska.
 
SkillUpilta katsomisen arvoinen arvostelu. Hyvin tuo esiin minkälainen peli tämä itseasiassa on ja mitä se tarjoaa. Hyvältä vaikuttaa. Tiedä sitten mihin väliin tätäkin ehtisi pelata. :)

 
La
SkillUpilta katsomisen arvoinen arvostelu. Hyvin tuo esiin minkälainen peli tämä itseasiassa on ja mitä se tarjoaa. Hyvältä vaikuttaa. Tiedä sitten mihin väliin tätäkin ehtisi pelata. :)Ladattuna ois tosiaan boksille jo, aika vaan meinaa olla kortilla niin toivottavasti viikonloppuna pääsis jo testaileen :)
 
Ylös Bottom