NHL-jääkiekko

Thablad

Active Member
Huhuja riittää aina, tuskinpa vielä treidiä on tulossa. Mutta jossain välin varmasti tulee jos Edmonton ei saa organisaatiotaan kuntoon.
 

payjay83

Well-Known Member
St. Louis Blues finaaliin. Uskon kyllä Bostonin voittavan, mutta jos ei voita niin sitten ois helppo sanoa että mestari on loppujen lopuksi aika helppo veikata. Valitsee vain jonkun niistä harvoista joukkueista missä ei oo suomalaisia sotkemassa.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Yksi voitto unelmaan, kotikentällä se olisi vielä paljon hienompaa. Binnington on pelannut itsensä jokaisen Blues-fanin sydämeen.
 

Thablad

Active Member
Ei kai siinä mitään masentavaa ole, tämän päivän änäri on sellasta vauhtikiekkoa et täytyy olla nopeat jalat tai sitten aivan käsittämättömän hyvä peliäly. Lehterä on hyvä pelaaja mut nopea ei ole millään mittarilla ja peliäly varmasti keskivertoa parempi mutta ei huippuluokkaa. Joten ymmärrän täysin miksi ei enää lopuksi mahtunut kokoonpanoon Phillyssä ja miksi on nyt matkalla KHL. KHL:ssä pitäisi kyllä vielä tason riittää Lehterällä, sieltä käärästä eläkerahat taskuun, kunhan koksupuuhat vaan jäisi pois.
 

Thablad

Active Member
Konnalla etenkin samaa vikaa kun Lehterällä, ei koivet liiku tarpeeksi vikkelästi. Jossitella jos haluaa niin Kontiolalla myös oli vaikea selkävamma päällä koko kauden kun yritti Torontoon murtautua. Mutta KHL:ssä on Immosen ja Kontiolan taitotaso kyllä riittänyt hyvin, varsinki Konna tehnyt hyvän uran idässä.
Hienoja pelaajia jotka taitavat ensi kaudella molemmat vahvistaa kotimaan liigaa, viimeset jäähdyttelyt ennen kun luistimet nostetaan naulaan.
 

Peelo

Well-Known Member

No nyt on kunnollista! Paljon ollut puhetta Offer Sheeteistä kevään mittaan, mutta olin varma ettei näitä nähdä. Ajat muuttuu.

Torontossa ja Tampassa hikoillaan entistä enemmän.
 

payjay83

Well-Known Member
Vois olla ihan hyvä siirto varsinkin kun ei oo vielä peliäkään SKA:ssa pelannu mihin on sopimus.
 
Ylös Bottom