Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Retro myymälät.. (Linkkejä)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Mika73
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Suosittelisin kauppojen sijaan suuntaamaan eBayhin. Kauppojen hinnat ovat helposti kaksinkertaisia tai jopa suurempia huutokauppahintoihin verrattuna ja tuotteiden kunnosta ei edes yleensä saa tarkkaa kuvausta.

Kun keväällä kävin Lontoossa, oli tarkoitus käydä jossain retroputiikissa, mutta sekin jäi kun selvisi, että myymälät olivat kohtalaisen kaukana keskustasta. Mieluummin pisti sen ajan nähtävyyksien katseluun. Hienot pelit ja koneet jäivät näkemättä, mutta kai se olisi ollut tyhmääkin mennä pällistelemään tavaroita, jos mitään ei olisi raaskinut ostaa.
 
Hinnat ovat toisinaan tosiaan aika suolaisia..

Mutta osa esim. peleistä on ns. kohtuuhintaisia. Ja kun metsästää jotain tiettyjä pelejä/kohteita, voi joskus hieman extraa maksaakin. Osa retroputiikeista myy myös Ebayssä.

Lontoossa olen aikanaan (yli 10v) sitten käynyt muutamalla seuramatkalla ja pari kertaa Englannissa kielikurssilla... Eli jos joskus vielä saisi suunnattua tuonne sumujensaarelle, niin alan liikkeeseen ehdottomasti. Ja jos hinnat ovat pöyristyttäviä, niin ainahan voi nauttia nostalgiasta ja omakin keräily tuntuu noiden hinnottelujen jälkeen varmasti paljon arvokkaammalta harrastukselta...

Ehkä vielä joskus..

Silloin ennen atk/elektroniikka liikkeet olivat keskittyneet pitkälti eräälle Oxfordstreetin poikkikadulle.. Nimeä en muista..
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan C64amiga
Ei löydy suomesta??? :(

Ei.

Löytyy pari kauppaa missä voi olla mahdollisesti hyllyssä peli tai kaksi..

Yhden paikan tiedän missä myydään sinerissä olevia NES/MSX pelejä ja laitteita.. mutta sitä en kerro kun menen tämän vuoden puolella tyhjentämään ne hyllyt :D
 
Ylös Bottom