NHL 18 - Hockey Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla valuutalla kielletty)

Olihan taas matsi yllättäen venäläistä vastaan. Ei osaa pelata paskaakaan, mutta jotenkin ihmeellisesti se selviää joka tilanteesta, vaikka on ensin pelannut itsensä ulos. Mä oon ihan ok aloittaja, mutta nyt ei tarttunut, vaikka vastustaja ei ottanut edes asentoa. Hikisesti pääsin sentään jatkot häviämään. Suosittelen välttämään joukkuetta DUBROVNIK 5
 

fcnurmes

Member
Tuleekohan tähän pelimuotoon ikinä mahdollisuutta voittaa heikompi vastustaja ilman EA:n väliintuloa? Toinen mitä toivon on kuormittajien tippuminen pelistä. Tasainen pingi, ei ongelmaa, mutta sahalaita pingillä pelaamisesta ei tule mitään. Momentumit vain taklauksista ja maaleista, mutta ei koko peliksi. Ei niin, että vastustaja mättää saman momentumin aikana neljä maalia!! Pelimekaniikkaa ne eivät saa Rammerin aikana kuntoon, mutta nämä edellämainitut asiat kunnostamalla Hutista saa pelattavan. Kortteihin en ota kantaa, koska ne tulevat olemaan aina 99 ovr.
 

fcnurmes

Member
On tää pelimuoto kyllä omituinen.. Miten voi olla joka kerta, että 3. divarista tulee mestaruus, mutta kakkosdivarissa joko pysytään tai tiputaan? Siis 2. divarin pelit häviän usein maalilla ja tietysti huippujamppoja vastaan mitään mahdollisuuksia ole. Tuo kaava vaan menee liian samalla tyylillä joka kausi. Nyt otin käyttöön nuo Brianstormin strategiat, jotka kyllä ovat hyvät. Pitäisikö kahdessa ylemmässä pelata vähemmillä synergioilla, paremmilla pelaajilla, vai eikö oma taso vain riitä tuota korkeammalle? Nousu ykköseen on jäänyt parhaimmillaan kahden pisteen päähän..
 

Nomansland

New Member
Morjens! Ootteko saanu noita Matkalla mestariksi tjsp. kortteja kasaan riittävän määrän? Oon melko varmasti pelannut ne kaikki mahdolliset playoff-haasteet läpi, mutta näyttäis olevan Washingtonin kortteja vaan 14 ja enää päivä aikaa. Mietin et onkohan tuossa joku EA-henkinen ylläri ettei niitä ehdi edes saada kaikkia vai oonkohan vaan sittenkin missannu jonkun matsin..:rolleyes:
 

fcnurmes

Member
Eilen selvisi miten helposti pelin pingin saa menemään 300ms-1000ms. Puhelimesta edge yhteys vain päälle ja pelaa sillä koko pelin. Eli osa kohtaamistani vastustajista on pelannut tällä tavoin. Lisäksi kokeilin mitä tapahtuu, jos pistää lisäksi Youtuben päälle. Pelihän puuroutui aivan täysin. Pelaamiseen tuo edge ei hirveästi vaikuttanut, jopa parempi pelikokemus voisi sanoa. Joku pingiraja tähän peliin kuitenkin pitäisi saada, koska kesken sulavan pelin alkava lagi ei ole normaalia. Reiluinta olisi varoitus, että vaikka 30 sekuntia aikaa korjata yhteys tai lentää ulos. Myös 99 maalivahdin ero normaaliin mokkeen selvisi, eli lopussa 99 molari nappaa ne tärkeät kopit. Muuten eroa normimokkeen ei ole, koska samoja vetoja viivalta ilman maskia menee maaliin. Itsellä oli 97 C.Hellebuiyck, joka ei saanut mitään kolmessa matsissa kiinni ja lähti myyntiin.
 

fcnurmes

Member
Aloitin tässäkin versiossa uudestaan 10 divarista, koska pomppiminen 2-3 divarin väliä ei enää napannut. No siellä mulla oli kaikki joukkuesynergiat käytössä ja peli aivan hirveätä välillä. Nyt ei ole edes päävalmentajaa ja taitaa pari pelaajasynergiaa olla päällä, nelosessa mennään. Taitaa olla niin, että joukkuesynergiat antavat pienen buustin. Ilman niitäkin pärjää, eikä tee edes tiukkaa. Lisäksi peli parani, kun vaihdoin pelaajat omille paikoilleen. Ne laukovat one-timereita jopa paremmin, vaikka kätisyydet eivät käykään. Väitän jopa, että tämä on jonkin sortin kemiaan vaikuttava juttu myös, vaikka kemioita ei olekaan ollut moneen vuoteen.
 

fcnurmes

Member
EA taas repäisi.. Kiitos, kun ennakkotilasit NHL 18 pelin. Saat ilmaisen palkinnon siitä hyvästä. Patrik Laine 85 erikoiskortti. Kysyn vaan, että onko tämä "palkinto" hieman myöhässä:D
 

MAINOS

Ylös Bottom