PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Eli tätä peliä ei voi pelata alatileillä ollenkaan?
Ensimmäistä kertaa koskaan näen moisen varoituksen. Todella erikoinen juttu, jos noin todella on. Liekö sitten olympialisenssi vaatinut tavallistakin tiukemmat käyttöoikeusrajoitukset.

Toisaalta esim. noi US/UK/JAP-tunnukseni ovat ihan erillisiä Master Account -tyyppisiä tunnuksia, eikä niissä sinällään ole mitään riippuvuutta varsinaiseen suomalaiseen PSN-tunnukseni. Että vaikea sanoa, toimisiko tuo Steepin olympialisäri konsolin muilla Master Account -tunnuksilla, vai onko käyttöoikeus todella rajattu vain ja ainoastaan sen ostajalle.
 

pelle

Well-Known Member
Melkein jo luulin, että taaskaan ei ole mitään tarjolla meikäläiselle, mutta on siellä Psycho-Pass: Mandatory Happiness (PS Vita).
Tuo on vaikuttanut kiinnostavalta visual novellilta ja meinannut ostaa sen pari kertaa ale myynneistäkin. Usa puolella lukee, että tuo on cross buy ps4 version kanssa, mutta eu puolella lukee pelkkä vita.
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Usa puolella lukee, että tuo on cross buy ps4 version kanssa, mutta eu puolella lukee pelkkä vita.
Jostain syystä joidenkin pelien kanssa näin todellakin on, että Cross-Buy on voimassa vain rapakon takana. Niin myös tässä tapauksessa, valitettavasti.
 

Barca11910

Well-Known Member
Tämä Deus Ex Mankind Divided on pitänyt ostaa moneen otteeseen. No kelpaa se näinkin Olipas hyvä ajoitus ostaa nuo PSVR lasit kun heti saa 2 ilmaispeliä kun sattuu omaamaan plussa tilin. :D
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
No jopas jotakin! Psycho-Pass: Mandatory Happinessin PS4-versio tuli sittenkin maksutta myös valtaisan meren tällä puolella. Pelin pääsee lunastamaan vaikkapa tästä.
 
Cdonilla on banneri, jossa lukee "Download two PS4 games this month and play online" ja kuvassa Batman: The Telltale Series ja Alone With You.
http://cdon.fi/pelit/playstation_4/

Itse banneri:
https://dizw242ufxqut.cloudfront.net/images/content/990x250_PS_Retail_Ad_01_jan2018.jpg

Batman on tämän kuun juttuja, kun taas Twitterin mukaan Deus Ex: Mankind Divided jäi pois Saudi-Arabiassa ja tilalla olisi ollut Alone With You. Jos oikein ymmärsin. Hakutuloksina oli vain pari arabiankielistä twiittiä, jotka tuuppasin kääntäjän läpi.

Joka tapauksessa mietin, mistä hatusta Cdon on nuo pelit tuohon banneriinsa nykäissyt, ja onko Alone With You odotettavissa tännekin Plus-pelinä?
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Joka tapauksessa mietin, mistä hatusta Cdon on nuo pelit tuohon banneriinsa nykäissyt, ja onko Alone With You odotettavissa tännekin Plus-pelinä?
Jaa-a, enpä osaa sanoa. Mutta sanoisin, että on enemmän kuin mahdollista, että tuo Alone With You jossain kuussa saapuu myös länsimaiseen Plus-tarjontaan. Se on tosiaan kuitenkin ihan faktaa, että AWY korvasi DE:MD:n Saudi-Arabiassa nyt tammikuussa.
 
Moi
Pleikkarin perheturvallisuus lyö taas överiksi. Nyt lasten tileilllä yhtäkkiä ei pääse verkkoon. Herjaa että hallinnoijan eli minun tulee nyt hyväksyä jotkut uudet käyttäjäehdot. Olisi hienoa jos siinä tulisi linkki josta tämän voi suoraan tehdä. nyt olen surffannut ps4 järjestelmän kaikki asetukset läpi ja netissä kirjauduin psn verkkoon enkä sielläkään löydä mitään missä käyttäjäehtoja ruksaillaan. Mitä pitäisi tehdä. On tullut guuglailtua tätä ja NAT portin vaihtoa 3=>2 koko päivä enkä kumpaankaan löydä vastauksia.
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Nyt lasten tileilllä yhtäkkiä ei pääse verkkoon. Herjaa että hallinnoijan eli minun tulee nyt hyväksyä jotkut uudet käyttäjäehdot. Olisi hienoa jos siinä tulisi linkki josta tämän voi suoraan tehdä.
Oletko kokeillut, että kirjaudut omalla tunnuksellasi ulos PSN:stä suoraan sillä konsolilla ja sen jälkeen kirjaudut heti perään uudestaan? Normaalisti ne PSN:n uudet käyttöehdot pitää hyväksyä juuri tuossa vaiheessa, kun yritetään PSN:ään kirjautua.
 
Ylös Bottom