Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Sisällöntuottajia kaivataan taas!

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
Hakusessa jälleen sisällöntuottajia, erityisesti uutispuoli kaipaisi täydennystä, jotta saadaan sivusto pysymään pystyssä. Ei muuta, kön näppis sauhuamaan ja vinkatkaa ihmeessä yhtään alasta kiinnostuneille kavereillekin! Me ollaan lempeitä ja mukavia ja harvase päivä meitä pääsee kirjoittelemaan myös noihin niin sanottuihin AMMATTIMEDIOIHIN. Pistän tähän alle vielä saman tekstin kuin Fabon puolellekin, olkaa hyvät:

"Vuosituhannen alkuhämäristä porskuttanut KonsoliFIN-sivusto haeskelee jatkuvasti uusia tekijöitä ylläpitoporukkaansa. Sen lisäksi, että harrastelijavoimin pyöritettävä sivusto tarjoaa yllättävänkin ammattimaisen sukelluksen pelijournalismin saloihin, on sen ystävällinen ja aina ihanan lempeä ylläpitokööri omiaan kehittämään toistensa kirjoitustaitoja niin uutisoinnin, arvostelujen kuin vapaamuotoisempienkin kirjoitelmien osalta.

Eniten apukäsiä tarvitaan lähes poikkeuksetta uutisoinnin puolelle, mutta asialleen omistautuvia tekijöitä otetaan mieluusti aina mukaan kööriin, kunhan pelit ja pelimaailma vain kiinnostaa!

Kaikenlaisia hakemuksia jonkinmoisten tekstinäytteiden kera odotellaan intopinkeänä osoitteessa toimitus@konsolifin.net."
 
Ylös Bottom