NHL 19 - Hockey Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla valuutalla kielletty)

Johannes77

Member
Olikohan tää suunnattu jollekin? Taklauksia jos haluat, niin tervetuloa pelaamaan vastakkain. Näenpähän tämänkin paljon puhutun kiekon liikkeelle laittamisen.
Ei ollu tarkoitettu kenellekää henk.koht. Tuota juuri ajoin takaa mitä sinäkin että ei se poke voi aina osua jalkoihin.
Kyllä sillä mailalla pitää saada häiritä. Ei noi pelkät taklaukset aina pure.
 

fcnurmes

Member
Kuvittelenko, vai onko pelinopeutta laskettu? Lisäksi maalivahdit ovat lähteneet nyt seikkailemaan kahdessa pelissä peräkkäin. Pokesta en nyt sano muuta, kuin 10 kertaa käytin ja jokaisesta tuli jäähy:D Kysyn vain, että mikähän se kulma mahtaa olla oikein käytettynä? Laitaan mennessä ajan miehen paskaksi tai sidon. Sivulta ei kannata käyttää pokea ollenkaan, eikä edestä, takaa, kulmittain.. Mieli tekisi tehdä video, josta näkee hidastettuna tuon ihme kiertoliikkeen, jonka takia maila osuu aina jalkoihin. Se on niin kuin magneetti, mutta hylkivänä versiona:D Arvelin pelinopeuden tippuneen, koska taklaukset alkoivat olla tuhnuja.
 

Jönssen

Member
Jep. Ite käytin onlinessa sitä about parikytä kertaa ongelmitta, lähinnä edestäpäin.

Mitä synergyjä ootte suosinu?
BU ja BE joukkue syneistä käytössä, ei valittamista. Omasta mielestä synergioiden läsnäolon huomaa pelissä entistä paremmin, josko edellisissä painoksissa sitä edes huomasi
 

mhart1

Well-Known Member
BU ja BE joukkue syneistä käytössä, ei valittamista. Omasta mielestä synergioiden läsnäolon huomaa pelissä entistä paremmin, josko edellisissä painoksissa sitä edes huomasi
Jollain vihulla oli selkeesti Burner käytössä kun oli Gallagheria ja Guenzeliä jne, ja oli kyllä sähäkkä joukkue. Vois testata itekkin tuota. Mulla alkaa vähän olla rightin ongelma kun tänään on upgradesta noussut Eichel, Pavelski ja F.Forsberg. Tykkään enemmäin lefteistä muutenkin mut pakkohan noita on käyttää kunnes parempaa nousee tilalle. :)
 

mhart1

Well-Known Member

fcnurmes

Member
Miksiköhän tuo hutin gameplay ei voi olla samanlaista, kuin vs peleissä? Aivan eri maailmasta ja kaiken lisäksi pärjää vastustajille:D Hutissa liikkuminen on tervamaista, mutta vs peleissä liike on jumalaista. Harmi, ettei nämä pelit kerrytä merkkipaaluja hutin puolella..
 

fcnurmes

Member
Toinen huomio. Mulle tulee järjestään vastustajia, joidenka tekoäly karvaa aivan hulluna. Onko pelissä joku asetus, jolla pelaajat saadaan karvaamaan hullun lailla? Itsellä on kaikki tapissa, mutta silti joukkue pysähtyy vastustajan siniselle.. Synergiana on tuo burner ja lisäksi cs synergia on päällä. Kahta joukkuesynergiaa ei voi pitää päällä, koska sitten joukkue on vielä passiivisempi. Näistähän joskus oli videotakin, jossa ketjujen sliderit vaikuttivat tekoälyyn tietyillä asetuksilla. Ei muuten, mutta huvittaa kun omalla tiimillä ei meinaa päästä edes nopeilla syötöillä omalta puolustusalueelta pois:D
 

ares84

New Member
Missäköhän vika kun yritän vaihtaa päävalmentajaa kokoonpanoon niin valmentajan paikkaa jää vain tyhjäksi?
 

lake79

Well-Known Member
Ostin ennakkoon ps storesta tämän niin mistä saan ennakko pakat huttiin? Ei ole tullut yhtäkään
Itse sain välittömästi ensimmäisen standard editionin pakan tilille kun laitoin koodin myöhässä viime viikolla, mutta tänään ei toista pakkaa tullut.
 

fcnurmes

Member
Nyt oli tullut. Toista viikkoa putkeen kasa kuraa.
Eikä Gretzky editionista, Will Butcher paras kortti:D Onneksi keräilykorteilla tekee tiliä, eilenkin sai hopeisen 2K hinalla. Kultakorteista helposti 25K. Tässähän tekee välillä paremmat voitot, kuin Fifan puolella. 10K helposti ja vähintään 5K.
 
Ylös Bottom