Play.comissa joulun jälkeinen ale

teronur

New Member
Kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa. Itselleni tarttui mukaan ainakin Panzer Dragoon Orta 15 eurolla ja Dungeons & Dragons: Heroes 25 eurolla. Tuollahan hintoihin sisältyvät myös postikulut, joten ei kovin pahoja hintoja.
 
Rainbow six 3 näytti myös olleen 17.99£ eli n. 25.5e. Ei paha hinta. Tosin oli jo ennen jouluakin ja on jo sold out.
 
jeps asia ale, "mukaan tarttui"

XIII - joka on mainettaan parempi mielestäni
Rainbow 6 - nämä kaksi siis ennen joulua...
Metal Arms - odotan mielenkiinnolla
Battle Engine Aquila - halpa kun oli
Timesplitters 2 (Classic) - ihan huvikseen kun on pelaamati vaikka onkin ikivanha vaan halpakin eli 9.99 £
 
Onko muilla vielä pelejä kuulunut? Ensimmäinen paketti lähti tulemaan 27. päivä joulukuuta, mutta ei ole vielä saapunut perille. Onhan tässä pyhiä ollut, mutta ylihuomenna tulee kuitenkin se 14 päivää täyteen, jolloin voi asiasta huomauttaa. Britannian postilaitoksella lienee aikamoinen ruuhka päälle...? Toinen peli lähti tulemaan 5.1, vaikka sähköpostiin ei siitä mitään ilmoitusta tullutkaan, siis tilausvahvistuksen lisäksi.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan kuolemanpelko70
jeps asia ale, "mukaan tarttui"

XIII - joka on mainettaan parempi mielestäni
Jep. Tuli play.comista juuri xiii. Noin puolen tunnin pelaamisen perusteella paras räiskintä millään alustalla vuosiin. Alkupelin tiukat tapahtumat olivat näyttäviä sekä jännittäviä. Peli näyttää hyvin mihin Xboxin rauta pystyy. Erinomainen valinta, ja hintakin oli se ~25.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan CeePee
Onko muilla vielä pelejä kuulunut? Ensimmäinen paketti lähti tulemaan 27. päivä joulukuuta, mutta ei ole vielä saapunut perille.

Eilen tipahti luukusta 24.12.03 tilattu Hitman2
 
Metal Arms oli tarjouksessa huimat 21 euroa. Tosin tällä hetkellä tavara ainakin on out of stock ja takaisin tulon jälkeen maksaa hyvin varmasti täyden hinnan. Faija ei muutenkaan olisi varmaan suostunut lainaamaan minulle luottokortin numeroaan sen tilaamiseen.
 
ei ollut kyllä Metal Arms hinnalla pilattu. Aika uusi ja kohtalaisen hyviä arvosteluita kokonaisuudessaan kerännyt peli. Tällaisia tarjouksia lisää vaan.
 
Ylös Bottom