Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Peliarvostelut YouTubessa

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Andzerx
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Andzerx

Member
En kokenut tarvetta avata ketjua pelkästään omille jutuille, vaan ajattelin tehdä ketjun johon voi postata omia arvosteluja tai suosikki peliarvostelijoita.

Meikäläisen pelikanavaan olen julkaissut omia suomenkielisiä peliarvosteluita. Inspiraationa ovat toimineet Suomen kovin YouTube peliarvostelija Vulpes Arctos ja muita kansainvälisiä peliarvostelijoita (esim. Square Eyed Jak, videgamedunkey jne.). Suomenkieliset peliarvostelut ovat semmoisia videoita joita haluaisin itse tehdä ja nähdä enemmän Suomen YouTube skenessä. Oman kanavan lisäksi julkaisen peliarvosteluja Luugin Luolasto -pelikanavalla, johon juuri eilen postattiin minun käsikirjoittama Crash Team Rumblen arvostelu.

Katsotko peliarvosteluita YouTubesta ja onko sinulla omia suosikkeja?
 
Ei nyt ollut mikään pelien arvosteluohjelma mutta sinällään huikeata että aikanaan tälläistäkin Suomen töllösstä nähtiin ! :D

Game Over ohjelma aikoinaan telkussa, en muistanutkaan että tuossa pelattiin noinkin yllättäviä pelejä ! Siis jos verrataan siihen Hugoon.


Pointtaa ja Klikkaa: Game Over, Vito! ft. Alex Ojasti
”Aikakone-yhtyeestä tutulla Alex Ojastilla oli kirjaimellisesti näppinsä pelissä, kun vuonna 94 alkoi MTV3-kanavalla pyöriä Viton Game Over-niminen peliohjelma. Ohjelmassa julkkisvieraat ja puhelimitse osallistuvat katselijat pelasivat multimediavideopelejä suorassa lähetyksessä yleisön edessä. Kommelluksilta ei voitu aina välttyä. Ohjelmaa isännöi kuminaamainen käsinukkemoottoriturpa Vito. Pointtaa ja Klikkaa 600. tilaajan spesiaalissa tapasin Alexin Järvenpään ravintola Huilissa ja hyppäsimme hetkeksi Viton matkaan.”
 
Monella näistä on myös videoiden lisäksi matskua myös live ostolla kans :)

Pelikopteri
https://www.youtube.com/@pelikopteri/videos

V2.fi
https://www.youtube.com/@v2fi-tuubi/videos

Miika 2K
https://www.youtube.com/@miika2k/videos

Nelinpeli-arkisto
https://www.youtube.com/@Nelinpeliarkisto/videos

Retro Ykä
https://www.youtube.com/@retroyka/videos

Juho Turunen
https://www.youtube.com/@juhoturunen/videos

Game Over
https://www.youtube.com/@vitowantstoplayyeah6505/videos

NESRetku
https://www.youtube.com/@NESRetku/videos

Retro Games in Rally English
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom