NHL 18 - Hockey Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla valuutalla kielletty)

Keskustelu osiossa 'NHL' , aloittajana lake79, 15.08.2017.

 1. Speedy84

  Speedy84 Member

  Oma tiimi myös aika valmis: https://hutdb.net/18/builder/1001979

  Ykkösdivari voitettu, joten vois alkaa siirtyä fifan puolelle. YV:llä yhteyttä jos kiinnostaa hieroa kauppoja.
   
 2. lake79

  lake79 Active Member

  XBL:
  lake79
  PSN:
  lakeseiskaysi
  Sanattomaksi vetää nää uudet icekortit. Mutta näemmä EA tosiaan vetää jonnepelaajien itkujen mukaan nykylinjaansa totaalisesti. Itselleni jo se 99 John Scott oli motivaation tappaja aiemmin, suruvalittelut vaan niille jotka tähän on vielä omaa rahaakin pistäneet kiinni pelin ostamisen lisäksi.
   
  fcnurmes tykkää tästä.
 3. fcnurmes

  fcnurmes Member

  Minut vetää sanattomaksi koko peli. Eilen arvelin, että kokeillaanpa pitkästä aikaa pelata yksi matsi huttia. Tämä oli virhe, joka ei tule toistumaan!! Peli-into meni jo heti alussa, kun huomasin vastustajan yrittävän keskeltä rannelaukausta yläkulmaan. Muutahan se ei sitten yrittänytkään. Niin paljon tympäsi, että annoin sen laukoa joka kerta siitä samalta paikalta maalia kohti. 20 kertaa se yritti ja sen jälkeen teki pari maalia samalta paikalta, jonka jälkeen mulle riitti. Edellisen kerran peli-into lopahti täsmälleen samasta syystä. Ei tää enää ole mitään jääkiekkoa, vaan "voitto hinnalla millä hyvänsä" peli. Yhden käden sormilla saa laskea ne kerrat, kun vastaan tulee jääkiekkoa muistuttavaa peliä pelaava pelaaja. Sehän tuossa huvittaa, että itsellä oli vastaavat paikat toisessa päässä, mutta jostain syystä vedot suuntautuivat reilusti ohi maalista. Kaipa siitä rangaistaan, kun en ole penniäkään käyttänyt pakkoihin:)
   
 4. Nuuskamuikkunen

  Nuuskamuikkunen New Member

  Käsittääkseni pakko oli tämä "Ice" uudistus tehdä koska hutin pelaajamäärät ovat pienentyneet huomattavasti, syy tähän on että he ketkä omistavat joukkueen mikä koostuu max 88 ovr pelaajista ovat jättäneet hutin koska turhan epäreilua on pelata max 88 ovr pelaajilla joukkueita vastaan mikä koostuu pelkästään +90 ovr pelaajista.
  Tämä "Ice" uudistus pyrkii saamaan ne pelaajat takaisin hutin pariin ketkä omistivat juuri tuollaisen heikomman joukkueen.
  Eli lyhyesti sanottuna tällä pyritään saamaan joukkueet tasaväkisiksi jotta ihmiset taas palaisivat hutin pariin, toisin he ketkä ovat laittaneet oikeaa rahaa pakkoihin niin he tässä häviävät mutta heiltä luultavasti löytyy noita kultakeräilykortteja paljon...
  Minun mielestä parempi uudistus olisi ollut se että olisi saannut itse määrittää minkä tasoista joukkuetta vastaan haluaa pelata tai sitten saisi päättää että pelaako niitä joukkueita vastaan ketkä ovat laittaneet oikeaa rahaa huttiin.
  Korttimarkkinat ovat täysin sekaisin juuri nyt ja saako jokainen pelaaja jouluna sen 99ovr pelaajan?
  Niin ja myönnän että itselläni myös on mielenkiinto huttia kohtaan hävinnyt juuri sen takia kun vastustajilla on lähes aina ylivoimaset joukkueet minun joukkueeseni verrattuna joten siinä mielessä tämä "Ice" uudistus on hyvä.
   
 5. Borgenator

  Borgenator Member

  Ei tuo ice setti huono ole. Lähinnä se hyödyttää keskinkertaisia pelaajia keskinkertaisia vastustajia vastaan.
  Perus kultapelaajilla pärjää vallan hyvin jos osaa joukkueen rakentaa.
  Se jos oikeaa rahaa on pakkoihin työntänyt niin oma moka.
  Toki EA tällä saa lisää valuuttaa kun pässit työntää rahaa pakkoihin.
   
 6. Borgenator

  Borgenator Member

  Mutta nyt loppui kiinnostus huutokauppaan. Rosteri on valmis. Sitä ei tarvii muuttaa enää.
  Joten pumppaan kaiken myyntiin mitä varastossa on, joten kandee kattoo huutokauppaa. Nyt lähtee halvalla. Tosi halvalla
  150 setti keräilyä. Flash, evo, pronssi, silver, gold jne jne
  200 pelaajaa joista on suurinosa yli 10k ukkoja, on myös legeä, flash, hero jne jne

  Pistän kaiken myyntiin reippaaseen alihintaan nyt. Kaiken.
   
 7. Borgenator

  Borgenator Member

  Miksi et vaan pelaa kaverilta pois noita paikkoja? Jos ei vihu muuta osaa niin napsaset voiton kotiin.
  Itse tykkään koittaa maalia useista eri paikoista. Toki jos vastustaja antaa yrittää yhdestä ja samasta mistä uppoaa niin miksi jättäisin käyttämättä tilaisuuden?
   
 8. fcnurmes

  fcnurmes Member

  Tiedät varmaan itsekin elämässä, kun mielenkiinto jotain asiaa kohtaan lopahtaa, niin ei silloin kiinnosta. Mie oon järjestään lopettanut kesken kaikki matsit, missä ei jääkiekosta ole tietoakaan. Sillä ei ole väliä pärjäisikö kyseisessä ottelussa, vai ei. Tänään möin kaksi kultakeräilykorttia 32K kappale ja pelasin yhden matsin. Ostin sitä ennen muutaman sentterin, kun näytti olevan tyhjennysmyynti. Voitto tuli ja pelasin loppuun, koska kumpikin pelasi jääkiekkoa. Ei synergyjä käytössä, koska en oikein enää usko niihin ollenkaan. Verrattuna Fifaan, niin tässä saa pelata koko ajan ohjainta puristaen. Mielestäni tämmöinen ei kuulu peliin, jota pelataan huvin vuoksi. Kyllä saisivat tulevaisuudessa tehdä hutista oman pelin ja änäristä oman.
   
 9. BlackTnT

  BlackTnT Member

  PSN:
  BlackTnT_FIN & CrimsonTnT
  EASHL:n kanssa ollut pientä taukoo ja tullut enempi HUT puolella pyörittyä viime viikkoina. ICE kokoelma osui itselle melkoisen sopivaan aikaan kun ennakkopakoista ja haasteista saadut kultakortit oli tallessa ja jonkin verran ollut myös pakkatuuria alkuvaiheessa, jonka takia myös mukava määrä coineja oli apuna joukkueen rakennukseen. Peruskausi on mennyt positiivisesti ja tässä versiossa olen jopa tykkäillyt pelaamisesta. Välillä tulee rasittavia pelejä joissa tuntuu että vastus saa kaikki irtokiekot ja koppaa kiekot kammottavilla takapokeilla suoraan itselleen, mutta silti saanut puserrettua mukavan voittoputken. Kilpailuhenkistä kautta tuli testattua mutta taidan jatkossa pysytellä sieltä poissa...

  Synergiat ovat ainakin omasta mielestä toimineet tähän asti, nytkin 3 joukkue- ja 3 pelaajasynergiaa aktiivisena. Tällaisella toistaiseksi mennään https://hutdb.net/18/builder/1006716

  Osaako joku sanoa saako joukkeen nimeä vaihdettua jälkikäteen? Tuli nimittäin aloittaessa typoiltua :D
   
 10. team1

  team1 Member

  Koko joukkue kaupan. Pelit pelailtu tän version osalta.

  Yhteisarvo pyörii jossain 550-700k

  Yv:llä vaan viestiä. Puol ilmasella lähtee!
   
 11. Salme

  Salme Member

  PSN:
  Machinisti
  Pari kuukautta pelannut pelkästään Fifaa ja tänään ajattelin pitkästä aikaa käynnistää änärin. Peli latautui ja ihailtuani pari sekuntia alkuvalikkoa quittasin ja poistin pelin kovolta. Siellä lepää lähes miljoona coinssia HUTissa, ei vaan kiinnosta vttuakaan. Pelin alkuvalikko ja ulkoasu kertoo jo niin paljon. Fifaan verrattuna.. Ei vttu sentään.. Miten tuollaista paskaa on voitu laittaa myyntiin.
   
 12. Alvar97

  Alvar97 Member

  Jaaha sitä on kaikki jouluvalot ansaittu. Millos nuo rewardit saapuu käyttäjille? Vittumainen sulaminen compissa, oltiin ennätystahdissa jo kolminkumeroisella sijalla menossa. Sit neljä tappiota putkeen, koska "nyt on tultava voitto ja takas ylöspäin sijaa". No eipä tullut ei ja nyt ollaan 7000 paikkeilla, jos kohta raapis parit voitot vielä ennen deadlinea

  Porukka lyttää HUTin ja kehuu futtia. Itellä täysin toisinpäin, futtia pelattu ns vitusti sen ekasta versiosta asti. Nyt ei pää enään kestä tuota menoa. FIFA tällä hetkellä ainoastaan kavereita vastaan manualpelejä varten.
   
 13. lake79

  lake79 Active Member

  XBL:
  lake79
  PSN:
  lakeseiskaysi
  Joululahjat HUT:ssa. Dadonovin ja Rakellin ICE, CuJo ja Shanahanin joulu tänne.
   
 14. Alvar97

  Alvar97 Member

  Mistä noi löysit? Itellä ei näy missään

  E; aa olin malttamaton, hetken anto olla valikossa niin ilmesty.

  E2: Ice Schwarz, joulu Bourque. Joopa joo, se ei mieluisin joulu lege sieltä sitten :) joista kumpikaan ei omaan jengiin mahdu kentälle sitten millään
   
 15. Eggi33

  Eggi33 New Member

  Tässä perheessä ei mennyt nallekarkit ihan tasan noissa palkintopakoissa. Omalla porukalla/tilillä sain Joulu-Rolstonin ja jonkun 87 ice-kortin mitä en edes muista. Poika sai omalla tilillään Joulu Messierin, normi Crosbyn ja ice-William Carlsonin :eek:

  Pakko hieman avautua tuosta compista, tai oikeestaan meistä suomalaisista vastustajana pelimuodossa. Mikä siinä on kun suomalaisista valehtelematta ainakin puolet harrastaa jonkunlaista pers..lyä ollessaa joko johdossa tai tappiolla? Eilen illalla palkintopakkaa aukaisemaan mennessä ajattelin että kerkeen sopivasti vääntää yhden pelin compia ennen muita menoja. No vastassa joku suomi-jonne joka mätti jo ennen puoliväliä pelin 7-1 vedettyään kiekon peräti 10 kertaa maalia kohden, ei oikein omalle veskalle koppi tarttunut. Kolmannessa erässä alkoikin sitten omassa päässä karkuun luistelu herralla 6 maalin johtoasemassa, itse ajattelin jo häviöllä ollessa että pelataan peli loppuun koska en kerkeä toista pelaamaan. No tätä omassa päässä pyörimistä kestikin sitten koko erän... Laitoin pelin jälkeen viestiä et mitä pelle pelleili niin syynä oli siihen se että hän yritti saada minut lopettamaan aikaisemmin koska ei halunnut käyttää aikaansa moiseen vastustajaan :confused: Katoin herran statsit kyseisellä kierroksella niin ne oli 15 peliin 8 voittoa ja 7 tappiota, eli melkonen pelimanne siis oli kyseessä :D

  Onneksi sieltä löytyy ihan hyvääkin peliseuraa välillä ja jos ei muuten niin sitten eashl:n puolelle pelaamaan, siellä näitä idiootteja ei niin paljon enää olekaan...

  Hyviä pelihetkiä palstalaisille..
   
  Alvar97 tykkää tästä.
 16. Mansoo17

  Mansoo17 New Member

  Myynnissä pelaajia noin 5 miljoonan arvosta, yhteydenotot yv.
   
 17. team1

  team1 Member

  Myydään halvalla koko joukkue pois! Erikoiskortteja koko jengi käytännössä. Sika halvalla lähtee!

  Yv:llä kiinni!
   
 18. Upii

  Upii New Member

  Täälläkin joukkue myynnissä. Erikoiskortteja käytännössä kaikki. Yv:llä tavoittaa.
   
 19. Metoowantmoor

  Metoowantmoor New Member

  Hola! Onko kellään ylimääräisiä huippuäijiä nhl18?
  Laita yv. Niin sovitaan diilit.
  Kannattaa tarjota ykkösukkoja laidasta laitaan, siis kaikki kunnon pelimiehet kiinnostaa!
   
 20. nightrider

  nightrider Member

  Minkälaisia suomi jengejä porukalla on?

  Mikä on maksimaalinen siis parhaat ovr pelaajat ja synergiat?
   

Jaa tämä sivu