State of Play - Sonyn peliuutisia web-lähetyksenä

Nyt kun katsoin tuon esityksen lopulta, ihmettelen sen tuottamia reaktioita. Tosi moni tuntuu pettyneeltä, mutta ei se minun silmään huono ollut. Antaisin 8-9 pistettä kymmenestä. Aika paljon hyvää on luvassa. Fanipojat eivät ole ikinä tyytyväisiä.
 
Nyt kun katsoin tuon esityksen lopulta, ihmettelen sen tuottamia reaktioita. Tosi moni tuntuu pettyneeltä, mutta ei se minun silmään huono ollut. Antaisin 8-9 pistettä kymmenestä. Aika paljon hyvää on luvassa. Fanipojat eivät ole ikinä tyytyväisiä.

Nakkasin jo toiseen ketjuun linkin mitä huhuilijan oli meinannut:


Varmaan elokuuhun menneissä ellei juuri silloin saadaan toinen esitys jossa esitellään näitä muita huhuiltuja pelejä.
 
Kertokaa tyhmälle, mutta eikö Nintendolla WiiU:n kanssa tarjottu mahdollisuutta pelata kotikonsolia kannettavasti kotioloissa. Ja konsoli toki floppasi (ei tämän ominaisuuden takia), mutta ottivat siitä tiettyä oppia ja tajusivat seuraavassa konsolisukupolvessa tehdä hybridipelaamisen ns. oikein?

Ja joo joo, tiedän että tässä on kyse vain lisälaitteesta ja sillä ei ole ainakaan negatiivista vaikutusta PS5:n kokonaismenestykseen jne.
Mutta kaikuja tuli heti mieleen tästä.
 
Kertokaa tyhmälle, mutta eikö Nintendolla WiiU:n kanssa tarjottu mahdollisuutta pelata kotikonsolia kannettavasti kotioloissa.
Kyllä. Ja se toimi tekniikalla, jossa latenssi oli pieni, mutta toisaalta etäisyys konsoli ei voinut kovin pitkä olla.

Remote Play toimii vaikka maailman toiselta puolelta, mutta viivettäkin on sitten sen mukaisesti.
 
en tiedä, mutta itselläni on kulkaas vahva tunne että sieltä on tulossa tänään Team Ninjan Rise of the Roninin Demo/Beta Julkistus, tarkkailin huvikseen millon team ninja on yleensä dropannut Nioh:sta demon/betan niin se on about 5-7 kuukautta ennen julkaisua, näin Nioh, Nioh 2 ja Stranger of paradise kohdalla, joko se demo/beta julkistus tulee nyt tässä pressissä tai sitten se tulee seuraavassa, olen lähes aivan varma et jommassa kummassa se tullaan näkemään. kuuluu nimittäin tuohon team ninjan tyyliin että ihmiset pääsevät testaamaan heidän pelejään hyvissä ajoin, ennenkö pelit julkaistaan. aika varmasti peli tulee olemaan esille eli joko se on julkaisupäivä ja demo/beta julkistus tai sit julkaisupäivä ja ensi kerralla sitten se demo.


Edit

otetaas nyt sen verran takaisin että taitaaki olla vasta Rise of the Ronin esillä tuolla Tokyo Game showssa tämän perusteella jotenkin vielä pitää ainakin viikko odotella, en kyllä usko jos se siellä on esillä että sitten state to play:ssä on mukana, vaikka nyt ei tähä state to play:n liity niin mukava saada myös uusi lisäri Wo Longille.

9pbk9vv6l8nb1.png
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom